- 15 Eylül 2015
- 3.241
- 5.173
- 73
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ayni apartman yerine ayni ev daha mantikli. Sakaryanin bi caddesi var zaten gezilecek bi yeri yok. YAnina yoldas olsun.bir kız daha var atanan.onunla aynı apartmanda tutup sıkılınca gelir gideriz birbirimize diyoduk .ya da hastalanınca falan yardımcı olur.
Sakarya da aşırı yobaz berbat bir şehirdir yaa...
Evet yaa.Taciz tecavüz olan bir yerse ben keyfimden çok güvenliğimi düşünürdüm sanırsam. Yobaz yerlerde tek yaşayan kadınlar dikkat etsin derim serserinin her türü evine kadar gelip rahatsız eder.
O misafirin aynisiyla ben 1 sene ayni evde yasadimBen ortak kimseyle eve çıkmadım.Bir süre arkadaşım bende kalmıştı oradan biliyorum.Tabi ki maddi bir beklentim olmadı,sonuçta misafir asla öyle bir şey düşünmem zaten ama temizlik konusunda inan çok rahatsız oldum.Öyle ev temizliği falanda beklemedim,zaten büyük temizlikler için yardımcı geliyordu belirli bir gün.Camdır,kapıdır,dolaptır o gün siliniyordu.Ama ufak tefek şeyleri bile beni çıldırtmaya yetti.İnsan üstünden çıkardığı kıyafetide sağa sola atar mı yahu.Bir su içiyor bardağı ortada bırakıyor hadi kaldırıyorum misafir sonuçta diye,arkasından cola içiyor yine bardak ortada.Sabah kalkıyor yatak toplanmamış olduğu gibi bırakıp çıkıyor evden.Hadi dedim kendi yattığı yer toplamazsa toplamasın,ama ne zaman ki salonun ortasında sütyenler çoraplar duruyor artık cinler çıktı tepeme.Yemek hazırlıyoruz 1 tabak koymuyor masaya,bazen dışardan söylüyoruz paketini bile açmıyor yemeğinin benden bekliyor,açayımda önüne koyayım diye.Ee 3 gün 5 günde değildi misafirliği hadi neyse diyeyim,baya bir uzun kaldı.O yüzden aman aman yani ev arkadaşı.Bir de birlikte yaşasaydık ne olurdu bilemiyorum.Ben asla sevmem öyle şeyleri.Misafir gittiğim yerde 1 tane bardak kullanırım.Ne içeceksem çalkalar çalkalar aynı bardağa koyarım kimseye iş çıkmasın diye.Bu kadar da terbiyesizlik olur mu.
Oyy oyy.Cidden çok zor oluyor.Sinir sistemi bozuluyor insanın resmen.O misafirin aynisiyla ben 1 sene ayni evde yasadim
Allah dusmanimin basina vermesin
22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?
biraz yanlız yaşa sonra kafa dengi birini alırsın bence...erkekler için sorun deilde kızların türlğ türlğ huyları var22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?
Yurt odasında bile, oda arkadaşları birbirinin kafasını kesiyor. Yeni tanışacağız insanla olmaktansa, yalnız kalın daha iyi. Hem kafanız da rahat olur. Güvenlik açısından da yüksek katlarda kalırsınız. Kapı pencere kitlendi mi bişey olmaz22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?