Yalnız yaşayan bayanlar

Workshop dediğiniz nedir spora gitmek dışında aklıma bir şey gelmiyor. Yürüyüş filan yapıyorum bazen çarşı pazar. Vizyonum yok sanırım :)

Aslında Büyükşehir ama belirli bir süreye kadar en iyi arkadaşım iş arkadaşımdı ama o da ilişkisini kesti benimle. Dışarı çıkacak birileri olsa ben de çevremi genişletebilirim ama maalesef yok
O zaman diğer arkadaşlarımında dediği gibi arkadaş edinebileceğiniz aktiviteler bulmanız gerekiyor. Günübirlik hafta sonu turları varsa yaşadığınız yerde bu da güzel bir aktivite.

ben varım. aynı senin gibiyim ben de tek başıma evde kukumav kuşu gibi pinekliyorum.. canım çok çok sıkılırsa kendi başıma geziyorum, ne yapayım :/ hangi şehirdesin?

Araştıracağım gezi gruplarını

Tango salsa kurslarına da hep kız bulmaya gider erkekler...süper dans etmen veya bilmene gerek yok...oyle kursların geceleri oluyor, erkekler tanımadıgı kızlardan dansa kaldırıp tanısıolar falan...değişik ortamlara gir korkma hosuna gitmezse baska yere baslarsın

Dans kursuna gitmediginiz o kadar belli ki :)

Merhaba oncelikle, bende cok yalnizim. Evliyim esim cogu zaman iste ama arkadas es dost yok etrafimda. Ailem ve yakinlarim uzaktalar. Bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen yalnizligi seviyorum ama arkadaslari dostlari olanlara cok ozeniyorum. Bir arkadasim olsa simdi oturup kahve icip sohbet etsek diyorum. Calistigin yerde 1 kac arkadasim vardi hala ayda 1 gorusuyoruz 1 arkadasimda var ama onuda 20 gunde 1 goruyorum neredeyse. Insanlar sacmala diyor ama insan surekli gorecegi paylasacagi bir kac insan yakinlik istiyor. Seni anliyorum yani

Yasadiginiz yer cok kucuk degilse illa ki vardir.
Ozelden yazdim linkini, bakabilirsiniz.
Bugun dusler atolyesi egitimi aldim, sabahtan aksama kadar boya yapip makas salladim
Oyun oynadik,baski yaptik.
Insan ararsa buluyor ya..
Dil kursuna gidin.
Sanat atolyelerine gidin,makrame ogrenin..

Ailemle yaşıyorum. Ama kendi başıma vakit geçirmekten çok keyif alıyorum.
Evimden 1 saat uzaklıkta deniz var oraya gidiyorum sırf hava almaya ve tek başıma
Arkadaşlarımda var aslında ama ben kendi başıma cafeye gitmek; yürüyüş yapmak (hatta şehir içinde bile olsa kot pantolon, spor ayakkabı olarak yürürüm ülkede eşofmanla veya taytla olma gayem yok amacım kendime iyi gelmek)
Ben canım sıkıldığında yalnız kalmayi tercih ediyorum ilk buhranı atlatinca insanlarla iletişim kurmak daha iyi geliyor.

Geçen gün kimse arayıp sormuyor hayırsızlar diye iç geçirdim.
Ama asıl hayırsız benim ben arasam ama yokkk onlardan bekliyorum benim yazdığım baya azdır.

Zaten insanlar hayatlarını kurdular işleri güçleri uğraşıları hayat koşturmaları var kimse ha denilince sizinle bir yerlere gelip uyum sağlayamıyor veya siz onlara sağlayamıyorsunuz, hayatın getirisi maalesef böyle.

Faaliyetlere katılmak size iyi gelebilir.

Benim yakın arkadaşımdan birini ben burdan buldum yıllar önce
Apayrı şehirlerdeyiz üstelik

Ben yalnızım ve çok mutluyum . Daha önce arkadaşlarımla kalıyordum neler neler gördüm. En son kendim çıktım. Hafta içi okula gidiyorum ödevlerimi yapıyorum. Hafta sonu çalışıyorum. Aynı zamanda okumayı ertelediğim bir sürü kitsl birikmişti. 1 ayda 5 tanesini okudum. Bölümüm dolayısıyla geliştirmem gereken diller vardı ama hiç uğraşmıyordum. Şu an sürekli 3 üne birden çalışıyorum. Genel kültürümde eksik olduğum yerler vardı onlarla ilgileniyorum.
Arkadaşlarımla yine arada görüşüyorum ama tek başıma o kadar mutluyum ki. Yapmam gerekenler, yapmam gereken şeyler için vaktim yetmiyor bile.
Yalnız olmadığım dönemler bunların hepsini yapmak isteyip hiç birini yapamıyordum

Merhaba özelden bana da atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…