yalnızım

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
herkese merhaba,
izmir'de yaşıyorum. ama böyle bir yerde bile doğru düzgün arkadaşım yok. 2 üniversite bitirdim, yüksek lisans yapıyorum, evliyim. ama hiç kafama göre görüşebileceğim biri yok. acaba içinizde benim gibi olan, konuşmak dertleşmek, dostluk kurmak isteyen var mı? eğer yoksa bile önerileriniz neler?

herkese merhaba,
izmir'de yaşıyorum. ama böyle bir yerde bile doğru düzgün arkadaşım yok. 2 üniversite bitirdim, yüksek lisans yapıyorum, evliyim. ama hiç kafama göre görüşebileceğim biri yok. acaba içinizde benim gibi olan, konuşmak dertleşmek, dostluk kurmak isteyen var mı? eğer yoksa bile önerileriniz neler?

Spor ,yabancı dil (yoksa eğer),resim , yemek kurslarına git veya çocuklar / hayvanlarla ilgili vakıflara üye olabilirsin... İlgi alanına göre bir yere gidersen kafa dengi arkadaşlıklar bulman daha hızlı olur :)

herkese merhaba,
slm bende ızmırde yasıyorum ıs sebebıyle buraya geldık tanıdıgım dost kurmak ıstedgım kımsem yok sız nerden otuyornuz

Sosyalleşmek tamamen kişisel birşey.
Kendi ilgi alanına göre sosyal bir çevre edinebilirsin.
Ama tabii bu sosyalleşmek bilgisayar başında olamıyor.. :KK39:

Konusmak dertlesmek falan istersen yazabilirsin canim yakın olsak aynı şehirde arkadaslikta kurulabilirdi kurslara gidebilirsin orda spor falan iyi gelebilir

Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız....
Şaka yapmıyorum bende aynıyım..
İyi ki burası var..
Yalnızlar çetesi kurmak istiyorum burada...

herkese merhaba,
Ay aynı benim gibi benimde hiiiç arkadaşım dostum yok o yüzden hep içerde dertleriyle baş başa boyle çok zorya insanın bi derdini anlata bileceği kimsesi olmayınca benimde çok sorunum derdim var ben arada dolunca bu siteye yazıyorum sagolsun arkadaşlar yardımcı oluyor fikir veriyorlar

Hic mi bir yere cikmiyorsunuz nasil arkadasiniz yok ki? Ben bi dışarı cikinca bile bir iki arkadaş ediniyorum muhabbet kuruyorum. Yuksek lisans yapmissiniz 2 üni bitirmissiniz bence siz bir psikolojik destek alin zira normal değil arkadas edinememek altindan bir sosyal fobi falan cikabilir.. Ozguven eksigi olabilir.. Burada da kimseye güvenmeyin derim..

herkese merhaba,
Ben evli değilim ama yalnızım çok sahte insanlar bir kuşum kedim ve balıklarım var yarın da aşçılık kursuna başlıyorum kendimi oyalıycak şeyler herzaman kafa dağıtyor

Hic mi bir yere cikmiyorsunuz nasil arkadasiniz yok ki? Ben bi dışarı cikinca bile bir iki arkadaş ediniyorum muhabbet kuruyorum. Yuksek lisans yapmissiniz 2 üni bitirmissiniz bence siz bir psikolojik destek alin zira normal değil arkadas edinememek altindan bir sosyal fobi falan cikabilir.. Ozguven eksigi olabilir.. Burada da kimseye güvenmeyin derim..
2 tane yakın arkadaşım vardı, biri evlenip almanyaya gitti diğeri de istanbula. o yüzden arkadaş kalmadı. teşekkürler öneriniz için

Ben evli değilim ama yalnızım çok sahte insanlar bir kuşum kedim ve balıklarım var yarın da aşçılık kursuna başlıyorum kendimi oyalıycak şeyler herzaman kafa dağıtyor
hayvanlar da iyi geliyor insana, ama kedi zarar vermiyor mu? :) aşçılık kursu da güzel fikirmiş

Ay aynı benim gibi benimde hiiiç arkadaşım dostum yok o yüzden hep içerde dertleriyle baş başa boyle çok zorya insanın bi derdini anlata bileceği kimsesi olmayınca benimde çok sorunum derdim var ben arada dolunca bu siteye yazıyorum sagolsun arkadaşlar yardımcı oluyor fikir veriyorlar
aynen çok zor insan aile dışında birileri olsun istiyor

Ben de izmirdeyim. Siz yine evliymişsiniz. Ben bekarım ve yalnız yaşıyorum. Bütün dostlarım bir bir dağıldı. Arkadaşlarım var da hepsi yüzeysel. O da bana tat vermiyor. Daha çok bağ kurabileceğim biri olsun isterdim. Fazla romantiğim galiba.

ya 20 kişi aynı odada çalışılmıyosa ya da aktif okul hayatı yoksa yanlız kalınıyor evet, eski okul arkadaşlarıda başka şehirlere dağılıyor çoluğunun çocuğunun derdine düşüyor falan, menfaat ilişkileride menfaat bitince bitiyor, çocuğunun okulundan velilerle falan desen onlarda çocuk yarıştırmaya başlıyor soğuyorsun
bunca insan yanlızsa insanlar neden yanlız sorularına cevap vermiş oldum:KK53::KK53:

ocuğunun derdine düşüyor falan, menfaat ilişkileride menfaat bitince bitiyor, çocuğunun okulundan velilerle falan desen onlarda çocuk yarıştırmaya başlıyor soğuyorsun
bunca insan yanlızsa insanlar neden yanlız sorularına cevap vermiş oldum:KK53::KK53:
aynen ben evden çalışıyorum, onun da etkisi var

Bi konuya daha yazdim.evlenen arkadaslar uzak sehirlere dagildi
Ben de sehir disinda okudum.yalniz kaldim

Bu sene uzun muddet bi kursa gittim.ama ordaki arkadsslik orda kaldi.ya sinavla okulla alakali bi sey sormak icin ararlar ya isleri dusen biseyi halletmek icin

Belli yastan sonra arkadaslik kurulmuyo.ya da bana catmiyo

Arkadasliklar artik yuzeysek.10 kursa git sansin yoksa olmuyo

İyi bir üniversiteyi bitirdim, Allah'a şükür ailem ellerinden gelen maddi manevi desteği her zaman yaptılar, taze mezunum iş arıyorum yani. Şöyle uzaktan baksanız herşey gayet güzel gibi ama bende yalnızım işte, neredeyse kendimi bildim bileli. Ne zaman aa arkadaş olduk yakınız desem birşey oluyor ve herkes bir şekilde gidiyor, geriye ben kalıyorum. Yalnızlık mı sorunun? Oo çok iyi bilirim.

Back
X