- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Seninkine benzer haldeyim.
Bugün oturup hüngür hüngür ağladım.
Halbuki arkadaşlarım, sevgilim var ama yine de yalnızsın bazen işte.
Bilmiyorum neden böyleyim çözsem sana da derim
Gerçi şüphem anksiyete
Kafamda çok kurup kurup üzülüyorum
Bir de kurduklarıma inanıp kendimce kararlar alıyorum bozuyorum falan öf anlatırken sıkıldım
Aaa sizin neyiniz var ya,konularınız hep çok sevimli geliyor bana yapmayın lütfenNe güzel seviliyorsunuz,seviyorsunuz iyi taraflarından bakın hep
Kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum o yüzden. Güven duymamaya başladım. Geçmişte yaşadıklarım yüzünden de olabilir. Kitap bile okuyamıyorum. Hicbir sey yapamıyorum işe gidip gelmek dışındaEminim ki seviliyorsunuz.Ve neden kimseyle konuşmak istemiyorsunuz ? Önceki arkadaşlıklarınız yüzünden mi yoksa çevrenizde yakın bulduğunuz kimse yok mu ?
Şimdi önce anlasalım =) önce siz kendinizi sevin ki insanlar da sizi sevsin (bence cok önemli değil siz sevdikten sonra da) hayat herseye ragmen güzel, cok ciddi olarak söylüyorum bunu. Saglık sıkıntıları ile ugrasıyoruz ailece ama umudumuz hep var hayata dair. Bir işiniz ve aileniz varmıs. Bunlar bile şükür sebebi aslında. Tabiki kötü dönemlerimiz olucak. Yalnızlık konusunda ailemiz, esimiz, dostumuz bize her zaman destekler evet ama realist olucak olursak tek basımıza geldik bu dünyaya tek basımızı da gideceğiz. Yalnızlığı kabullendim ben sanırım kafamda. Normal geliyor. Dönem dönem etrafımızdaki insanlar değişiyor o kadar. Gecmişte ne yasadıgınızı bilmeden ahkam kesemem ama baktınız ki asamıyorsunuz profesyonel yardım alın, ilgi alanlarınızı farklılastırın. Yeni bir kurs olur, spor salonu olur bilemiyorum su an. Yeni insanlarla tanısın en azından sinemaya tiyatroya gidin, sonuc olarak Bi adım atmaya calısın. Gerisi gelecektir zaten. Düşünüp düşünüp herseyi olumsuz yorumlarsanız bunun sonu depresyona varır =( (abartıp sizi korkutmak için sölemek istemedim)Kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum o yüzden. Güven duymamaya başladım. Geçmişte yaşadıklarım yüzünden de olabilir. Kitap bile okuyamıyorum. Hicbir sey yapamıyorum işe gidip gelmek dışında
Seninkine benzer haldeyim.
Bugün oturup hüngür hüngür ağladım.
Halbuki arkadaşlarım, sevgilim var ama yine de yalnızsın bazen işte.
Bilmiyorum neden böyleyim çözsem sana da derim
Gerçi şüphem anksiyete
Kafamda çok kurup kurup üzülüyorum
Bir de kurduklarıma inanıp kendimce kararlar alıyorum bozuyorum falan öf anlatırken sıkıldım
Kafada kurmak en berbat şey
Kadınlar olarak biraz dümdüz yaşasak daha mutlu oluruz gibi
Bi yolu varsa bende öğrenmek isterim
Kendimi çok yalnız, kimsem yokmuş gibi hissediyorum. Tek başıma evde, anne ve babamdan uzakta yaşıyorum. Yaşamaya çalışıyorum daha doğrusu. Mecbur olduğum için. Ben yaşayamıyorum. Kimseyle konuşasım gelmiyor. Kimse beni sevmiyor. Bu hislerim herkesde olan şeyler mi?
Kelin ilacı olsa
Resmen kalbim sıkıştı bugün ağladım hem de normal ağlama da değil höyküre höyküre
Sonra oturdum ne kadar salağım dedim çünkü çok saçmaydı
Ben mi fazla rahatım anlamıyorum cidden.Kendimi çok yalnız, kimsem yokmuş gibi hissediyorum. Tek başıma evde, anne ve babamdan uzakta yaşıyorum. Yaşamaya çalışıyorum daha doğrusu. Mecbur olduğum için. Ben yaşayamıyorum. Kimseyle konuşasım gelmiyor. Kimse beni sevmiyor. Bu hislerim herkesde olan şeyler mi?
Maşallah ya ne güzel. Böyle insanları görmek bana umut veriyor gerçekten. ben zor bir dönemden geçiyorum psikolojik tedavi görüyorum ve bana da sizin anlattıklarınız tuhaf geliyor :) imkansız bi şeymiş gibi.. ruh hali çok önemli gerçekten. Allah ağzınızın tadını bozmasınBen mi fazla rahatım anlamıyorum cidden.
10 yılı askın suredir koca sehirde yalniz yaşiyorum, hiç böyle düsüncelere girmedim. Hatta gün bana yetmiyor.
Ikinci dil ogreniyorum, evimi toparliyorum, sporumu yapiyorum, duşumu aliyorum, bakımlarimi yapiyorum. Kendimle o kadar mutluyum ki bazen keyfi olarak arayanlara cevap bile vermiyorum.
Biraz rahat olmak lazım galiba, mesela hicbirseyi dert etmem neredeyse. Eskiden ederdim, sonra anladim ki üzulsem de üzuldüğüm şey degismiyor. Kendinizi sevin lutfen
Amiiin, hepimize :)Maşallah ya ne güzel. Böyle insanları görmek bana umut veriyor gerçekten. ben zor bir dönemden geçiyorum psikolojik tedavi görüyorum ve bana da sizin anlattıklarınız tuhaf geliyor :) imkansız bi şeymiş gibi.. ruh hali çok önemli gerçekten. Allah ağzınızın tadını bozmasın
Öyle yapmaya başladım yavaş yavaş çok haklısınız gerçekten:)Amiiin, hepimize :)
Boyle anlatinca hic derdim yok zannetmeyin, inanin normal bi insanin altindan kalkamayacagi dertlerle ugrasiyorum. Ama dedim ya, kafama takmiyorum. Taksam ne degisecek. Ölümün oldugu dunyada hepsi gelip gecici. Ben de geciciyim ve kısacik ömrumü kendime zehir edemem :) Klasik olacak belki ama şu dunyada benden daha degerli birsey var mı? Tabiiki yok. O yüzden umurumda degil.
Siz de salın biraz, amaan koy g...ne rahman diyin :)
Su akıp yolunu buluyor zaten
Nasıl öğrenicem onu
Bi yolu varsa bende öğrenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?