- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.443
- 48
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
Yakın oturuyormuşsunuz zaten tamam gitsin görsün dönsün kalmakta neyin nesi anlamadım . O zaman neden evlenmiş kalsaymış anasıyla .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle anneme gitme taktiği yaparsam nasılsa gitmişsin der geri gider annesine..Evlimisiniz bilemedim ama 1 hafta yalnız başına kalacaksam 1 ayda kalirim 1 sene de. Fırsata çevirmek diye bir durum söz konusu olamaz . Eşler uzun göreve gidiyor olabilirler ama bu baştan bellidir yani . Bakin benim esim cook erken uyur ben de cook gec uyurum ki ben yalnızlığı asiri sevmeme rağmen bazen akşamları tek başıma oturmak beni sıkar degil 1 hafta yalniz kalmak . Öyle bir dünya yok , hasta olur gerçekten o zaman başka fakat bunu alışkanlık haline getirmiş biri belli ki. Ara ara gidilip kalınabilir ama alışkanlıklar durumunu kabul edemem. Hayır insan hic mi eşini merak etmez bu kız 1 hafta yalnız ne yapar diye, çok enteresan kafalar var yaa.. konu sahibi için de en fazla şunu söyleyebilirim, ayda 1 siz de gidin ve 2 gün esinizle birlikte kalin ve evinize dönün bence. Ya da kisasa kisas yapın esiniz annesinden döndüğü gün sizin anneniz rahatsizlanmis olsun ve gidin annenizde kalin 1 hafta. Gerçi esiniz de fırsat bu firsat diyip yine annesinin yanına gider
Ne kotu kalplisiniz sirf kadina bakmayacaksiniz diye cocuk mu yapilir.esinizin cok kalmasi yanlis ama sizin su cumlenizden sonra abarttiginizi dusunuyorum.unutmayin hepimiz bir gun yaslanacagiz sizde!Eşim çocuk istemiyor tanıştığımız günden beri ben ise çekimserim. Bunun da bazı zamanlar tartışmasını yaptım. Anneler yaşlanacak bakmamız gerekirse ben de çocuk yapar ona bakarım yaşlı bakacağıma diye çok söyledim. Bilmiyorum muhtemelen çocuk yapmayız
bu mesajdan sonra uzun uzun açıkladım bu mesajınızı dikkate almıyorum o yüzden.Ne kotu kalplisiniz sirf kadina bakmayacaksiniz diye cocuk mu yapilir.esinizin cok kalmasi yanlis ama sizin su cumlenizden sonra abarttiginizi dusunuyorum.unutmayin hepimiz bir gun yaslanacagiz sizde!
Şu sen de yaşlanacaksin bir gün püüü vicdansız söylemleri de ne bileyim. Yani bu işin dogrusu nedir?
Özellikle erkek cocuklar karısı ve annesi arasında coK kalıyor. Çözüm noktasinda ne yapalim? Her ay bir hafta yatili bende kal oglum diyen talepkar anneler, beraber yaşamak isteyenler, gelini hizmet alimi görenler yani ölçüyü kaçıranlar sayica cok kültürümüzde. Sorsan acaba kendisi gençken kendi kv sine istediği gelinligi yapmis mi? Yaptıysa ne kadar gönüllüydü?
Ya evlenmesin bunların çocukları ya da boyle devasa devasa evler yapılsın kimse kimsenin ozel alanına girmesin Aile ve Sosyal Politikalar Bak. Dan destek verilsin yardimcilar gelsin arada ki gelin de dinlensin.
Kafamda sürrealist çözümler ...
Ben bu öneriyi buralarda daha once söylemiştim. Cok lazim bir hizmet.Eki Görüntüle 2848750 aklıma direkt bu görsel geldi..
Ne tuhaf rastlandı genelde durum bu oluyorŞunu da yazayim yeri gelmisken tanıdığım bir kadın sabah akşam gruba kv mağduriyeti ile ilgili videolar atıyor. Ana baba bakılır kayinvalideye hürmet şimdikiler kedi köpek bakıyor evine almıyor kayınvalidesini tema hep bu.
Kendisinin kv ve kp ni bakmamasi hatta kp ölünce kv yanina gelecek diye birden kendini tansiyon hastasi, kalp hastasi ilan etmesi ve cok hastayim diye gezmesi disinda sorun yok.
Ne tuhaf rastlandı genelde durum bu oluyory
Neyseki tesadüf. Kv covidden vefat edince kahramanımız birden iyi oldu. Zıpkın gibi masallah su an. Tansiyon kalp hepsi tıkır tıkır. Nedense iste .Ne tuhaf rastlandı genelde durum bu oluyor![]()
ayni sehirde misinizHerkese selamlar..
Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem yalnız yaşayan bir kadın. 60 yasında cok dinç, eşimin bir ablası var. Ablası evli bir de çocugu var. Ben evlenmeden ortalığı çok yıktım ileride olur olmaz senaryoları eşimin önüne döktüm birlikte yaşamam dedim. annesine bile yüzüne söyledim ileride de birlikte yaşamam asla diye. Yapım bellidir biraz dik başlıyım. Bunun için eşim bana zaten annem beraber yaşamak istemez öyle biri değil dedi hep. Allah var birlikte yaşama konusu yok. Hiç olmadı. neyse annesi ile çok uzak değiliz semt olarak.
Amaaaaa gel gelelim evlendikten sonra ne hastalığı bitti ne de nazı. Eşim hassas şak koşuyor. Bana istersen sen de gel ama yapını biliyorum diyor. mesela gidiyor ayda 1 hafta kalıyor ayrıca sık sık da gidiyor kalmalı olsun normal olsun.
Eşime ablanda var sen tek çocuk değilsin diyorum , annesinin kafası götürmüyormuş çocuğu o yüzden ablayı saymıyor annesi ille oğlum diyor :) Gidip onda da kalacakmış sık sık. bizim çocuğumuz yok düşünmüyoruz.. bunu da biliyor zaten.. çocuksuz çöpsüz üzümüz :)
Ben yanlış mı düşünüyorum? Eşini bırakıp her zaman kalmalı gitmesi normal mi? evlilik bu mu? ben kendimi çok yalnız hissediyorum.. gerçekten hasta olan insan oğlum kızım demez birini ister yanında ama yok illa oğlu.
Zaten ben dik başlıyım diye evlenmemizi hiç istemedi (dik başımda yüzüne beraber yaşamak istemem dememden ibaret asla saygısızlık etmedim) eşimin kimseyle evlenmesini istemiyordu yalnız olup onunla yaşamasını istiyordu. Eşim karantina başladı birkaç gün geçti vın gitti anneye ben evde yalnızım. ikimizde evden çalışıyoruz bilgisayarını falan da aldı götürdü. çok mutsuzum panik atağım tuttu bugün stresten ...
Sık sık gidebilir yanlız yasiyorsa hastaysa annesi evladı elbet gidecek bunda bir sorun yok fakat acil bir durum olmadığı halde bir hafta yatılı kalması doğru gelmedi banaHerkese selamlar..
Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem yalnız yaşayan bir kadın. 60 yasında cok dinç, eşimin bir ablası var. Ablası evli bir de çocugu var. Ben evlenmeden ortalığı çok yıktım ileride olur olmaz senaryoları eşimin önüne döktüm birlikte yaşamam dedim. annesine bile yüzüne söyledim ileride de birlikte yaşamam asla diye. Yapım bellidir biraz dik başlıyım. Bunun için eşim bana zaten annem beraber yaşamak istemez öyle biri değil dedi hep. Allah var birlikte yaşama konusu yok. Hiç olmadı. neyse annesi ile çok uzak değiliz semt olarak.
Amaaaaa gel gelelim evlendikten sonra ne hastalığı bitti ne de nazı. Eşim hassas şak koşuyor. Bana istersen sen de gel ama yapını biliyorum diyor. mesela gidiyor ayda 1 hafta kalıyor ayrıca sık sık da gidiyor kalmalı olsun normal olsun.
Eşime ablanda var sen tek çocuk değilsin diyorum , annesinin kafası götürmüyormuş çocuğu o yüzden ablayı saymıyor annesi ille oğlum diyor :) Gidip onda da kalacakmış sık sık. bizim çocuğumuz yok düşünmüyoruz.. bunu da biliyor zaten.. çocuksuz çöpsüz üzümüz :)
Ben yanlış mı düşünüyorum? Eşini bırakıp her zaman kalmalı gitmesi normal mi? evlilik bu mu? ben kendimi çok yalnız hissediyorum.. gerçekten hasta olan insan oğlum kızım demez birini ister yanında ama yok illa oğlu.
Zaten ben dik başlıyım diye evlenmemizi hiç istemedi (dik başımda yüzüne beraber yaşamak istemem dememden ibaret asla saygısızlık etmedim) eşimin kimseyle evlenmesini istemiyordu yalnız olup onunla yaşamasını istiyordu. Eşim karantina başladı birkaç gün geçti vın gitti anneye ben evde yalnızım. ikimizde evden çalışıyoruz bilgisayarını falan da aldı götürdü. çok mutsuzum panik atağım tuttu bugün stresten ...
evet yakınız arabayla 15 20 dkayni sehirde misiniz