yalnız yaşamak

Maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa kesinlikle yalnız kalmak derim.
Başka birisi ile evi paylaşmak zordur.
Ne kadar kafa dengi olsa da ev işleri ile alakalı (temizlik, yemek, bulaşık gibi ) durumlar ya da bir davranışı, huyu size batabilir.

Ben şahsen cekemem başka birini. Temizliği yemeği hoşuma gitmeyebilir. Kafana gore takılmak en güzeli bence. Hem ailen kalmaya, gezmeye gelir sorun olur. Onun ailesi gelir rahat olabilecek misiniz? Hiç bulasmam. Azıcık asim ağrısız basım.

Kafanıza göre ise ve para biriktirmek istiyorsanız ev arkadaşı edinin, ama kıl,tahammülsüz(benim gibi) bir insansanız yalnız çıkmanız daha iyi olur.

22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?
Kocaman harflerle yazmak istiyorum: KESİNLİKLE YALNIZ! :)
Tabi yalnızlığı seviyorsan. Ya da şöyle de yapabilirsin, önce yalnız başla. Baktın olmuyor, yapamıyorsun, kendin gibi birini bulup ev arkadaşı olabilirsin.

1 sene kadar yalnız yaşadım evde sesimi unutuyordum :/ şimdi ev arkadaşım var sağolsun iyidir kendisi de.

Yalnızlığı seviyorsan tek kal ama benim gibi evde bir yoldaş olsun diyorsan ev arkadaşı ara ama acele etme kiminle kaldığın önemli çünkü.

hem üç ayrı ev arkadaşıyla kalmış hem de şu an yalnız kalan birisi olarak cevap vereyim. ev arkadaşın kafa dengiyse süper oluyor. ev arkadaşım varken beraber dışarı çıkıyorduk, beraber yemek yiyorduk, sinema keyfi yapıyorduk, sabahlara kadar muhabbet ediyorduk, birçok şeyi beraber yapıyorduk.yani anlaştığımız için her şey yolundaydı maddi olarak da iyi oluyordu. sorunlarımız olsa da birbirimizin yüzüne söyleyip hallediyorduk. ama anlaşamadığın sorunlu bir insanla aynı evde yaşarsan hastanelik karakolluk bile olursun.ben yalnızlığı sevmiyorum hafta sonları ailemin yanına gitmesem çok mutsuz olurdum. bu yaştan sonra da ev arkadaşıyla uğraşamam eskisi kadar anlayışlı alttan alabilen biri değilim artık.ama senin yaşında olsam kesinlikle ev arkadaşı isterdim.

İkisini de denemiş biri olarak kesinlikle yalnız yaşamak diyorum. Ben de evi çok severim insan çok severim. Bir kaç kez ev arkadaşı teşebbüslerim oldu ama aynı evde yaşamak farklı birşey. Sırf akşamları birlikte tv izleyeceğim diye sorumsuz birinini yemeğini temizliğini kendime dert edinemem. Ciddiyim! Hele ki ikiniz de çalışacaksınız, öğrencilik gibi olmayacak. Eve yorgun geleceksin hiç olmayacak br yerde döküntü pislik.. Sana sorulmadan eve gelen misafirler hem de kalıcı.. neler neler... yaşadığım problemleri yazsam roman olur. hele ki bir de tanımadığın biriyle mi aman aman uzak dur!! yalnız tut evini. çevren oluşana kadar en azından sonrasında kafana uyduunu düşündüğün biri olursa düşünürsün.. ama risk alma. çok hzuursuz olursun.

Düşünsene, 1+1 bir ev tutsan, kendi düzenin, kendi yaşamın, kendi kuralların... Sadece kendi dağınıklığını toplaman, kendi temizliğini yapman falan... Canın sıkılınca arkadaş çağırabilirsin. Televizyonda istediğin şeyi izleyebilmek, kafanı dinleyebilmek. Ben üniversite son sınıf oğrencisiyim ve tek başına ev tutmuş olan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki dördüncü yılını da kyk yurdunda geçirmek zorunda kalan biri olarak. Ben mi yalnızlığı seviyorum, yalnızlık mı beni seviyor anlamış değilim.

çok teşekkür ederim kızlar. :) işin daha çok psikolojik tarafında zorlanıyorum ben.ailesinden hiç ayrı yaşamamış biri olarak.mecburum alışmaya.ama içime daha gitmeden 1 ay önce bi hüzün çöküyo .bırak işi dön diyo şeytan çılgınca.kaygı bozukluğu hastalığım var ona veriyorum ben.umarım alışmam çok uzun sürmez yalnız yaşama.fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum

Aslında senin karakterine göre değişir bu.
Benim gibi çıt dese korkan bir yapın varsa arkadaşınla kal derim.
Ben İstanbula iş için gittiğimde onbeş gün tek kaldım. O onbeş günde bir elektrik kesintisine yakalandım, aklım uçtu. Mumlar fln yakıp ağlamıştım. Yaşımın insanı değilim herkes hep kınar ama ben yalnızken kapıdan çıt dese uyuyamıyorum. Yan yalnızsam uykuya dalamıyorum televizyon karşısında uyumaya çalışıyorum.
Korkak değilsen ama elbette yalnız kal. Mutfakta iş yaptın yapmadın, sıra kimdeydi, eve onu getirme, misafirin uzun kaldı gibi sorunlar yaşamazsın.
İkisinin de kendine göre zorlukları var yani.

BENDE MEMURUM YALNIZ KALIYORUM.EN İYİSİ BU.ÜNİVERSİDE EV ARKADASLARIM OLDU.BERBAT BİŞE YEMEK DERT TEMİZLİK DERT EVE GİREN CIKAN DERT

Bende başka bir ilde memurum,arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz.Biz gayet iyi anlaşıyoruzHatta o yokken canım sıkılıyor.Kafa dengi birini bulursanız gayet güzel,yoksa yalnızlık en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…