yalnız yaşamak

Ben tek yaşıyorum. İyi ki tek yaşıyorum diyorum, yoksa kaldıramam aynı evde başka birinin daha olmasını. Hastalanınca yakınlarda bir arkadaşınız olsun yeter.

hastalanınca demiş herkes de yani bir insan başkasına ihtiyaç duyacak kadar kaç kez hastalanır ki

36 yaşındayım bir kere çok hasta olmuştum 8 yaşında idim

onun dışında da hasta oldum tabii ama ne olacak ki idare ettim

hastalanırsa o kadar kötü arar bir tanıdığını iş arkadaşını olmadı 112 yi

ev arkadaşı olup da bir çorba yapmasa daha çok bozulur mesela

Canım bende küçük bir ilçeye atandı geldim. Tanıdık biri bana 1+1 ev tutmuştu. Herkes tek çıkmam önerdi. Bir kaç kişi ilk tanıştığı insanla eve çıktılar ama hepsi sonra tek çıktı Herkes kendi parasini kazanınca birseylere muhtaç kalmayınca kimse kimseyi çekmiyor. Tabiki karsidkimin olgunluğu önemli ..Ama işten gelince insan kafasını dinlemek istiyor. İstediğim zaman yemek yiyip istediğim zaman bulaşık yıkıyorum. Problem yaşayan kişileri görümcek iyiki diyorum .Kendi dağıtım kendime en azından

Üniversiteyi tek başıma yaşayarak okudum, ailem yanımda kim olduğu belirsiz bir ev arkadaşım olmasındansa yalnız yaşamamı tercih etti, valla benim de çok hoşuma gitmişti daha ilk günden.
Ki öyle memlekete yakın falan da değil, 800km uzaktı okuduğum şehir, hiçbirimizin aklına bile gelmedi "bişey olursa" ihtimali.
Sanırım rahatmışız ailecek

Üniversite bitip aile evine dönünce zorlanmıştım hatta. Her odada insan var, dolaba bir şey koyuyorum, sonra geliyorum birisi yemiş, duşta falan sürekli kapı kapatma zorunluluğu vs

Tayinim çıkınca da ev arkadaşını ihtimal olarak bile aklıma getirmeden tuttum evimi, kapattım kapımı misss...

Eşimle aynı evi ilk paylaşmaya başladığımızda biraz yadırgamıştım ancak alışınca çok sevdim İşi gereği aylarca yurtdışında oluyor, evdeki tek başınalık o zaman da pek hoşuma gidiyor, sizin yerinizde olsam bir saniye düşünmem bile, tutucuysa tutucu olsun yaşadığınız yer, size ne ki?

Yalnız yaşamak en güzeli. .ev arkadaşıyla kaldığım dönemler de oldu..yalnız yaşamayı tercih ederim.sikintisiz rahat...her ay tek başına kira vermek biraz zor oluyordu sadece

Taciz tecavüz olan bir yerse ben keyfimden çok güvenliğimi düşünürdüm sanırsam. Yobaz yerlerde tek yaşayan kadınlar dikkat etsin derim serserinin her türü evine kadar gelip rahatsız eder.
Evet yaa.
Antalyada 5 yıl yaşadım tek başıma.
Muhteşemdi. Bir gün bile korkmadim. Gece vakti kulağımda gümbür gümbür müzikle eve yürüyerek döndüm.
Antalyanin izmirin Muğla'nın gözünü seveyim

Nerede muhafazakarlık var, orda sapıklık var.
Konyadan, Sakarya'dan, yozgattan korkarım valla. Saldırırlar

Sakarya da 6 ay kaldım. en sıkıldığım 6 aydı. Iyyy
Tamamen kendi kişisel deneyimime göre söylüyorum. İlk bir yıl yalnız kalmayı tercih edeceğim bir şehir değil.
Ki evde yalnız takılmaktan haz alan biriyim :)

O misafirin aynisiyla ben 1 sene ayni evde yasadim
Allah dusmanimin basina vermesin

22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?

Direkt yalnız..ben sırf yalnız kalmak hiç bilmediğim ülkede kötü hissettirir diye başkalarıyla eve çıktım,başıma gelmeyen kalmadığı gibi rahat da olamıyosun.şuan yalnız yaşıyorum oh be dünya varmış..hayatımın bundan sonrasında zaten yanlız yaşarım artık bu yaştan sonra annemle yaşamam

Eğer yaşayacağın ilçenin insanları seni rahatsız etmeyecekse bence yalnız eve çık, küçük bir ev olsun, iki kız kardeş bile anlaşamıyor, ilişkileri bozuluyor, bir yaştan sonra hele de hiç tanımadığın biriyle ev paylaşmak çok zor. Ama acil ihtiyacın olduğunda yardımına koşabilecek samimi güvenilir arkadaşlar edin. Önlemlerini alırsan yalnız yaşamak çok keyiflidir, evin kurallarını sen koyarsın, istediğin gibi aileni arkadaşlarını çağırırsın, kombiyi ister yakar ister kapatırsın :) başkası müzik dinlemek isterken senin sessiz ortamda ders çalışmak istemen sorun olmaz vs vs, gereksiz gerginlikler, kırgınlıklar olmaz.
Güvenilir bir muhitten ev tut, arıza durumunda servis için arayabileceğin güvenilir yerler öğren, yine belli bir duraktan taksi numarası al, acil durumda arayabileceğin insanlar olsun vs vs .
Özetle; yalnız çık :)

22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?
biraz yanlız yaşa sonra kafa dengi birini alırsın bence...erkekler için sorun deilde kızların türlğ türlğ huyları var

Yurt odasında bile, oda arkadaşları birbirinin kafasını kesiyor. Yeni tanışacağız insanla olmaktansa, yalnız kalın daha iyi. Hem kafanız da rahat olur. Güvenlik açısından da yüksek katlarda kalırsınız. Kapı pencere kitlendi mi bişey olmaz

canım çok masraflı olur öncelikle... iyi anlaşabildiğin biri çıkar illa. ben olsam hemen bir ev tutar yanıma birini arardım. ev sahibi ben gibi olurdum :)

Her ikisini de bizzat yasadim.3-4 yil ev arkadaslariyla 2 yildir da yalniz yasiyorum.
Öncelikle daha once hic tek basina yasamadiysan, yani ailenle beraber yasamis isen ev arkadasi bulman daha dogru olur.cunku yalnizliga alisik olmayanlar icin zordur.tek basina ne yemek yapasin gelir ne temizlik.ev arkadasinda eger kafa dengi cikar ise can yoldasin olur.masraflarin azalir.Ancak gelelim kotu yonlerine.. İsten cikip yorgun argin eve geldiginde mecburiyetten iki cift kelam etmek durumunda kalirsin, bazen yalniz kalip kafani dinlemek istersin dinleyemezsin. Misafirlerini veya erkek arkadasini rahatca agirlayamazsin, yemek temizlik alisveris gibi konularda anlasamayabilirsin.muhabbeti sarmaz ise çekilmez.
Ben kendim icin konusacak olursam kesinlikle yalniz yasamak derim, kendine güvenin artar.tek basima hic canim sıkılmaz istedigim misafirimi agirlarim evde rahatca keyif sürerim ve tek basima her zaman daha cok eglenirim.
Günün yorgunlugu ve iş stresinden sonra insanin kafası kaldirmiyor kimseyi emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…