- 22 Ekim 2014
- 300
- 50
- 53
- 32
- Konu Sahibi sekerparee
-
Ne desem bilemedim. Aynı yolları geçtim. Şimdi arayipta yalanciktan olsada sevgililer günümü kutlayacak birisi yok. Olaydı iyiydi:'(
ben bi süredir forumda yoktum, dolayısıyla konu sahipsiz kalmış
bu arada bir gittim, iki döndümama hala kendimi yalnız kalp hissediyorum...
tabiki, hoş geldin
ben bu yaşıma kadar hep yalnız geçirdim, seni anlıyorumama şuna emin ol, hayatında biri varken yok gibi olması kadar korkunç bir duygu olamaz. ben öyle bir 14 şubat yaşamıştım. aramız da limoniydi o dönem sandım ki gönlümü alır. kuru bir telefon ve o kadar. off neyse. geçmişi açmak istemiyorum.
bu arada sende mi 30 oldun
ben de sevmeyenlerdenim merak etme :)) insan senelerce yalnız kalınca yalnızlığın bir güzelliği kalmıyor. herkesin kalbine göre biri var buna inan. sadece o zaman henüz gelmemiş, öyle düşünüyorum.ben çok üzüldüğüm bir ayrılık yaşadım. evleneceğim insandı.yaklaşık 3 sene olacak ayrılalı. kendimi harap ettim bu sürede . çok uzun süre kabullenemedim. hep dönecek umudum vardı. bir de şerefsiz beni zaman zaman arıyodu, her defasında umutlanıyodum. hatırlamak istemiyorum gerçekten. şimdi hayatımda biri var, ama geçmişte o kadar yaralanmışım ki şimdi ufacık bişeyde tahammülüm yok, çekip gitmek istiyorum. bu ilişkide de huzuru tam bulamadım. artık fazla sorgulamadan akışına bıraktım, hoş akışa bırakacak yaşta da değilim gerçiama inceldiği yerden kopsun beeee diyorum.
bende çoook ynlızımmmmsevmiyorum ynlızlığı ama kimi sevsem hep platonik [/QUOTE
Şuan da platonik bile birisi yooookk
Ne desem bilemedim. Aynı yolları geçtim. Şimdi arayipta yalanciktan olsada sevgililer günümü kutlayacak birisi yok. Olaydı iyiydi:'(
Otuz üç bitti. Sen kaç yasindasinkaç yaşındasın acaba
Okumaya devam. Eğitim şart.Anaaa konu sahibi artiiik yalniz kalp degiiiilInsallah hersey gönlüne göre en güzeli oluur :)
Uzun zamandir bende foruma girmiyorum, degisen hic bir sey yok. Okuyodum diplomayi aldim, ama hayatim okadar monoton ki devam okumaya karar verdim. Artik insanlar okuyorum diyemi uzak duruyor bilmiyorum, ama ben hayatimda kimse yok diye boslugu okumakla kapatmaya calisiyorum...
Topigi ben devralabilirim benim yalnizligim garantiliAnaaa konu sahibi artiiik yalniz kalp degiiiilInsallah hersey gönlüne göre en güzeli oluur :)
Uzun zamandir bende foruma girmiyorum, degisen hic bir sey yok. Okuyodum diplomayi aldim, ama hayatim okadar monoton ki devam okumaya karar verdim. Artik insanlar okuyorum diyemi uzak duruyor bilmiyorum, ama ben hayatimda kimse yok diye boslugu okumakla kapatmaya calisiyorum...
Allah kimseyi yalnız koymasin. Helede umutsuz hiç.Topigi ben devralabilirim benim yalnizligim garantili
ben bi süredir forumda yoktum, dolayısıyla konu sahipsiz kalmış
bu arada bir gittim, iki döndümama hala kendimi yalnız kalp hissediyorum...
tabiki, hoş geldin
ben bu yaşıma kadar hep yalnız geçirdim, seni anlıyorumama şuna emin ol, hayatında biri varken yok gibi olması kadar korkunç bir duygu olamaz. ben öyle bir 14 şubat yaşamıştım. aramız da limoniydi o dönem sandım ki gönlümü alır. kuru bir telefon ve o kadar. off neyse. geçmişi açmak istemiyorum.
bu arada sende mi 30 oldun
ben de sevmeyenlerdenim merak etme :)) insan senelerce yalnız kalınca yalnızlığın bir güzelliği kalmıyor. herkesin kalbine göre biri var buna inan. sadece o zaman henüz gelmemiş, öyle düşünüyorum.ben çok üzüldüğüm bir ayrılık yaşadım. evleneceğim insandı.yaklaşık 3 sene olacak ayrılalı. kendimi harap ettim bu sürede . çok uzun süre kabullenemedim. hep dönecek umudum vardı. bir de şerefsiz beni zaman zaman arıyodu, her defasında umutlanıyodum. hatırlamak istemiyorum gerçekten. şimdi hayatımda biri var, ama geçmişte o kadar yaralanmışım ki şimdi ufacık bişeyde tahammülüm yok, çekip gitmek istiyorum. bu ilişkide de huzuru tam bulamadım. artık fazla sorgulamadan akışına bıraktım, hoş akışa bırakacak yaşta da değilim gerçiama inceldiği yerden kopsun beeee diyorum.
Sağol sen de olmasan kutlayanımız yok beHerkesin sevgililer gününü kutluyorum
Okumaya devam. Eğitim şart.
Anaaa konu sahibi artiiik yalniz kalp degiiiilInsallah hersey gönlüne göre en güzeli oluur :)
benimki daha tam geçmediTopigi ben devralabilirim benim yalnizligim garantili
Ooooo manit mi yaptın
Sağol sen de olmasan kutlayanımız yok be
Herkesin sevgililer gününü kutluyorum
valla nasıl oldu ben de bilmiyorumama o yalnızlık hissim hala geçmiş değil, o yüzden henüz yalnızlıktan terfi edemedim :) inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir, hepimiz güvendiğimiz sevildiğimiz insanlarla mutlu oluruz..
benimki daha tam geçmediniye garantili oluyomuş ben en umutsuz vakalardan biriydim, benim bile olduysa herkesin olur, sadece zamanı var..
valla 3 yıl sonra buna manita yapmak denir mi bilmiyorumoldu bakalım Allah sonumuzu hayır etsin..
Eminim sen benden daha umutlusundurvalla nasıl oldu ben de bilmiyorumama o yalnızlık hissim hala geçmiş değil, o yüzden henüz yalnızlıktan terfi edemedim :) inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir, hepimiz güvendiğimiz sevildiğimiz insanlarla mutlu oluruz..
benimki daha tam geçmediniye garantili oluyomuş ben en umutsuz vakalardan biriydim, benim bile olduysa herkesin olur, sadece zamanı var..
valla 3 yıl sonra buna manita yapmak denir mi bilmiyorumoldu bakalım Allah sonumuzu hayır etsin..
Amin.teşekkür ediyoruzDilerim bütün yalnız kalpler bir an önce diğer yarısını bulsun..
ben 30 yaşındayım bu arada :)
Eminim sen benden daha umutlusundur3 sene bitti benim de.
Bi sevgililer gününü daha yalnız geçirdim. Bu aralar hayatımla ilgili tek gurur duyduğum şey yalnızlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?