- 10 Ekim 2014
- 32.927
- 148.444
- 798
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Tabii ki ☺Aslında o tip adamlar yönetecekleri kadın arıyorlar bence. Bir nevi ego tatmini. Ben 29 yaşında evlendim eşim benden bir yaş büyük. Eğer ben 22 yaşımda 32 yaşında bir adamla evlenseydim en iyi ihtimalle bu daha çocuk gözüyle bakılacaktı bana. Muhtemelen de herkes bana akıl verecekti. Şimdi biri bir şey demeye kalktığında kocaman kadınım deyip susturuyorum onları ki zaten tavrımdan da belli oluyor. Evlendiğimde 5 senedir çalışıyordum. Evim ve birikimim vardı kimseye de eyvallahım yoktu. Ha bu arada 22 yaşında olupta çok cevval olanlar da var onlar ayrı ama şimdi hangi kadını kandırmak daha kolay?
Kesinlikle geçenlerde yine burada yazmış biri 22 yaşında evlenmiş sanırım( bu kısımdan emin değilim ama küçük bir yaştı.) ellerinden gelse ismimin başına hakaret ekleyeceklerdi diyor. Başka bir üye de ben erken evlenip eş ailesinden saygı gören duymadım yazmış. Şimdi ben o kızın yaşlarındaki halimi hatırlıyorum erkek zevkim diyeyimIş şu an bitmiş diye düşünüyorsunuz.
Bakalım 7/24 eve girince çocuk kafası olan bir eşle nasıl olacak..
Bence olmayacak.. Ama tabi kendi hayatları..
Yaş farkı 10 yaştan sonra kuşak farkına giriyor. Ben 32 yaşındayım. 30 yaşımdan bile o kadar farklıyım ki.. Ki 23 yaşında 9 yıl önce daha başkaydım.
Demek istediğimi çok iyi anlatmışsınızEvlendigimizde ben 21, eşim 29 yasindaydi ve eşim kardeslerinin en kucuguydu, herkes benden oldukca buyuktu ve ben kucucuktum.Dogal olarak kardesleri, annesi akraba cevresi beni baya saf, cocuk sanarak davranmaya calistilar yeni evliyken. Bunu hissediyordum ve olaylara haddinden fazla tepki verip, fazlaca agresifleşiyordum gerek yoktu ama yapmak zorunda hissetmistim nedense. Hem ben kendimi ezdirmedim, hem eşim benim yanimdaydi, bu yüzden onlar da geri çekildiler zaten zamanla.
O yaşta esimin ailesine kendimi yönettirmedim, evliligimden de pişman degilim hiç ama zor olabiliyor, herkes yapamaz. Suan 26 yasimdayim, bu yaşlarda evlenseydim belki yeni evliyken yaşadigim çekişmeleri yaşamamişta olabilirdim kim bilir
Demek istediğimi çok iyi anlatmışsınız☺ ama evet herkes yapamaz. Bir de siz eş açısından da şanslıymışsınız. O da olmayabilirdi. Mutluluklar
Size katılıyorum.Ben anlamıyorum. Ileri ergenlik 22 sonunda bitiyor. Ne cesaret o yaşlarda evleniyorlar ki..benim annem 30da evlenmiş. Zamane kızları ne meraklı evlenmeye..o yaşta ev işi koca derdi ben uğraşmak istemezdim. Ondan buraya bu kadar konu açılıyor. Siz en iyisini yapmışsınız. O yaşlarda hem kararlar çok fevri oluyor hemde daha kişiliğin tam oturmadan evleniyorsun. Burada konu sahibi olanların yaşlarına bakıyorum çoğu çok genç.Kesinlikle geçenlerde yine burada yazmış biri 22 yaşında evlenmiş sanırım( bu kısımdan emin değilim ama küçük bir yaştı.) ellerinden gelse ismimin başına hakaret ekleyeceklerdi diyor. Başka bir üye de ben erken evlenip eş ailesinden saygı gören duymadım yazmış. Şimdi ben o kızın yaşlarındaki halimi hatırlıyorum erkek zevkim diyeyimÇok değişti. Eşim o zaman karşıma çıksa vallahi dönüp bakmazdım. Aradaki ilişkilerim deneyimlerim o kadar çok şey öğretti ki bana. O yaşlardayken nerede var böyle ...tipli onlar çekici gelirdi. Sonra dank etti kafama ve ne zaman netleştim o zaman çıktı sevgilim; eşim karşıma ☺Ya insanlar geliyor illa ki geliyor ama sen ne istediğini bilince zaman kaybetmiyorsun. Ben o kızın yaşlarında o tiplerden biri ile evlenseydim kesin boşanırdım. Net yani. Bir kere sorun çözme konusunda çok yetersizdim her şeyi geçtim. En ufacık bir şeyde karalar bağlayıp asla çözüm aramıyordum. Bu arada netleşince de hemen evlenmedim. Ne zaman sorumluluk alırım o da alır dediğim an da çok kısa bir süre içinde evlendik biz. Hazırdık çünkü. Ya arkadaşımı çok severim; çok iyi çocuktur o yüzden mutlu olmasını da gerçekten çok isterim. Ona da bu endişelerimi hiç yansıtmadım. Benden büyük en nihayetinde kocaman adam. Kendi seçimi sonuçlarını da o yaşayacak.
