- 6 Nisan 2015
- 14
- 4
- 6
- Konu Sahibi kahverengimsi6
-
bi kaç ufak aşk deneyimimde karşılık bulamadığım için böyleyim sanırımiçine o duyguyu biz yerleştiremeyiz. Sen kendin buna çözüm bulmalısın
hımmm o zaman geçmişi unutmalısın ve herkesin aynı olmadığına kendini ikna etmelisin. Korkmuşsun ya da kırılmışsın belli ki, bunları aşmaya çalış ve kendine şans verbi kaç ufak aşk deneyimimde karşılık bulamadığım için böyleyim sanırım
şu an kimseden hoşlanmıyorum açıkçası kimse de şu an benden hoşlanmıyo ortamımda iyi anlayamadım kiBirinden falan da mi hoslanmadin?
Belki girdigin ortamlarda senle tanisabilcek seni taniyacak birileri yoktur?
Hep kaciyorsundur ya da?
Sana yaklasmasini engelliyosundur bir sekilde.
Tanimadan kimseyi sevemezsinki.
doğru söylüyosun ama insan çevresinde sürekli böyle olaylar görünce kıskanıyo aynaya bakıp benim eksik yanım ne diyo?niye üniversite bitene kadar diye zaman sınırı koydun? buldum buldum yoksa yalnız ölürüm diye bir şey yok. her şey ya siyah ya beyaz olmak zorunda değil. gri diye bir renkte var hatta grinin tonları var:) rahat bırak zorlama kafanda tabulaştırma..
şu an kimseden hoşlanmıyorum açıkçası kimse de şu an benden hoşlanmıyo ortamımda iyi anlayamadım ki
gerçekten doğru söylüyosun her girdiğim ortamda hangisi benim sevgilim olabilir diye düşünmüyo değilim :) atmak istiyorum bu düşünceleri fakat atayım derken daha çok takıyorumÇevremdeki arkadašlarimda çok gördüm, bu işler zorlamayla olmuyor. Hatta senin aklinda sürekli bu düşünce olduğu için de olmuyor. Çünkü bu diretme, her gördüğüne kendini beğendirmeye çalişma çabasi olarak ortaya çikiyor. Bu da hareketlerini yapmaciklaştirir, samimi gelmezsin karşindakine.
Tek yapman gereken koyvermek. Yeni taniştiğin insanlara potansiyel sevgili adayi gözüyle bakmadan, kendin gibi olarak tanimaya çalişmak. Zaten bi insani pat diye sevmen çok zor. Zamana birak, herkesleri tani:)
ben seni görmeden bile söylerim "hiçbir şey". ayrıca hepimizin birsürü kusuru var. sevgi eksikliği hissetmekte seveceğin bir adam istemekte o duyguları yaşamak istemekte sonuna kadar haklısın. hiç ama hiç yanlış yada garip bir şey yok. ama saçma sapan erkeklerle yıpranıp zarar göreceğine hiç olmaması daha iyi olmuştur belki. daha çoooookk fırsat olacak. biraz ortamlara gir "arkadaşların arkadaşlarıyla" tanış :)doğru söylüyosun ama insan çevresinde sürekli böyle olaylar görünce kıskanıyo aynaya bakıp benim eksik yanım ne diyo?
Ciddi ilişki düşündüğüm için doğru insanı bulamıyor arıyor da olabilirimüniversitede öylesine bir ilişkin olacağına, hayata atıldığında ciddi bir ilişkinin olması daha iyi bence. %90 ını ciddi olmadan başlıyo zaten. Sende ciddi bişey istemiyosan geziyim tozıyım sonrada bitsin diyosan bulman çok zor olmaz bence
doğru insan seni bulur merak etme. Akışına bırak sadeceCiddi ilişki düşündüğüm için doğru insanı bulamıyor arıyor da olabilirim
sabrın sonu mutluluk olur inşallah :)yaş olucak 27. üni de olmadı. ben hala bekliyorum.Beklemeyip napalım. illa olucak diye el oğluyla vakitmi kaybedelim.sabır.Sadece sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?