Yalnızlık psikolojisi yada saçmalıyorum

Ne güzel mutlulugunuz daim olsun :)) galiba en güzeli kafamı kendime odaklamak olacaksa olacaktır :)

Merhaba, erkekler sizden çekiniyor. Ciddi ve başarılı bi insan olduğunuz için kendilerini yetersiz görüyorlar. Sizin arkadaş ortamında nasıl biri olduğunuzun önemi yok. Karşı cinse verdiğiniz vibe tamamen farklı olabilir. Sizin gibi kadınlar genelde korkutur. Şunu yapacaksınız. Size biri yaklaşmak isteyecek ve o tabi ki istediğiniz olmayacak. Ama biraz manyak ve fırlama bi tip olacak. Siz istemiceksiniz. Çünkü siz ciddi ayağı yere basan bi şey istiyosunuz ki sizi bu zamana kadar engelleyen de buydu. Sonra tak edecek size biraz gönlümü eğlendireyim diceksiniz. Baaaam ondan sonra gelsin erkekler. Çünkü o kilit açıldı. Bastırdığınız kadınlığınız gün yüzüne çıkmaya başladı ve karşı cinse karşı daha da dişi gelmeye başladınız. Bunu o fırlama başardı. Yani kilidi açın mükemmel erkeği beklemeyin. Sonrası gelicek zaten. Biraz yumuşayın ve risk alın. Her şey gönlünüzce olsun. O buraya gelecek :)

Nasıl bu kadar iyi ve net bir analiz yapabildiniz şok oldum sanırım öyle ama inanin ben bunları bilerek yapmıyorum ama istemsizce kendimi mesafe koymuş yada koyulmus olarak buluyorum . Umarım dediğiniz gibi olur içimdeki hoş kadın açığa çıkar . Acaba serseri bey ne zaman teşrif eder tam olarak çok teşekkür ederim.bu arada

Bazı insanların hamurunda flörtözlük olmuyor. Mesela lisedeyken bile herkesin sevgilisi vardı benim hiç olmazdı anca ilk görüşte aşık olursam falan öyle ama o da ilişkiye dönmezdi. Erkekler görür beğenir yazar sanırdım ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladım. Lisedeyken meğersem kızlar ışık yakarmış beğendiği erkeği gözüne kestirir yani kaba tabirle kuyruk sallama olayı bunu böyle ifade ettiğim için özür dilerim ama kötü anlamda söylemiyorum. Kadın tarafında tık yoksa ilgisini hiç belli etmiyorsa erkek de ilk görüşte aşık falan olmadıysa neden yaklaşsın ki? O ihtimali oluşturmuyorsunuz bir kere. Sonra da flörtöz kişiler eşleşiyor ve sizde açıkta kalıyorsunuz yani bu konularda aktif olmanız lazım beğendiğiniz birine hafiften belli edin bazı şeyleri arkadaşça yaklaşmayın hemen. Girdiğiniz ortamlar seviyenizin çok altında veya üstündeyse mesela kendinize göre ortamlarda takılın

Utanırmışım gibi geliyor arkadaşlık dışında samimi davranınca ama çok haklısınız biraz daha aktif bir insan olmalıyım en azından daha rahat olmalıyım bu konularda. Flörtöz nasıl olunur orda biraz tereddutlerim var ama dediklerinizi dikkate alicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…