• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızca dertleşmek :((

Yaptigin davranislardan sonra ozur diledigini ve kendini bu konuda duzeltmeye calistigini varsayarak yaziyorum. Sevgilinin yaptigini cok ayip ve yanlis buluyorum. Ayrica insani yipratiyor boyle surekli eski hatalarinin hatirlatilmasi.

Sevgilim degil, ama samimi oldugum bir yakinim vardi. Ben de ayni senin gibi kizinca fevrilesebiliyorum. Buna karsi da fevrilestigim olmustu. Ama buyuk, cirkin, donulmez laflar etmisligim yok. Sonra ozur dilerdim ve bir daha yapmamaya calisirdim. Sonra bu kisi her firsatta bana bunlari hatirlatmaya basladi. Firsat derken, mesela ben ona kirginligimi anlatsam filan "senin bana ettigin laflar" gibisinden konuya girerdi. Ettigim laflar da dedigim gibi buyuk laflar degil hani. "Ne lafi etmisim" desem ele avuca gelir bariz hatali bir lafim yok. Beni bu sekilde suclu psikolojisine sokarak ezmeye kalkardi. Sonra ben dusuneyim durayim "bak icinde kalmis, ben ne hata etmisim, keske demeseydim, keske kizmasaydim". Her sorunda "ama sen de bana boyle yapmistin" zirvalamalariyle uste cikmasi. Benim tekrardan gonul alma cabalarim... Inanin insan yipraniyor bir sure sonra. Simdi bu kisiyle gorusmuyorum. Ve o hallerimi dusununce kendime hem aciyorum, hem kiziyorum, bu kisiye de kiziyorum. Bu kisinin kalitesiz bir kisiliginin oldugunu dusunuyorum artik., tabii baska huylari da aciga ciktiktan sonra... Boyle sorunlu biri icin amma sekilden sekle girmisim. Onun bozuk karakteri icin kendimi ne hirpalamisim diye kendime kizarim hala. Hic gerek yokmus. Keske ilisigimi daha onceden kesseymisim...

Diyecegim o ki, boyle her hatani cani isteyince isitip isitip onune koymasi cok kotu bir sey. Sen ozrunu dilemissen ve bundan sonra daha hassasan daha ne? Zamani geri alamayacagina gore... Yapabilecegin baska bir sey yok. Herkesin hatasi olur, onemli olan hatani telafi edebildigin kadar edip, tekrar etmemek. Boyle hatani habire hatirlatip insani ezen insanlardan uzak durmani oneririm. Uyar kendisini, duzeltirse ne ala. Ama devam ederse cok yipranirsin sen de. Surekli suclu psikolojisine sokulursun.
tabii ki yıpranıyorum ama ben gercekten haksız oldugum durumlarda resmen kendı kendımı ezerım affettırmek ve unutturmak ıcın herseyı yaparım. bu konuda benım bı hatam yok bn o donem onu tamamen bıtırecegım ıcın konustum dger arkadasla bunuda aldatmak gbı degıl kesınlıkle o erkeklrle samımı olmamı ıstemez. benımde tek samımıyetım yanında aglamak oldu ve sadece ıonu anlatarak agladım tek konu bu yanı

tabii ki istiyorum zaten bız basbasayken bunların lafı bıle gecmez aramızda oldukça romantıktır. sakalar yapar neselıdır. ama dısarıdayken nedense hep bu konular acılıyor bende ustune gdınce durum bu hale gelıyor. o gunlerı cok kıskanıyor ond-suz ve ondan habersz yasandıgı ıcın

Dışarı çıkmayın, eve kapanın hep beraber olun gözlerini üstünüzden ayırmasın ve sizden ancak öyle emin olsun. Bence korku filmi senaryosu, size göre romantik komedi.

canım umarım mutlu olursun Hoppa
amin inşallah. bazen kıskandıgımdan degıl kesınlıkle mutlu cıftlerı grdukce sevdgım yada kızdgım ınsan olsun hep allah huzurunuzu bozmasın dıye gecırım ıcımden asla kotu olun demem nefret bıle etsemm. sadece bazen ben haketmıyomuyum derım

amin inşallah. bazen kıskandıgımdan degıl kesınlıkle mutlu cıftlerı grdukce sevdgım yada kızdgım ınsan olsun hep allah huzurunuzu bozmasın dıye gecırım ıcımden asla kotu olun demem nefret bıle etsemm. sadece bazen ben haketmıyomuyum derım

öyle deme
bence sadece çok gençsiniz :KK39:

