- 13 Temmuz 2020
- 233
- 88
- 18
- 37
- Konu Sahibi tomvejerryy
-
Açıkçası sosyal medyadan kimseyi kabul etmiyorum o niyetle yaklaşılmaması içinKabin memurluğu ve seksapalite. Hoşlanmasak bile erkek algısı çoğu zaman bu şekilde. Bence yumuşak kalıyosun, tavrını koydukça öğreniceksin sınır koymayı da.
O zaman şöyle olabilir;Daha kendinizi hazır hissetmediğinizi söylersiniz ve ilişkinin başlarında değilde mesela 6 ay gibi bir tanıma-güvenme süresi verirsiniz kendinizeHaklısınız ama ilişkinin dinamiklerini kısıtlamaya koyarsak tam anlamıyla birbirimizi tanıyamayacağımızı düşünüyorum yaşlarımız da pek küçük değil
40, 10 ve 4 yaşlarında 3 erkekle 5 aydır karantinadayım, daha ne olsun?Sizin nasıl bir probleminiz var?
Anlaşıldı :)40, 10 ve 4 yaşlarında 3 erkekle 5 aydır karantinadayım, daha ne olsun?
Deşmeyin beni deşmeyin. :)
ayyy ne güzel mesleğiniz var boşverin erkekleri, işiniz aileniz dostlarınız yeter size :)32 bitiyor.kabin memuruyum thy de
Teşekkür ederimayyy ne güzel mesleğiniz var boşverin erkekleri, işiniz aileniz dostlarınız yeter size :)
Sizin görüşlerinizi cok begeniyorumKac yasındasınız, ne ıs yapıyorsunuz
Tesekkur ederımSizin görüşlerinizi cok begeniyorum
Size mesaj atabilme şansım var mı?Tesekkur ederım ♥
Onca cevreye işe guce aileye ragmen bırı yok diye hayatımda eksik hissediyorum dıyınce sen, bana pek diyecek bısey kalmadı.
Sevilmek ıstedıgını anlıyorum, kım istemez kı
Valla bende isterim.
Ama iste sevilmiyorum dıye hayatımda bırı yok diye, mutsuz hissetmiyorum
Bende yalnızım, 36yasındayım.
Biri olursa sımdıkıden daha degerlı hissetmem kendimi.
Sadece daha mutlu olurum, ask insanı guzellestırıp mutlu ediyor ona varım
Ama o kadar.
Yalnızken mutsuz oldugun ıcın senı haketmeyen ya da bes dk yı haketmeyen insanlara sans verdıgını dusundum. Haliyle bu insanlar seni zaten mutlu edemez kı.
Karsına bırı cıkarsa sans ver ama ölç biç önce.
Umarım karsına duzgun saygılı bırı cikar ve mutlu olursun
Arkadaşım sana katılıyorum. Ben evlenmeden önce de yalnızdım evlendikten sonra da yalnızım.Gerçek anlamda sevgiyi bulamadım bir türlü.hep farklı şeyler için benimle beraber olmaya calıstılar.yalnızlıktan mıdır kolay teslim olmam yoksa farklı başka ne gibi sebepler olabilir sizce? Ne yapmalıyım?
Nasıl yani?Arkadaşım sana katılıyorum. Ben evlenmeden önce de yalnızdım evlendikten sonra da yalnızım.
Yani şöyle. Eşim beni anlamıyor. Anlaşılmadığım ve kötü olarak görüldüğüm için kendimi yalnız hissediyorum.Nasıl yani?
Ailesiyle problemler mi yaşıyorsunuz?Yani şöyle. Eşim beni anlamıyor. Anlaşılmadığım ve kötü olarak görüldüğüm için kendimi yalnız hissediyorum.
kitap yaz okuyalım, parti kur oy verelim :)Tesekkur ederım ♥
Onca cevreye işe guce aileye ragmen bırı yok diye hayatımda eksik hissediyorum dıyınce sen, bana pek diyecek bısey kalmadı.
Sevilmek ıstedıgını anlıyorum, kım istemez kı
Valla bende isterim.
Ama iste sevilmiyorum dıye hayatımda bırı yok diye, mutsuz hissetmiyorum
Bende yalnızım, 36yasındayım.
Biri olursa sımdıkıden daha degerlı hissetmem kendimi.
Sadece daha mutlu olurum, ask insanı guzellestırıp mutlu ediyor ona varım
Ama o kadar.
Yalnızken mutsuz oldugun ıcın senı haketmeyen ya da bes dk yı haketmeyen insanlara sans verdıgını dusundum. Haliyle bu insanlar seni zaten mutlu edemez kı.
Karsına bırı cıkarsa sans ver ama ölç biç önce.
Umarım karsına duzgun saygılı bırı cikar ve mutlu olursun
Belli bir yaştan sonra bu çağın erkeklerinde sevgi aşk bulmak zor problem sizlik değil.Açıkçası tanıştıklarım pek kalitesiz insanlar değiller ancak aşık olmayı mı bilmiyorlar yoksa bağlılıktan mı hoşlanmıyorlar anlam veremiyorum
Yapmadığımı mı sanıyorsunuz :)Bence asıl mesele şu; kaprisli olacaksin pesinden koşsun tanistigin yeni kiside bunu yap.Erkekler süründürene kiymet verir :)
Demekki daha fazla yapmalisiniz :) cok akli başinda mantikli biri oldugunuzu düşunuyorum kiymet bilmiyorlar işte.Yapmadığımı mı sanıyorsunuz :)
Teşekkür ederim.belki de meslekten kaynaklanıyor.ülkemizdeki algılanış biçimi.. sonunda bir italyan bulup gidicem buralardanDemekki daha fazla yapmalisiniz :) cok akli başinda mantikli biri oldugunuzu düşunuyorum kiymet bilmiyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?