• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık ve tatil ?

aaa çocukla tadı başka canım bambaşkaa toton yer görürse denize girebiliyorsun 😀bebeğim aşkım her şeyim ama bekar ve özgür günlerimi özlüyorum bazen. attım özelden. bodrumu ben seviyorum çocukken klasik akraba yazlığına giderdik aşinayım biraz ondan yabancılık çekmedim hatta minik bir yaz flörtüm bile olmuştu hahaha çok uzak şehirlerin insanı olduğumuz için dönüşte ıssız adam moduna almıştım kendimi :süslü:
Ben de Datça'yi çok severim yakın olsa hiç kafa karıştırmaz oraya giderdim ama birkaç gün kafa dinlemek için de neredeyse Yunanistan'a kadar gitmek :KK53: Aman flört mlort istemem kalsın erkeğin olduğu yerde kafa mı dinlenir allasen. Neyse dur bakalım yalnız tatil dedik ama bir kız arkadaşım da salça oldu ben de geleyim diyor benim road trip plani her an değişebilir ps:ikizler burcuyum 🤭 bakıcam attığın yerlere teşekkür ederim 🌺 sen de bu sene bebisin ve ailenle totonun yer gördüğü güzel bir tatil yaparsın inşallah 🙏🏻

Geçen yaz tek başıma tatile gittim bodruma. Her şey dahil oteldi. Otelden pek çıkmadım. Ama çok da güzel vakit geçirdim. İstediğim saatte uyandım, denize girdim çıktım yemeğimi yedim. Ben de ilk başta giderken korkmuştum, ama hiç korktuğum gibi olmadı :)
Yaa işte hayalimdeki tatil deniz, güneş, uyku ve yemek 😀 kaç gün kaldınız peki?

Ben de Datça'yi çok severim yakın olsa hiç kafa karıştırmaz oraya giderdim ama birkaç gün kafa dinlemek için de neredeyse Yunanistan'a kadar gitmek :KK53: Aman flört mlort istemem kalsın erkeğin olduğu yerde kafa mı dinlenir allasen. Neyse dur bakalım yalnız tatil dedik ama bir kız arkadaşım da salça oldu ben de geleyim diyor benim road trip plani her an değişebilir ps:ikizler burcuyum 🤭 bakıcam attığın yerlere teşekkür ederim 🌺 sen de bu sene bebisin ve ailenle totonun yer gördüğü güzel bir tatil yaparsın inşallah 🙏🏻
kız kıza tatil mi ahh ahh ben de salça olsam keşke 😀 kız kıza daha eğlenceli olur hem ilk kez uzun yola çıkıcam demiştin bence böylesi daha güvenli olur. amin canımm inşallah inşallahhhh bu sene henüz tatil planı yok gündemde ama umarım olur. sizde çok eğlenirsiniz umarım tek başına veya kızkıza 👯💜

Back
X