Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

ne güzel sözleri var.. var mıdır acaba bizim de bir bekleyenimiz..

Yani olmalı değil mi? Herkes eşiyle yaratıldıysa eğer ve benim idealimdeki erkek dünyalı olamayacak kadar ütopikse uzaylı olmalı
valla ben artık ruh eşi diye bişeye inanmıyorum. ama aşık olup aşık olunacağım sevgi dolu güzel karakterli bir adamla karşılaşabilme ihtimalimi az da olsa var görüyorum. ama işte, o ihtimal çok düşük ya

Ya ben "ya hep ya hiç "ciyim. Kafamdaki gibi biri olmazsa eğer hiç olmasın istiyorum. Yalnız olmaya razıyım.

Artık muhattap olmuyorum sanırım bu en doğrusu eskisi kadar üzülmüyorum:)

Bende varım AŞK KADINLARI yalnızlık bahçesinde dolaşan. Herkes sen daha iyisine layiksin deyip gidiyor. Ama yok ben en kötüsüne bile razıyım. Şu ondört şubati da mi yalnız geçireceğiz yine...

Ben

sekerparee dedi: ↑
herkes yalnızlığını ne çok seviyormuş yahu nerde bu sevmeyenler ben onları arıyorum
Ben buradayım. Sevmiyorum nefret ediyorum. Her akşam iş çıkışı evin kapısını acmak. Gelmeyecek olanları beklemek. Akşamları yaratıklarla kucaklaşmak soğuk yataklarda yalnız yatmak, günaydın askim diyecek bir ses telefondan bile olsa

Herkesler mi gitti beeee

ben bi süredir forumda yoktum, dolayısıyla konu sahipsiz kalmış

bu arada bir gittim, iki döndüm ama hala kendimi yalnız kalp hissediyorum...
bir yalnız daha aranıza katılanilir mi

tabiki, hoş geldin
Bende varım AŞK KADINLARI yalnızlık bahçesinde dolaşan. Herkes sen daha iyisine layiksin deyip gidiyor. Ama yok ben en kötüsüne bile razıyım. Şu ondört şubati da mi yalnız geçireceğiz yine...

ben bu yaşıma kadar hep yalnız geçirdim, seni anlıyorum ama şuna emin ol, hayatında biri varken yok gibi olması kadar korkunç bir duygu olamaz. ben öyle bir 14 şubat yaşamıştım. aramız da limoniydi o dönem sandım ki gönlümü alır. kuru bir telefon ve o kadar. off neyse. geçmişi açmak istemiyorum.

Evet ben de çok korkuyorum. Helede hayatımda ilk defa sevince... Bekliyoruz bakalım geçsin diye

bu arada sende mi 30 oldun

ben de sevmeyenlerdenim merak etme :)) insan senelerce yalnız kalınca yalnızlığın bir güzelliği kalmıyor. herkesin kalbine göre biri var buna inan. sadece o zaman henüz gelmemiş, öyle düşünüyorum.ben çok üzüldüğüm bir ayrılık yaşadım. evleneceğim insandı.yaklaşık 3 sene olacak ayrılalı. kendimi harap ettim bu sürede . çok uzun süre kabullenemedim. hep dönecek umudum vardı. bir de şerefsiz beni zaman zaman arıyodu, her defasında umutlanıyodum. hatırlamak istemiyorum gerçekten. şimdi hayatımda biri var, ama geçmişte o kadar yaralanmışım ki şimdi ufacık bişeyde tahammülüm yok, çekip gitmek istiyorum. bu ilişkide de huzuru tam bulamadım. artık fazla sorgulamadan akışına bıraktım, hoş akışa bırakacak yaşta da değilim gerçi ama inceldiği yerden kopsun beeee diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…