- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama mutlaka yapacak bir seyler bulabilirsin. Workshoplara katil mesela. Insanlar cok kisiyle tanisiyor oyle. Ben sehrimde yeniyim bide. Pek fazla yer bilmiyorum. Havalar biraz isinsin kesfe cikacagim. Tek basima tiyatroya, sergilere gitmeye bayilirim.
Biraz senin elinde anlayacagin. Durumdan rahatsizsan adim atman, arastirmaci olman lazim.
O zaman diğer arkadaşlarımında dediği gibi arkadaş edinebileceğiniz aktiviteler bulmanız gerekiyor. Günübirlik hafta sonu turları varsa yaşadığınız yerde bu da güzel bir aktivite.Aslında Büyükşehir ama belirli bir süreye kadar en iyi arkadaşım iş arkadaşımdı ama o da ilişkisini kesti benimle. Dışarı çıkacak birileri olsa ben de çevremi genişletebilirim ama maalesef yok
Nasıl?
Ohooo istesen sevgilin olur ya bisürü bekar var senin yasında cok kolay..süslen püslen gezi gruplarına katıl veya dans...kesin bulursun
Araştıracağım gezi gruplarını
Garanti veriyorum kendi kendinize eğlenmeyi öğrendiğiniz gün de insanlarla birlikteyken kötü hissedeceksinizKendimi kötü hissediyorum öyle
Tango salsa kurslarına da hep kız bulmaya gider erkekler...süper dans etmen veya bilmene gerek yok...oyle kursların geceleri oluyor, erkekler tanımadıgı kızlardan dansa kaldırıp tanısıolar falan...değişik ortamlara gir korkma hosuna gitmezse baska yere baslarsın
Dans kursuna gitmediginiz o kadar belli ki :)
Merhaba oncelikle, bende cok yalnizim. Evliyim esim cogu zaman iste ama arkadas es dost yok etrafimda. Ailem ve yakinlarim uzaktalar. Bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen yalnizligi seviyorum ama arkadaslari dostlari olanlara cok ozeniyorum. Bir arkadasim olsa simdi oturup kahve icip sohbet etsek diyorum. Calistigin yerde 1 kac arkadasim vardi hala ayda 1 gorusuyoruz 1 arkadasimda var ama onuda 20 gunde 1 goruyorum neredeyse. Insanlar sacmala diyor ama insan surekli gorecegi paylasacagi bir kac insan yakinlik istiyor. Seni anliyorum yaniBenim derdim yalnızlık. Bir konu öncesinde bahsetmiştim kimsemin olmadığını. Aile eş dost kuzen yeğen abi arkadaş vs
Çok şükür çalışıyorum iş güç hafta içi gelip geçiyor. Ama hafta sonu mesela bugün akşamı zor ettim. Kahvaltı temizlik dizi kitap... daha saat 19.00 kendimi dinliyorum böyle olunca. Keşke bir kahveye cıkacak arkadaşım olsa dedim elim telefona gitti yok.
Siz evde neler yapıyorsunuz mesela. Benim kadar yalnız olanınız yoktur muhakkak ama en azından fikir olur bana da
Fotoğrafçılık kursu güzelmiş diğer gönüllülük işleri için bana özelden yazar mısınız nasıl başvurabilirim nasıl yapabilirim. Sanırım Ankara ya da ist gibi yerlerdesiniz ben hiç duymadım burada yürüyüş grupları vs
Benim derdim yalnızlık. Bir konu öncesinde bahsetmiştim kimsemin olmadığını. Aile eş dost kuzen yeğen abi arkadaş vs
Çok şükür çalışıyorum iş güç hafta içi gelip geçiyor. Ama hafta sonu mesela bugün akşamı zor ettim. Kahvaltı temizlik dizi kitap... daha saat 19.00 kendimi dinliyorum böyle olunca. Keşke bir kahveye cıkacak arkadaşım olsa dedim elim telefona gitti yok.
Siz evde neler yapıyorsunuz mesela. Benim kadar yalnız olanınız yoktur muhakkak ama en azından fikir olur bana da
Merhaba özelden bana da atabilir misiniz?Yasadiginiz yer cok kucuk degilse illa ki vardir.
Ozelden yazdim linkini, bakabilirsiniz.
Bugun dusler atolyesi egitimi aldim, sabahtan aksama kadar boya yapip makas salladim
Oyun oynadik,baski yaptik.
Insan ararsa buluyor ya..
Dil kursuna gidin.
Sanat atolyelerine gidin,makrame ogrenin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?