- Konu Sahibi sekerparee
-
bende dün sana aynısını diyecektim :) benim konumda bu : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hep-ben-terkedİldİm-nedeenn.750393/page-13#post-36744541
2. si nasıl peki.ilki kadar güzelmi.bu gün alıcam kitabı inşallah
Uzun bir aradan sonra yalnızlıkta ki ilk günüm. Ne yapacağımı bilmiyorum
e ama daha bir gün olmuş.. du bakalım çok erken :) ben 2 yıl kendime gelemedim .. siz sakın öyle olmayın. kaybettiğin sağlığınla kalakalıyorsun sadece. geriye tek kalan bu. ve ben şuna inanıyorum ki GERÇEKTEN AŞIK OLAN ADAM SEVEN ADAM GİTMEZ. gittiyse hayrınadır..Evet yaklaşık 2 yılıık sevgilimden ayrıldım ve şuan boşlukta gibiyim
Gidene yol göstereceksin canımSorun şu ki gitmeyi isteyen o değildi. Bendim ama ne bileyim tuhaf oldum ya. Kendimi bir an önce toparlamalıyımmm
Saçımı falan mı değiştirsemGidene yol göstereceksin canım
neden olmasın iyi geleceğini dusunuyorsanSaçımı falan mı değiştirsem
Sorun şu ki gitmeyi isteyen o değildi. Bendim ama ne bileyim tuhaf oldum ya. Kendimi bir an önce toparlamalıyımmm
Bir ilişki uzun sürüyorsa ki bence 2 yıl uzun bir süre geleceğe yönelik bazı planlar yaparsın. Evlilik gibi. Çok seviyordum oda beni seviyordu belki benim onu sevdiğimden daha çok seviyordu. Ama söz konusu aynı evde yaşamak bir hayatı paylaşmak olunca sadece sevgi yetmiyor. Kafa uyuşmalı bir kere. Her şey yatırılmalı masaya şu hareketlerin beni rahatsız ediyor demeli. İşte o hareketler davranışlar devam ediyorsa sevsen bile çok uzatmadan bitirmek gerekir diye düşünüyorum. İleride evlendikten sonra kafamı taşlara vurmak istemiyorum. Ay haksız mıyım ya ??bir kadın kolay kolay gitmez.. gidiyorsa çok büyük sebepleri vardır ve bunların en başında da sevilmediğini hissetmesi gelir.
bencedee ama daha bir gün olmuş.. du bakalım çok erken :) ben 2 yıl kendime gelemedim .. siz sakın öyle olmayın. kaybettiğin sağlığınla kalakalıyorsun sadece. geriye tek kalan bu. ve ben şuna inanıyorum ki GERÇEKTEN AŞIK OLAN ADAM SEVEN ADAM GİTMEZ. gittiyse hayrınadır..
haklısında canım işte sevilmeyen davranışların düzelmesi zor .birde aynı eve çıktın adamla beraber yaşıyorsun onu seviyorsun başlarda bu sonradan sevmediğin huyları seni rahatsız etsede aldırış etmeyeceksin. bir zaman sonra da ona alışacaksınsonradan bu sevmediğin alışkanlıklar sana batmaya başlayınca da ha deyince bırakamayacaksın çünkü zaman geçmiş olacak. bence insanlar birbirlerini gerçekten seviyorlarsa arayı uzatmadan evlenmeli evlendin mi evlenmesen 2 sene mi geçirecektin evlen geçir ne olacak anlaşamadın boşan. doğru olan bu aslında benceBir ilişki uzun sürüyorsa ki bence 2 yıl uzun bir süre geleceğe yönelik bazı planlar yaparsın. Evlilik gibi. Çok seviyordum oda beni seviyordu belki benim onu sevdiğimden daha çok seviyordu. Ama söz konusu aynı evde yaşamak bir hayatı paylaşmak olunca sadece sevgi yetmiyor. Kafa uyuşmalı bir kere. Her şey yatırılmalı masaya şu hareketlerin beni rahatsız ediyor demeli. İşte o hareketler davranışlar devam ediyorsa sevsen bile çok uzatmadan bitirmek gerekir diye düşünüyorum. İleride evlendikten sonra kafamı taşlara vurmak istemiyorum. Ay haksız mıyım ya ??
Bir ilişki uzun sürüyorsa ki bence 2 yıl uzun bir süre geleceğe yönelik bazı planlar yaparsın. Evlilik gibi. Çok seviyordum oda beni seviyordu belki benim onu sevdiğimden daha çok seviyordu. Ama söz konusu aynı evde yaşamak bir hayatı paylaşmak olunca sadece sevgi yetmiyor. Kafa uyuşmalı bir kere. Her şey yatırılmalı masaya şu hareketlerin beni rahatsız ediyor demeli. İşte o hareketler davranışlar devam ediyorsa sevsen bile çok uzatmadan bitirmek gerekir diye düşünüyorum. İleride evlendikten sonra kafamı taşlara vurmak istemiyorum. Ay haksız mıyım ya ??
blackk nasılsın bu arada durum mesajına bayıldım :)bayadır buralar ıssız.. herkes nerelere gitti acaba
hangi burcsun canim Ben yengec burcuUm benim de sene sonuna dogru asil Adam cikacakmis karsima o zamana kadar ciddi olamayacakmisim oyle oldu zaten simdi iki 3 ay bekle isin yoksa tutacagindan Emin olsam beklemeye raziyim
reddmars bekle bekle bende de umutlar tukeniyoumutlar bitince de mutsuz olmaya basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?