- 21 Ocak 2014
- 144
- 98
- 43
- Konu Sahibi sekerparee
-
Ne halleri varsa görsünler pehSen yalnızsındır, kadınlar kulubunde gözü yaşlı bir şekilde yalnızlık konularında takılırsın,, o da gider kızlara takılır.
üfff varya moralim bozuldu bende yalnızım eskisini unutmaya çalışıyorum. napıcaz böyle bilmem Allah yardımcımız olsun
blackk nasılsın bu arada durum mesajına bayıldım :)
aslında hata bizde de işte gönül aklı dinlemiyor işte. bazen insan inatla gözünün önündekini göremiyor anlayamıyor takılıp kalıyor. olaylar yatışınca herşey daha net görünüyor.ben unuttum. üzüntüden kirpiklerim dökülüyor deyişime kayıtsız kalan bir insanı unutmak için 2 yıl gerçekten çok fazlaydı. diyetimi fazlasıyla ödedim.
bir burdayım bir değilimatilla ilhandan uyarlama yaptım birazcık, ışıklar içinde uyusun:)
aslında hata bizde de işte gönül aklı dinlemiyor işte. bazen insan inatla gözünün önündekini göremiyor anlayamıyor takılıp kalıyor. olaylar yatışınca herşey daha net görünüyor.
bende geldim tatlım
Nasılsınız yalnız kalpler, bir kaç gün sonra hepten yalnız kalp olacağım, her uzun yolculuk zul geliyor sanki, ben mi yaşlanıyorum :)) dönüşü uzun sürecek olan her yolculuk belki güzel şeylere gebe olacak ama, içime taş oturuyor sanki.
kızlar unutamadıklarınızı mantığınıza sığmadığı halde kalbinizden çıkmayanları nasıl gündeminiz dışına alıyorsunuz? nolur biras akıl verin :S
ben heralde hiç olgunlaşamıycam. şurada 30 uma ne kaldıartık üstüme bir 30 yaş olgunluğu geldi
hoş geldin :)
hayırdır, kötü bir durum mu oldu
sanırım bu konuda akıl verecek son insanım
duygu asena okumanı öneririm, çok iyi geliyorben heralde hiç olgunlaşamıycam. şurada 30 uma ne kaldı
Topicimiz de yalnız kaldıkızlar benıde aranıza alınnn
kızlar benıde aranıza alınnn
Topicimiz de yalnız kaldı
Black hala yalnız mısın, bu arada bi gelişme yok mu.. Bende yalnızım 1 senedirayy bayadır bakmamıştım sayfaya
iyisinizdir inşallah :)
sen de hoş geldin hayal alemi
Black hala yalnız mısın, bu arada bi gelişme yok mu.. Bende yalnızım 1 senedir
merhaba yalnızkalp 36685656956güngeçtikçe artıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?