Muhtemelen sizin birlikteliğiniz de evliliğe gidecek ve muhtemelen de uzun süreli olacak. İnsanın kendini bulması zaman alıyor.Size katılıyorum.Ben anlamıyorum. Ileri ergenlik 22 sonunda bitiyor. Ne cesaret o yaşlarda evleniyorlar ki..benim annem 30da evlenmiş. Zamane kızları ne meraklı evlenmeye..o yaşta ev işi koca derdi ben uğraşmak istemezdim. Ondan buraya bu kadar konu açılıyor. Siz en iyisini yapmışsınız. O yaşlarda hem kararlar çok fevri oluyor hemde daha kişiliğin tam oturmadan evleniyorsun. Burada konu sahibi olanların yaşlarına bakıyorum çoğu çok genç.
Yeni jenerasyon evlenmeye çok meraklı. Bizim kuşak bu kadar değildi.. Mesela burada bir üye var. Iyi biri. Onunda eşi sizin meslekten. Arada baya yaş farkı var. Problemli bir evliliği var. Şimdi nick vermeyeyim.
Yani bu yaş konusu çok fazla olunca anlaşamazsın ki. Çok iyi anlaşan görmedim. Iyi anlaşıyorum diyende eşini idare ediyordur.
Arkadaşınıza da mutluluklar. Belki ruhu çocuk birini istiyordu kimbilir..
Umarım evliliğe gider.Muhtemelen sizin birlikteliğiniz de evliliğe gidecek ve muhtemelen de uzun süreli olacak. İnsanın kendini bulması zaman alıyor. ☺
Bana öyle gibi geldiUmarım evliliğe gider.
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim.
Hissiyatiniz yani altıncı hissiniz kuvvetli sanırım..Bana öyle gibi geldi❤ Rica ederim.
Ben de öyle sanıyordum ki sonra bir farkettim aslında olayları doğru yorumluyorum çoğunlukla. Birbirinizi seviyorsunuz belli; aklı başında bir kadınsınız muhtemelen erkek arkadaşınız da öyle. Büyük olasılıkla ilişkiler yaşadınız ve duruldunuz. Maddi açıdan da illa ki sıfır değilsinizdir. Çok önemli bir durum olmadığı sürece her şey olağan akışında ilerlerse neden olmasınHissiyatiniz yani altıncı hissiniz kuvvetli sanırım..
Umarım öyle olur..
Mutlu oldum teşekkür ederim:)
Bende bılmıorum 30 olucam yakın zamanda ama nasıl olucsk bılmıorum.Bıde ben bolandım cocuksuzum rabbım hayırlı kaderler yazsın.Yalnızlık zorKızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
beni de yorumlasanız sevabına :)Ben de öyle sanıyordum ki sonra bir farkettim aslında olayları doğru yorumluyorum çoğunlukla. Birbirinizi seviyorsunuz belli; aklı başında bir kadınsınız muhtemelen erkek arkadaşınız da öyle. Büyük olasılıkla ilişkiler yaşadınız ve duruldunuz. Maddi açıdan da illa ki sıfır değilsinizdir. Çok önemli bir durum olmadığı sürece her şey olağan akışında ilerlerse neden olmasın ☺İyi düşünelim iyi olsun ☺☺
Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
Evlenenlerin de ne yazik ki esi hep yaninda basinda degil...Kim ne derse desin her daim her anlamda guvenecegin yaninda olacak adami bulmadan evlenmeKızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?