Dışarı çıkmayın, eve kapanın hep beraber olun gözlerini üstünüzden ayırmasın ve sizden ancak öyle emin olsun. Bence korku filmi senaryosu, size göre romantik komedi.
hayır oyle degl anlatamadım sanırım. basbasayken benı kırmamak ıcın ugrasır hep bunun ıcın ev ortamı flan gereklı degıl arabada bıle elımı tutar ama kalabalık bı ortama gırdıgımızde olay tam tersıne doner basta bsey yoktur snra kucuk bı anlasmazlık cıksın hemen tartsma baslar.

hayır oyle degl anlatamadım sanırım. basbasayken benı kırmamak ıcın ugrasır hep bunun ıcın ev ortamı flan gereklı degıl arabada bıle elımı tutar ama kalabalık bı ortama gırdıgımızde olay tam tersıne doner basta bsey yoktur snra kucuk bı anlasmazlık cıksın hemen tartsma baslar.

Ya işte tam tersi olmaz mı normalde kavganızı, tartışmanızı neden milletin önünde yaşıyorsunuz? Ayrıca o iki ay yaşandı bitti, kıskanıyor mu, merak mı ediyor ne yaparsa yapsın, siz o arkadaşınızın yanında ağladınız yani bu değiştiremeyeceğiniz bir gerçek sizin için, eninde sonunda lafını etmeyi sürdürdükçe patlayacaksınız hiç bir insan buna dayanacak kadar sabırlı olmaz ki?

Ya işte tam tersi olmaz mı normalde kavganızı, tartışmanızı neden milletin önünde yaşıyorsunuz? Ayrıca o iki ay yaşandı bitti, kıskanıyor mu, merak mı ediyor ne yaparsa yapsın, siz o arkadaşınızın yanında ağladınız yani bu değiştiremeyeceğiniz bir gerçek sizin için, eninde sonunda lafını etmeyi sürdürdükçe patlayacaksınız hiç bir insan buna dayanacak kadar sabırlı olmaz ki?
dayanamadıgım ıcın byle zaten ve oyle bı gunde yaptı ı hersey cok guzel baslamıstı cıcekler bocekler sonra telefon rehberınde o kısının numarasını gorunce basladı ıste hersey kaldı anlıyacagınız yemek yıyoduk kaldı cıceklerım arabada kaldı nazar boncuklarım yarım yamalak elımde kaldı restoranttan yuruyerek cıktım gıttım snra arkamdan geldı evın onune brazda orda tartstık. en sevmedgım sey zaten yolda dsarıda kavga etmek ama ınadına mıdır nedır yapıyor ıste. bn ofke kontrolu konusunda sıkıntı yasıyorum o byle yapınca oda gdınce daha kotu olmasın dye arkamdan gelıyor yolda beklıyoruz artık saatler dakıkalrr...

son birşey yazmak istedim
şimdi bunlar sana saçma veya gereksiz gelecek ama
hayat tercihlerle yaşanır
ve senin gibi çoğu genç kız maalesef huzuru seçmek yerine uğraşmayı, savaşır gibi ilişkileri seçiyor
bu hayata bir kez geliyorsun, 1 kez bu yılları yaşıyorsun
sevgilinin seni yalnızken değil heryerde mutlu etmesi gerekir
tam deli dolu, musmutlu yaşaman gereken gençlik yıllarını
didişerek, huzursuz geçiriyorsun
her hareketini, her arkadaşını açıklamak zorundasın
bu adam bu huyundan ne zaman vazgeçer biliyor musun? senden vazgeçtiği zaman
o zamana kadar sürekli savaşır gibi yaşayacaksın
sürekli bir fanusta yaşayamayacağınıza göre, sürekli huzursuz olacaksın
ne gerek var?
aşkın, sevgililiğin mutluluğunu yaşamak varken, kendine bunu neden yapıyorsun?
seni üzdüysem özür dilerim, tutamadım kendimi
o_O

son birşey yazmak istedim
şimdi bunlar sana saçma veya gereksiz gelecek ama
hayat tercihlerle yaşanır
ve senin gibi çoğu genç kız maalesef huzuru seçmek yerine uğraşmayı, savaşır gibi ilişkileri seçiyor
bu hayata bir kez geliyorsun, 1 kez bu yılları yaşıyorsun
sevgilinin seni yalnızken değil heryerde mutlu etmesi gerekir
tam deli dolu, musmutlu yaşaman gereken gençlik yıllarını
didişerek, huzursuz geçiriyorsun
her hareketini, her arkadaşını açıklamak zorundasın
bu adam bu huyundan ne zaman vazgeçer biliyor musun? senden vazgeçtiği zaman
o zamana kadar sürekli savaşır gibi yaşayacaksın
sürekli bir fanusta yaşayamayacağınıza göre, sürekli huzursuz olacaksın
ne gerek var?
aşkın, sevgililiğin mutluluğunu yaşamak varken, kendine bunu neden yapıyorsun?
seni üzdüysem özür dilerim, tutamadım kendimi
o_O
cok haklısın sureklı bunlar var kafamda ama ben en ufak bı duzelmede sabrım sonuc verıyor dıye havalara ucuyorum bılmıyorum bunlar hep kafamda ama ne olur bılmıyorum cok tesekkur ederım tavsıyelerın ıcın. huzurlu ve mutlu bır omrunuz olsun ınsallah

