Yalnızım ve Üzgünüm

her seçeneğe hayır diyorsun o zaman evet yalnız kalcaksın muhtemelen.sosyalleşip kendin arayacaksın veya herkese haber salacaksın ki bir yerden o kısmetle tanış.öteki türlü hiçbirşey yapmadan da seni bulabilir ama yaparsan en azından şansın artar.evden okula-okuldan eve giden birinin birileriyle tanışma olasılığı az.önce bir hobi bul insanlarla tanışabileceğin ortamlara gir.bende ikinci üniversitemi yeni bitirdim yaşlarımız yakın.hiç kimseye imrenmedim çok şükür ne hayatımda biri varken ne de yokken.eğer çok olmasını istediğin birşey varsa elinden geleni yap işi şansa bırakma.

Psikolojik destek alın siz. Durumunuz gittikçe sizi içinden çıkmaz bir hale sokuyor. Arkadaş çevresi olan insanlar sohbet etmek için bir kafede oturur mesela. Çay, kahve içer.

Ayrıca sosyal medyayı illa kendi fotoğraflarınız için kullanmak zorunda değilsiniz. Madem kitap okuyorsunuz bir kitap sayfası açın. İnsanlara tavsiye verin. Kitap konusunu, içeriğini anlatın. Hesap herkese açık olursa akraba harici gören, ilgisi olan da takip eder. Belki sizin gibi kitapseverlerle tanışırsınız? Ama siz muhtemelen bunu da doğru bulmayacaksınız.

Başak burcu musunuz ?

Ya ben de Başağım da böyle bir Başaklık yok ama

Ben tiyatroda yanima oturan adamla evlendim. Kendisi de tiyatro oyuncusu gayet de kulturlu ☺

Buna cevap olarak çok şey yazardim ve fakat asla ama asla ise yaramayacagi için gerek duymuyorum. Yukaridaki yorumunuzda hakkimdaki ozellikle instagram konusundaki çıkarımlariniza ise sadece guldum ve geçtim. Ve dar görüşlü oldugunuza bir kere daha emin oldum.
1 senedir aynı yerde iseniz kendinizi suçlayın. Ve bu kafa yapisindayken asla ama asla ne sevgiliniz ne de can dostum diyeceğiniz birinin olmasi bana dünya üzerinde imkansız geldi. Belki bir kopek sahiplenirseniz hem bir canlıya koşulsuz sevgi göstermiş olursunuz ve daha yumusarsiniz hemde gezdirmeye çıkarmak zorunda olacağınızdan sosyallesirsiniz diyecegim ama eminim bunu yapmamak içinde size göre aşırı mantıklı sebepleriniz vardır.
Bence alanında iyi bir psikologla görüşmelisiniz.

Ben tiyatroda yanima oturan adamla evlendim. Kendisi de tiyatro oyuncusu gayet de kulturlu ☺

Yaa ne tatlı
Belçim bilginde yılmaz erdoğanla tiyatro oyununda tanışıp evlendiler diye biliyorum :) o değil de en yakın zamanda tiyatroya gidesim geldi belki bende hayatımın aşkını bulurum

Yaa ne tatlı
Belçim bilginde yılmaz erdoğanla tiyatro oyununda tanışıp evlendiler diye biliyorum :) o değil de en yakın zamanda tiyatroya gidesim geldi belki bende hayatımın aşkını bulurum
Evet, tam bir tesadufler silsilesiydi tanismamiz. Anlatsam inanmazsiniz. evlilik teklifini de tiyatroda aldim. Gidin gidin

