- 1 Eylül 2014
- 347
- 274
- 73
- 43
- Konu Sahibi sekerparee
-
Tanışmıyoruz ilk mesajı Temmuz'da yazmışsınız birkaç ay olmuş belki bişeyler olmuştur diye sordum :)tanışıyor muyuzgenelde konuştuğum arkadaşlarım bana black der, bir de hala yalnız mısın diye sorunca şaşırdım ama ben bu niki hiç tanımıyorum kimsiniz aceba
Azalsak keşke
azalmıyor işte ne hikmetse :)) gülüyorum ama içim burukisterdim ki bu bayram nişanlım ya da eşimin ailesini ziyaret edelim, keyifli muhabbetler olsun, huzurlu sevgi dolu hissedeyim. sevdiğim güvendiğim mutlu olduğum insanla.. aday adayının adayı bile yok. vay arkadaş ya
Tanışmıyoruz ilk mesajı Temmuz'da yazmışsınız birkaç ay olmuş belki bişeyler olmuştur diye sordum :)
Ben henüz evlilik düşünmüyorum ama sevip sevilmek istiyorum uzun süredir yalnızım. Aynen aday adayı bile yok bende de.
offben 30 oldum sizin yaşınız kaç
33 yaşım :) ayrılık acısı aşk acısı sıkıntı edilecek bişey değil kolay geçiyor. Zamanla hiç bişey kalmıyor bende yaşadım ölebişey sızısı bile kalmadı hayat güzelöyle mi? ne kadar samimi bir soruş bu böyleben de önceden konuştuğum ama şimdi nik değiştiren biri sandıydım :)
memnun oldum o haldeah ahh.. temmuz olsa iyi ben 2 senedir yalnızım. yuvarlak söylüyorum ama tam 2 sene 4 aydır. ama tabi o 2 seneyi çok kötü geçirdim. dengem sağlığım yaşama sevincim hep sıfırdı, yaşadığım ayrılıktan ötürü. şimdi bir kaç aydır kendime geldim yeni yeni. kimse için bir gram değmiyormuş. üzülen arkadaşlara tavsiyem, ayrıldıktan sonra birkaç ay üzülün sonra hayatınıza eskisinden de güzel devam edin.
sen nasılsın, kaç yaşındasın bu arada
çıtır seni24 yaşındayım. Bence yaş değil de ortam önemli benim hiç yeni biriyle tanışacak ortamım yok 2 sene oldu üniden mezun olalı o zamanda beri de yalnızım. Son sene sevgilimden ayrıldım. Şöyle sosyal renkli bir ortamım olsaydı 30 da olsam umutsuz olmazdım gibi geliyor
çıtır seniaynı şekilde benim de sosyal ortam sıfır. çalışmıyorum da. evde gökten zembille mi inecek
sanırım çalışıyorsun henüz.
33 yaşım :) ayrılık acısı aşk acısı sıkıntı edilecek bişey değil kolay geçiyor. Zamanla hiç bişey kalmıyor bende yaşadım ölebişey sızısı bile kalmadı hayat güzel
Çalışmıyorum maalesef uzun süre özelde iş aradım bulamadım bu sene kpssye girdim atamaları bekliyorum bakalım inşallah olur.İşsizlik de en az yalnızlık kadar kötü
Okurken ne güzeldi birileriyle tanışıyordum sürekli de dediğin gibi evde kimi göreceksin
inşallah atanırsın.. işsizlik yalnızlıktan da beter. bak benim bir arkadaşım uzun süre işsizdi. sonra başka bir şehirde iş buldu ama ilk işi yani öyle diyeyim, daha önce tecrübesi yoktu. evde çürüyüp gidiyordu. yazın izne geldiğinde tanıyamadım. ayaklı özgüven gibi olmuş, o silik o çekingen kız gitmiş böyle sanırsın kraliçe 3. Elizabethsonra zaten talipleri de çıktı şimdi de o beğenmiyor.
Okurken ben de öyleydim ne zaman mezun oldum iş bulamadım iyice ezik gibi kaldım cidden çok etkiliyor. Öz güven olmayınca kimse yanaşmıyor da işte zaten hayalet gibi dolaşıyorum kimseye gözükmek istemiyorum kimse bakmasın istiyorum. Şimdi diyorum biriyle tanışsam ne diyeceğim işsizim mi? Böyle düşününce kimseyle tanışmak da istemiyorum.
ay saçmalama. gelecek adam benim etiketime sosyal statüme gelecekse defolsun gitsin. öylesiyle zaten mutlu olamam. sen de olamazsın. sana çalışmıyorsun diye daha az değer verecekse zaten sevgi değildir o. allahım şu özgüven denen şey öyle sihirli bişey ki..bizim bir komşunun kızı vardı. lise terk. hamarat ev kızı desen değil, annesine zerre kadar yardım etmezdi. güzel alımlı bir kız değildi, kültürlü falan hiç değil. her anlamda vasıf sıfır. ailesi varlıklı falan da değildi.ama görsen küçük dağları o yaratmış. gitti mühendisle evlendi. şimdi annesine altında arabayla geliyor seni beni beğenmiyor haspam
kendine güven.
Yok yanlış anladın, beni statüm için beğenecekler diye değil ben kendime yakıştıramıyorum gurur yaparım. İş bulamadım demek kadar iğrenç bişey yok benim için. O yüzden dedim. Yoksa karşımdaki ne iş yapıyor olursa olsun umrumda olmaz.
Öyle de ne bileyim işte ya... Kısacası biriyle tanışmayı hem istiyorum hem istemiyorumama bu düşüncen de yanlış, sana zarar veriyor. sen çalış ya da işsiz ol, yine aynı değerdesin. kendi gözünde de öyle olabilmelisin. gurur yapılacak bir durum yok ki. tembel bir insan olsan neyse,öyle olduğunu hiç sanmıyorum. iş kolay bulunmuyor ki
Öyle de ne bileyim işte ya... Kısacası biriyle tanışmayı hem istiyorum hem istemiyorum
valla sen bir tanışsan içinin ısınacağı biriyle, birbirinizden hoşlansanız, bak bakalım o zaman isteyecek misin istemeyecek misin
off inşallah
Neyse o da olmuyor zaten o yüzden istememem gerek yok
umarım mucizemiz çabuk gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?