Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

tatlım benim nazarımda ciddi bir durum yok zaten..acaba yaşı çok mu büyütüyorum başkalarının gözünde durum nedir diye sormak istedim.
evet kendimi biliyorum kıskancım..herşey iyi güzel derken zehir ederim hayatım çocuğa
ama inan yok böyle güzel bir yürek..
tam istediğim gibi..aile nedir bilen,sorumluluk sahibi,namazını kılan (mustafa ceceliye benziyor),hitabı kuvvetli,benim gibi doğa aşığı :))
Allah mutlu etsin dua ediyorum onada..

mustafa ceceliyi hiç sevmem

bazen hayatta böyle oluyor.. herşey uygun ama tek bir şey yüzünden birleşmek imkansız oluyor..ama kimin kime yazılı olduğunu bilemeyiz. belki de senin kaderin odur, kimbilir.. du bakalım zaman ne getirecek..

Selamm kizlarrrr Nasılsıniz bakalimm. Brn yogunluktan ölüyorum 😂😂😂

Ne olsun film araştırmalarındayım.Ortalık sakinleşince kendimi iyi hissedersem ve mümkünse romantizmle ilgisi olmayan bir aksiyonun başında uyuyakalmayı planlıyorum :126:
sizde keyifler nasıl?

Ne olsun film araştırmalarındayım.Ortalık sakinleşince kendimi iyi hissedersem ve mümkünse romantizmle ilgisi olmayan bir aksiyonun başında uyuyakalmayı planlıyorum :126:
sizde keyifler nasıl?
Ben sadece uyuya kalma bölümüne katılıyorum kuzumm 😂😂 son 10 dakikam galiba 😀😀

hayat kaldığı yerden devam ediyor.. ama nedense çok fal baktırasım var.iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.bundan birkaç ay önce fal baktırdığım bir oğlan( ki falındaki tespitler çok yerindeydi, beni çok şaşırtmıştı) bana ağustos- ekim arası biriyle tanışcağımı, bu kişiyle uzun ve evliliğe giden bir ilişkim olcağını ve bana geçmişi tamamen unutturcağını söylemişti. şimdi 3 ay nasıl beklicem çıkcak mı bakalım diye. aynı kişiye bi daha gidesim var, belki tarihlerde bi öne çekilme olur

Oo iyi şeyler söylemiş. Nerde bu oğlan canim

iyiceyim

çok da iyi değilim ama dengeliyorum işte.. sen nasılsın keyifler nasıl
2 gundur yalnız çalışıyorum suan sana ölmüş vaziyette tv karşısında uzanmış halde yaziyorummm :)) ama bugün cumaa vee haftaya izinliyimm deniz Kum güneş modunda takılacak bir asyadan var burda ki 😂😂

ohh ne güzel acısını çıkarcakmışsın güzel bi bronzlaş, sonra işyerinde endamlı endamlı salın.. :93:

ohh ne güzel acısını çıkarcakmışsın güzel bi bronzlaş, sonra işyerinde endamlı endamlı salın.. :93:
Hahah tamam öyle yaparim 😂😂 şimdi öncelikli sana sonra diğer kızlara bir sorum var. Bir erkeğin ilgisini nasıl Çekebilirim😊😊

Ama her gün gorebildiğim biri değil ama yazabildigim biri

Ortaklaşa konular üzerine yürüyerek bir şeyler yaz, onun düşünce yapısını da çözmene yardımcı olur :) +++++++

Bakış ve gülümseme konusuna katılıyorum.

-Android mobil cihazdan gönderildi-

Son düzenleme:
Ortaklaşa yürüyerek bişeyler :)) aslında söyle bir durum var ben bu çocuğu hem tanıyorum hem tanımıyorum üniversiteden sınıf arkadasim ama hiç tanismadik yıllar sonra şimdi tanıştık ama okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…