- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi sekerparee
-
Bu sene 25 olacağım. Ama yasimla ilgisi yok benim istediğim kişiyi bulmam imkansızhiç öyle deme.. bir gün bir bakarsın her şey bambaşka olmuş.. yaşın kaç?
Cumleten amiiinallah kalbine göre versin tez zamanda
Bu sene 25 olacağım. Ama yasimla ilgisi yok benim istediğim kişiyi bulmam imkansız
Yanlizlik güzeldir. Aldatilmazsin, uzulmezsin, kirilmazsin .. Tüm vücudunu kesmisler gibi delik deşik olmaz kalbin ..
Beklentinin fazlasi olmaz bence gorecelidir. Herkesin ideal eş tanımı farklıdır ya hani, benimki bulunması zor.niye ki? beklentilerini fazla mı tutuyosun acaba
evet ama eğer güvenebileceğin sevip sevileceğin biri olsa hayat güzel olmaz mı?gerçi o kişiyi bulana kadar da kalbimiz yara bere içinde kalıyorzor.. çok zor bu gönül işleri..
Beklentinin fazlasi olmaz bence gorecelidir. Herkesin ideal eş tanımı farklıdır ya hani, benimki bulunması zor.
Korkuyla da yaşanmaz amaYanlizlik güzeldir. Aldatilmazsin, uzulmezsin, kirilmazsin .. Tüm vücudunu kesmisler gibi delik deşik olmaz kalbin ..
.cumlemizinhımm.. o zaman temenni etmekten başka bişey gelmiyor elimden. inşallah ruhuna hitap edecek o kişiyi Allah karşına çıkarsın tez vakitte
güvendiği dağlara kar yagmis biri olarak söyledim. Tabiki güzel ama insan gözü kapalı guvenecek birini istiyor. Ama bu devirde çok zor. Bazen deniz atı olsaymisim diyorum. Tek eşli yaşayan tek canlı. Allah kalbine göre versinniye ki? beklentilerini fazla mı tutuyosun acaba
evet ama eğer güvenebileceğin sevip sevileceğin biri olsa hayat güzel olmaz mı?gerçi o kişiyi bulana kadar da kalbimiz yara bere içinde kalıyorzor.. çok zor bu gönül işleri..
ya da birer kelaynak kuşu olsaydık:)) kelaynak kuşlarının en belirgin özelliklerinden biri eşlerine çok sadık oluşlarıymış
gözün kapalı kimseye güvenme zaten. ben her zaman gözümü açık tutuyorum, yaşadığım üzücü tecrübeden sonra. Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah. amin..
Güven problemim var zaten benim, hemde hastalık derecesinde :) amin inşallah
benim de var fena halde :)) allah bize sabır versin çünkü hayatı kendimize cehennem ediyoruz
Yaa yok ben otuz dört yaşındayım dikkatini çekerim. Yani kocaman kocaman on yıl var aramızda ben bile umutsuz değilimÜmitlerim benimde azaliyooor
Karsima sevebilecegim kimse cikmiyor. Bu sene 24 bitiyor fakat bu yasima kadar kimseyi sevmedim, dolayisiyla kimse hayatima girmedi. Insallah allahü teala beni yanlis insanlardan korudugu icin böyleyimdir ve karsima ( tüm grup üyelerinin karsisina) en hayirli ve gönlüne göre insani cikarir.
Not: en son galiba 12 yaslarimda birinden hoslandim, sonra karsima cikan her insanda acaba kötü niyetlimi diye heeep uzak durdum...
Kizlar ben ümitsiz vakamiyim nedir yeeaa
Bu sene 25 olacağım. Ama yasimla ilgisi yok benim istediğim kişiyi bulmam imkansız[/QUOTE
Nasıl bir insan istiyorsun ki...
Ben 3 sene kendime cehennem ettim ama haksız yere etmemisim sanırım. Şu an araştırma içindeyim. Bu hafta yolun sonuna gelebilirim, cok acı bir tecrübeyle. Bakalım ..
Ümitlerim benimde azaliyooor
Karsima sevebilecegim kimse cikmiyor. Bu sene 24 bitiyor fakat bu yasima kadar kimseyi sevmedim, dolayisiyla kimse hayatima girmedi. Insallah allahü teala beni yanlis insanlardan korudugu icin böyleyimdir ve karsima ( tüm grup üyelerinin karsisina) en hayirli ve gönlüne göre insani cikarir.
Not: en son galiba 12 yaslarimda birinden hoslandim, sonra karsima cikan her insanda acaba kötü niyetlimi diye heeep uzak durdum...
Kizlar ben ümitsiz vakamiyim nedir yeeaa
Henüz emin değilim, şu an peşindeyim. Araştırma yapıyorum bakalım, görcezihanet mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?