- Konu Sahibi sekerparee
-
Boş verin kızlar biz bize takilalim.size de oluyor mu bilmiyorum ama ben artik kimseden etkilenemiyorum. cok fazla (tabiri caizse) hiyarla karsilastim sanirim. aska bile inancimi kaybettim, erkeklerin yaptiklari, yaklasimlari beni etkilemiyor artik. yalnizligim kroniklesecek sanirim...
merhaba hoşbuldukmerhaba, hoşgeldin
Var. Karşılıksız bu sevda. Sabretmeyi öğretti bu sevdabiseyler hissettiginiz birileri var mi kizlar? benim hoslandigim birisi var ama uzakta. o da biseyler hissediyor ama hayatlarimiz rayina oturmadan iliskiye baslamak istemiyoruz ikimiz de...
Var. Karşılıksız bu sevda. Sabretmeyi öğretti bu sevda
Önce kendi içimde halletmeliyim. Yoksa anlatamamOf... Baya dolusun sanirim. Anlatmak istersen burdayiz :)
İnşallah daha iyi günlerin olacak. Ama şunu biliyorum ki allah kalbinle siniyorsa senin daha imanlı bir insan için."Seni özlediğimi hiç hissetmedin mi?" diye sordu beni sevenim, benim sevdiğim kişinin onu özlediğimi hiç hissetmediği gibi ben de onun özlediğini hiç hissetmedim.
Hayatım böyle karmakarışık... Beni seveni ben sevemiyorum, benim sevdiğim de beni sevemiyor, sonuç hep kalp acısı...
Bunları niye yazıyorum bilmiyorum ama ben onu çok sevmiştim, o da beni çok sevdiğini söylerdi ki önce o söyledi, kendine bağladı ama ben onu bağlayamamışım. Kendi koştu peşimden, tam durdum ki çekip gitti.
Şunları yazarken bile ağlıyorum ama öldürmeyen acı güçlendirecektir inşaallah.
Allah'tan dilerim ki olmayacak bir ilişki için ne ben birini severim ne de biri beni sever. Birilerinin benim için üzülmesi beni üzerken, kimilerinin de kendisi için üzülen insan olması onu gururlandırıyor ne yazık ki...
Allah'ım hiç kimseyi kalbiyle sınama... Amin.
Hoş geldinMerhaba kizlar bende yalnizlardanim.
İnşallah daha iyi günlerin olacak. Ama şunu biliyorum ki allah kalbinle siniyorsa senin daha imanlı bir insan için.
hosbuldukHoş geldin
İnşallah hepimizdenİnşaallah canım İnşaallah. Allah razı olsun.
Yalnızlık zor be çekilmiyor böyle .bu arada merhaba
Merhaba kizlar bende yalnizlardanim.
"Seni özlediğimi hiç hissetmedin mi?" diye sordu beni sevenim, benim sevdiğim kişinin onu özlediğimi hiç hissetmediği gibi ben de onun özlediğini hiç hissetmedim.
Hayatım böyle karmakarışık... Beni seveni ben sevemiyorum, benim sevdiğim de beni sevemiyor, sonuç hep kalp acısı...
Bunları niye yazıyorum bilmiyorum ama ben onu çok sevmiştim, o da beni çok sevdiğini söylerdi ki önce o söyledi, kendine bağladı ama ben onu bağlayamamışım. Kendi koştu peşimden, tam durdum ki çekip gitti.
Şunları yazarken bile ağlıyorum ama öldürmeyen acı güçlendirecektir inşaallah.
Allah'tan dilerim ki olmayacak bir ilişki için ne ben birini severim ne de biri beni sever. Birilerinin benim için üzülmesi beni üzerken, kimilerinin de kendisi için üzülen insan olması onu gururlandırıyor ne yazık ki...
Allah'ım hiç kimseyi kalbiyle sınama... Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?