Bir çoğunuz iyi insanlarsınız, ben böyle devam ettikçe dilediğim şeylerin gerçekleşemeyeceğini bana anlatmaya çalışıyorsunuz ama ben bu durumu kabullenemiyorum çünkü değişeyemeyeceğimi biliyorum. Gençken içime işlememiş böyle şeyler, nedense zamanında başaramamışım ben bu işleri, şimdide geriye böyle yaşamayı zor da olsa kabullenmek kalıyor. Benim neyime hoş birine ilgi duyup onun canını sıkmak, onun ne suçu var ki benimle bir ömür boyu beraber olsun. Ne yapalım biz de elimizden geldiğince sizin için kendimizi paralarız yeter ki siz sıcak yuvanızda ailenizle mutlu mesut oturun. Belli mi olur belki o da tez zamanda bulur birini huzurlu bir hayat sürer.
Bundan sonra burada kolay kolay bir şey paylaşacağımı sanmıyorum, bir şey yazacak olursam bu mesajı tekrar tekrar okur kendime ket vururum, dolayısıyla bence siz de boşuna nefesinizi tüketmeyin onun yerine tiyatroya gidin belki de sizi bekleyen birileri olur.

Sağlıcakla kalın, bundan sonra A4kagit yok hükmündedir.

Hala ısrarla anlamak istemediğiniz yer şurası ‘değişemeyeceğimi biliyorum’ yazmışsınız. Değişmeyeceğimi biliyorum olmalıydı orası. Her şey sizin elinizde. Gençken derken? Yaşlı mı zannediyorsunuz kendinizi? biyolojik yaşınız genç daha. Dramatize etmenize gerek yok, kendi seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz. Benim size tek önerim tez zamanda psikolojik destek almanız yönünde. Başka şeylerle dediğiniz gibi nefesimi tüketmek istemiyorum boşa konuştuğumun farkındayım çünkü

Canım ablacım öneriler almak için konu açmışsın, insanlar da çeşitli öneriler sundular ama hiçbirini beğenmedin. Farklı farklı kafalardan, şehirlerden, mesleklerden bunca insan önerilerde bulundu hiç mi kafana yatan bir şeyler olmadı?? Bu kadar olumsuz hissetmeni gerektirecek bir şey gerçekten yok. Benim fikrim biraz daha dışarı çık, insanlarla muhabbet et insan içine karış. İnsan içine karışmak gerçekten mutluluk verici ve rahatlatıcı bir durum. O da olmazsa ben bulucam sana birini ona da hayır deme

Bi an Sabahattin Ali nin "kürk mantolu madonna"sini okuyorum sandım bu nasıl bir üslup böyle maşallah. türkçen su gibi akıyor.
16 sayfada yazilan hic bir öneriyi beğenmeyen benim yazdıklarımı dikkate alacak degil tabiki. Oneri vermeye gelmedim fakat fazla pesimist buldum arkadaşı. Hayatta anlamli bulduğu tek bi nokta yok. Daha cok lise gençleri bu kafada olur. Varolus kargaşası icinde öz kimligini ararken yalnizlasir herşey anlamını yitirir. İnsanlarin hayat telasesiyle yaptıkları bu kişiler icin küçük düşürücü ve komiktir.
Aslında işin özü kendini sevmekten geçiyor. Nerde kendiyle kavgali, kendine küs bir insan var hayatına bakın. Herkese kendini kapatmış ve nefret dolu. Yaşamak böyle bunyeler icin cok daha zor vesselam...

tavsiye isteyen siz ..o olmaz bu olmaz,şöyle istemiyorum böyle istemiyorum..şaka gibisiniz söylemediğiniz tek şey var,şimdi benn size bir hocaya mı gidin diyeceğim... biri çıksa bile karşınıza ne konuşacak nasıl davranacaksınız...herşey sizden kaynaklanıyorr. Çok olumsuz bir karakter gibi duruyorsunuz,boy kilo mevzu değil kadınım diyebiliyormusunuz kendinize bunları düşünün..birde psikolojik destek almanız gerekli ruh haliniz iyi değil.bilginize..

Son düzenleme:
Yaaa hay çok yaşa:))) ben de bi türlü çıkaramıyordum kim bu kim bu diye diye sebahattin ali bu ya off şükür:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…