Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

bende çoook ynlızımmmm sevmiyorum ynlızlığı ama kimi sevsem hep platonik

Ne desem bilemedim. Aynı yolları geçtim. Şimdi arayipta yalanciktan olsada sevgililer günümü kutlayacak birisi yok. Olaydı iyiydi:'(

Anaaa konu sahibi artiiik yalniz kalp degiiiil Insallah hersey gönlüne göre en güzeli oluur :)

Uzun zamandir bende foruma girmiyorum, degisen hic bir sey yok. Okuyodum diplomayi aldim, ama hayatim okadar monoton ki devam okumaya karar verdim. Artik insanlar okuyorum diyemi uzak duruyor bilmiyorum, ama ben hayatimda kimse yok diye boslugu okumakla kapatmaya calisiyorum...

Okumaya devam. Eğitim şart.

Topigi ben devralabilirim benim yalnizligim garantili

Ooooo manit mi yaptın

Herkesin sevgililer gününü kutluyorum
Sağol sen de olmasan kutlayanımız yok be

Okumaya devam. Eğitim şart.

Evet haklısınız bencede eğitim şart ama ben artık doktoraya doğru yol aldım xD

Etrafımdakiler daha ne kadar okuyacaksın diye sorunca profesor olacağım falan diyorum

valla nasıl oldu ben de bilmiyorum ama o yalnızlık hissim hala geçmiş değil, o yüzden henüz yalnızlıktan terfi edemedim :) inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir, hepimiz güvendiğimiz sevildiğimiz insanlarla mutlu oluruz..

Topigi ben devralabilirim benim yalnizligim garantili
benimki daha tam geçmedi niye garantili oluyomuş ben en umutsuz vakalardan biriydim, benim bile olduysa herkesin olur, sadece zamanı var..
Ooooo manit mi yaptın

Sağol sen de olmasan kutlayanımız yok be

valla 3 yıl sonra buna manita yapmak denir mi bilmiyorum oldu bakalım Allah sonumuzu hayır etsin..

Bi sevgililer gününü daha yalnız geçirdim. Bu aralar hayatımla ilgili tek gurur duyduğum şey yalnızlığım

Hayırlı olsun ablaaaa

Eminim sen benden daha umutlusundur 3 sene bitti benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…