- 3 Nisan 2014
- 615
- 290
- 63
- Konu Sahibi sekerparee
-
hoşgeldin yalnız kalpMerhaba... Yalnız kalplerden biri daha geldiiiii
depresyon olmada iyi olucaktır belkiHoş bulduk canım teşekkürler:))))
depresyon olmada iyi olucaktır belki
adı dua ise AMİNBen de bu beklentideyim canım, inşaallah her şey güzel olacak, her ne kadar üzülsek de kalbimiz Allah'tan ümidi kesmiyor, hayırlısı bakalım bir duam var amin der misin: )
adı dua ise AMİN
umarım yerine ulaşmıştırBeddua da hayr duası da mevcut bende ama Amin istediğim beddua olana değildi. Allah c.c. razı olsun. Kısa günün kârı amin de aldım ya az yüzüm gülsün bari:)))
umarım yerine ulaşmıştır
Al bendende okadar.evli olmama rağmen . eşimin işi sebebiyle yalnız gecen günler benim için...
Merhaba... Yalnız kalplerden biri daha geldiiiii
dualarımız bizim silahımızdır arkadaşım.yine de ümidimizi kaybetmeyelim dimi amaEdilen dua geri çevrilmez, ya istediğin verilir ya daha iyisi ama ben şimdiye yani an'a dair bir dua için Amin istemiştim ama henüz bir gelişme yok, ben yine dua edeceğim ümidsizlik yok.
Dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz var değil mi? Dua konusunda maşaallahım var, sürekli bir şeyler istiyorum, isteğimi verirse Allahu tealanın büyüklüğünden, vermezse hikmetinden sual olunmaz ne yapalım:)
kalben yalnız kalmayın da.. fiziki yalnızlık nasılsa geçer
hoş geldin sevgili bir yalnız kalp daha
Teşekkür ederim, inşaallah bu konunun kalıcı üyelerinden olmam: ((((
inşallah seni burdan tek yollayıp iki olarak geri alırız
bak ben bu konuyu açtığımda tek ve mutsuzdum. 5 ay sonra hayatıma biri girdi( konuyu açtıktan 5 ay sonra, ayrıldıktan 3 sene sonra aslında) şimdi iki ve mutsuzum. çok da değişen bişey olmamış demek ki
'şimdi iki ve mutsuzum' bu ifade benim için de aynen geçerli...Hayırlısıyla ve hayırlı olması temennisiyle İnşaallah canım.
Konu sana iyi gelmiş de şimdiki sonuç pek iyi olmamış zannedersem, şimdi iki ama mutsuz... Ne anladım ben bu ikinciden, mutsuzluk verecekse hiç olmasın, en azından mutsuzluğum yalnızlığımdan dersin, başkasının verdiği mutsuzluktan iyidir, biraz daha konuşursam yalnızlığımı seveceğim:)))
Mutsuzluk veriyorsa ve mümkünatı varsa at o ikinciyi, biz bize yeteriz inşaallah aman yaaa: ((('şimdi iki ve mutsuzum' bu ifade benim için de aynen geçerli...
Bu sene 25 olacağım. Ama yasimla ilgisi yok benim istediğim kişiyi bulmam imkansız[/QUOTE
Nasıl bir insan istiyorsun ki...
hangimiz bu saatte forum yerine kocamızın! yanında olmak istemezdi ki...
Bence erkeklerde eşlerinin yanında olmak ister. Ama tabi benim önce bir eş adayı bulmam gerekiyor. Tanıdığı olan var mihangimiz bu saatte forum yerine kocamızın! yanında olmak istemezdi ki...
Hoşgeldin. Safa geldinMerhaba... Yalnız kalplerden biri daha geldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?