cok haklısın sureklı bunlar var kafamda ama ben en ufak bı duzelmede sabrım sonuc verıyor dıye havalara ucuyorum bılmıyorum bunlar hep kafamda ama ne olur bılmıyorum cok tesekkur ederım tavsıyelerın ıcın. huzurlu ve mutlu bır omrunuz olsun ınsallah

hepimizin inşallah :KK68:

boleyn kızını okudun mu?
eğer okumadıysan al bir oku, oradaki Mary karakterine dikkat et, huzurlu bir ortamı nelerden vazgeçerek huzursuz bir ortama tercih ettiğine dikkat et , okuduysan buna dikkat ederek tekrar oku Hoppa

boleyn kızını okudun mu?
eğer okumadıysan al bir oku, oradaki Mary karakterine dikkat et, huzurlu bir ortamı nelerden vazgeçerek huzursuz bir ortama tercih ettiğine dikkat et , okuduysan buna dikkat ederek tekrar oku Hoppa
sanırım okumadım yarın cıkarsam alırım

Profil resminizden hatırladım sizi.
Okul bitmeden söz yapacağız,babama söyleyemiyorum demiştiniz.
Uyardık,erken dedik,ama terslenmiştiniz.
İşte tam da bu yüzden erken demiştik.
17-18 nasıl deli yaşlarsa,20-21 de öyle...
23-24'ten itibaren anlıyor insan bazı şeyleri.
Üniversite okurken hayat çok güzel.
Ama mezuniyet sonrası işe giremediysen...Kaosun dibindesin.
Ben mezun olalı 2 yıl bitecek.İşsizliğim 15 güne son bulacak.
Kendinin değerini bil.Sen kendine saygı duymazsan,kendi değerini bilmezsen kimse saygı duymaz,kimse bilmez değerini.
En güzel yaşlarını kavgayla,baskıyla heba etme.
İlk aşkındır,ilk heyecanındır.Haklısın sonuna kadar götürmeyi istemekte.
Ama en pırpır olman gereken zamanlarda neler yaşıyorsun.
Heyecanlarından geriye kocaman bir boşluk kalmasın elinde.
Çok iyi düşün,taşın.Hayatında olmazsa ne olur diye ? Olursa neler bekliyor ?
Hakkında hayırlısı olsun...

Demek ki affedememiş, içinde bitmemiş aslında o tartışmalar. Sen bitti sandığından bu güne kadar kendi içinde hala tartışıyor sevgilin :)
Çok kırılmış olmalı ya da onun düşüncesine göre asla yapılmaması gereken bir şeyi yapmış olmalısın. Mesela kimi insan der ki, benden vazgeçebildi, bensiz kalmayı göze alabildi demek ki gerçekten sevmemiş. Sevmiş olsa bunu göze alamaz. E sevgilisi de ayrılınca kendi bildiği doğruya tamamen ters hareket etmiş oluyor. Aslında sevgilinin yapması gereken inancı sarsıldıysa ve düzelmiyorsa ayrılmak. Bazı taşlar hiç yerine oturmayabiliyor..

Demek ki affedememiş, içinde bitmemiş aslında o tartışmalar. Sen bitti sandığından bu güne kadar kendi içinde hala tartışıyor sevgilin :)
Çok kırılmış olmalı ya da onun düşüncesine göre asla yapılmaması gereken bir şeyi yapmış olmalısın. Mesela kimi insan der ki, benden vazgeçebildi, bensiz kalmayı göze alabildi demek ki gerçekten sevmemiş. Sevmiş olsa bunu göze alamaz. E sevgilisi de ayrılınca kendi bildiği doğruya tamamen ters hareket etmiş oluyor. Aslında sevgilinin yapması gereken inancı sarsıldıysa ve düzelmiyorsa ayrılmak. Bazı taşlar hiç yerine oturmayabiliyor..
tamam ayrıldık dyelım ama ıkımızde daha kotu olursak nolacak bn hayatıma devam edebılırım evet ama tadı tuzu olmuyor evıme bıle gelmıyorum oyle olunca her adımda anı var karsıma cıkıyor

Back
X