- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
-
Ayy ağla diye göndermedim kusura bakmaayy şu cümlesi beni çok hüzünlendirdi. aynı anda başka insanlara seni seviyorum demişizağlayasım geldi
Bilmiyorum.. Evrende herhangi bir noktada mutlaka var ama bu dünyada mı bilmiyorumne güzel sözleri var.. var mıdır acaba bizim de bir bekleyenimiz..
ayy güldürdün bak şimdi de beniBilmiyorum.. Evrende herhangi bir noktada mutlaka var ama bu dünyada mı bilmiyorum
ayy güldürdün bak şimdi de benivar ama uzaylı da olabilir yani
valla ben artık ruh eşi diye bişeye inanmıyorum. ama aşık olup aşık olunacağım sevgi dolu güzel karakterli bir adamla karşılaşabilme ihtimalimi az da olsa var görüyorum. ama işte, o ihtimal çok düşük yaYani olmalı değil mi? Herkes eşiyle yaratıldıysa eğer ve benim idealimdeki erkek dünyalı olamayacak kadar ütopikse uzaylı olmalı
valla ben artık ruh eşi diye bişeye inanmıyorum. ama aşık olup aşık olunacağım sevgi dolu güzel karakterli bir adamla karşılaşabilme ihtimalimi az da olsa var görüyorum. ama işte, o ihtimal çok düşük ya
Ya ben "ya hep ya hiç "ciyim. Kafamdaki gibi biri olmazsa eğer hiç olmasın istiyorum. Yalnız olmaya razıyım.
Olma zaten, işkence gibi olurben de içim ısınmadıktan sonra kimseyle olamam
Yani ben bu değişimin daha doğrusu dengesizliğin sebebini anlayamıyorum.Ay demezler mi ayı oğlu ayı baştan niye çiçek böcek konuşuyorsun sonra kafana esince çevriliyorsun.Hayır bir şey ters geldiyse bile söyle ki biz de bilelim şundan şundan bitti acı verse de bi neden sonuç ilişkisi kurabilelim kafamızda.Ama yok yani
Evet ben de çok korkuyorum. Helede hayatımda ilk defa sevince... Bekliyoruz bakalım geçsin diyedaha gençsin...30 dan sonra insanı bir korku sarıyor ya yeniden sevemezsem diye.
herkes yalnızlığını ne çok seviyormuş yahunerde bu sevmeyenler ben onları arıyorum
Ben buradayım. Sevmiyorum nefret ediyorum. Her akşam iş çıkışı evin kapısını acmak. Gelmeyecek olanları beklemek. Akşamları yaratıklarla kucaklaşmak soğuk yataklarda yalnız yatmak, günaydın askim diyecek bir ses telefondan bile olsa
sen özgürlük forever diyosun, ben de aynen şu moddayım
Eki Görüntüle 1205088
Herkesler mi gitti beeee
bir yalnız daha aranıza katılanilir mi
Bende varım AŞK KADINLARI yalnızlık bahçesinde dolaşan. Herkes sen daha iyisine layiksin deyip gidiyor. Ama yok ben en kötüsüne bile razıyım. Şu ondört şubati da mi yalnız geçireceğiz yine...
Evet ben de çok korkuyorum. Helede hayatımda ilk defa sevince... Bekliyoruz bakalım geçsin diye
sekerparee dedi: ↑
herkes yalnızlığını ne çok seviyormuş yahu nerde bu sevmeyenler ben onları arıyorum
Ben buradayım. Sevmiyorum nefret ediyorum. Her akşam iş çıkışı evin kapısını acmak. Gelmeyecek olanları beklemek. Akşamları yaratıklarla kucaklaşmak soğuk yataklarda yalnız yatmak, günaydın askim diyecek bir ses telefondan bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?