Yalnızlığın sizlerdeki etkisi nedir? Kolay biri olmama yol açan şey yalnızlık mıdır?

Haklısınız ama ilişkinin dinamiklerini kısıtlamaya koyarsak tam anlamıyla birbirimizi tanıyamayacağımızı düşünüyorum yaşlarımız da pek küçük değil
O zaman şöyle olabilir;Daha kendinizi hazır hissetmediğinizi söylersiniz ve ilişkinin başlarında değilde mesela 6 ay gibi bir tanıma-güvenme süresi verirsiniz kendinize

Kolay biri kavramını erkeklerin bakış açısından bakarak söylemek istedim yoksa kendimi sevmediğim bir durum yok özgüvenimde cok yüksektir

Sizin görüşlerinizi cok begeniyorum
Tesekkur ederım
Onca cevreye işe guce aileye ragmen bırı yok diye hayatımda eksik hissediyorum dıyınce sen, bana pek diyecek bısey kalmadı.

Sevilmek ıstedıgını anlıyorum, kım istemez kı
Valla bende isterim.
Ama iste sevilmiyorum dıye hayatımda bırı yok diye, mutsuz hissetmiyorum
Bende yalnızım, 36yasındayım.

Biri olursa sımdıkıden daha degerlı hissetmem kendimi.
Sadece daha mutlu olurum, ask insanı guzellestırıp mutlu ediyor ona varım
Ama o kadar.

Yalnızken mutsuz oldugun ıcın senı haketmeyen ya da bes dk yı haketmeyen insanlara sans verdıgını dusundum. Haliyle bu insanlar seni zaten mutlu edemez kı.
Karsına bırı cıkarsa sans ver ama ölç biç önce.
Umarım karsına duzgun saygılı bırı cikar ve mutlu olursun

Size mesaj atabilme şansım var mı?

Arkadaşım sana katılıyorum. Ben evlenmeden önce de yalnızdım evlendikten sonra da yalnızım.

kitap yaz okuyalım, parti kur oy verelim :)

Açıkçası tanıştıklarım pek kalitesiz insanlar değiller ancak aşık olmayı mı bilmiyorlar yoksa bağlılıktan mı hoşlanmıyorlar anlam veremiyorum
Belli bir yaştan sonra bu çağın erkeklerinde sevgi aşk bulmak zor problem sizlik değil.

Bence asıl mesele şu; kaprisli olacaksin pesinden koşsun tanistigin yeni kiside bunu yap.Erkekler süründürene kiymet verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…