Yalnızlık, yuva kuramamış olmak.

H Haydegidelum1990
Yaşıtız yahu, gerçi birkaç ay sonra otuz olacağım ben. evli değilim, evin en büyük kızı da benim üstelik. İki yılı nişanla geçen üç yıllık bir ilişkim oldu, berbat bir ayrılık yaşadım. Adam yüzüme çirkinsin daha iyilerine layığım ben dedi, ben de üç yıldır aklın nerdeydi, yolun açık olsun :halay:dedim. Şimdi bakınca komik geliyor.

Nişanlıyken bile hayatımda evliliği ön plana hiç almadım. Şu anda benim için öncelik iş bulmak. Çok zor bir dönemden geçiyorum. Koca en son derdim. Allah hayırlısını nasip etsin size de.
Eski nişanlınız su katılmamış bir hödükmüş.
Iyi ki kurtulmuşsunuz.
Defolsun gitsin.. :duduk::sinirli:
Çok sinirlendim.

Umarım değerinizi bilecek biri hayatınıza girer..

Eski nişanlınız su katılmamış bir hödükmüş.
Iyi ki kurtulmuşsunuz.
Defolsun gitsin.. :duduk::sinirli:
Çok sinirlendim.

Umarım değerinizi bilecek biri hayatınıza girer..

Aslında öyle biri değildi, son birkaç ay içine ablasının düşünceleri kaçtı. Ben de yol verdim gitti. Pat diye nişan atınca çok şaşırdılar. Düşününce gülüyorum. :lülülü:Herkes fevri davranma dedi ama yaptığım en doğru davranıştı bence.
Sinirlenmeyin yahu. Evlilik öncelik değil, çok daha büyük dertlertimiz var. Allah yardımcımız olsun.

Kendinizle ilgili bunlar dışında ne hedefleriniz var ?

Evlenmeyi düşünen bunu isteyen insanlara karşı bu tutumu da anlamıyorum. Hedefsiz, tek derdi koca bulmak yaftasını yapıştırıyoruz. Halbuki herkes hayatını paylaşacağı birini ister, sevmek sevilmek değer verildiğini hissetmek ister. İnsanlar sırf kariyer, hedef üstüne yaşayamaz bence duygulara da ihtiyaç vardır.
Evlenmeyi isteyen insanlara boş insan muamelesi yapmak da hoş değil bence

Evlenmeyi düşünen bunu isteyen insanlara karşı bu tutumu da anlamıyorum. Hedefsiz, tek derdi koca bulmak yaftasını yapıştırıyoruz. Halbuki herkes hayatını paylaşacağı birini ister, sevmek sevilmek değer verildiğini hissetmek ister. İnsanlar sırf kariyer, hedef üstüne yaşayamaz bence duygulara da ihtiyaç vardır.
Evlenmeyi isteyen insanlara boş insan muamelesi yapmak da hoş değil bence
Okumayı öğrenmeden yazmayı mi öğrendiniz?

Nerede bir hatalı kelimem olmuş? Düzeltirseniz sevinirim, öğrenmek isterim hatamı
Ben yazdiklarinizin hangisini yazdım?
Tamamen sizin kötü bir şekilde niyet okumanız .
Ben hedeflerini sordum . Diyecektim ki bunlara yönel, ilişki gelirse gelir . İlişkiyi odak yaptığımız zaman hayatta ; geleceği varsa da gelmiyor .
Ama siz anlamadığım bir şekilde tepkisellestiniz . Neden?

Aslında öyle biri değildi, son birkaç ay içine ablasının düşünceleri kaçtı. Ben de yol verdim gitti. Pat diye nişan atınca çok şaşırdılar. Düşününce gülüyorum. :lülülü:Herkes fevri davranma dedi ama yaptığım en doğru davranıştı bence.
Sinirlenmeyin yahu. Evlilik öncelik değil, çok daha büyük dertlertimiz var. Allah yardımcımız olsun.
Hayırlısı olmuş.
Hödüklere verecek zamanımız yok.
Allah bizi doğru insanlarla karşılaştırsın..:dua:

Kişisel gelişimde bu bakış acınızı değiştirmeniz gerek :KK200: siz değerlisiniz ve doğru aşkı yasamayı hakediyorsunuz. Mesela bu size ne kazandırıyor? Güçlü olmayı mı öğreniyorsunuz?Vs gibi bu bakış acınızı mutlaka değiştirin olumlamalar yapın.
Hayatımda hiçbir sey olumlu değil ki...

Kişisel gelişimde bu bakış acınızı değiştirmeniz gerek :KK200: siz değerlisiniz ve doğru aşkı yasamayı hakediyorsunuz. Mesela bu size ne kazandırıyor? Güçlü olmayı mı öğreniyorsunuz?Vs gibi bu bakış acınızı mutlaka değiştirin olumlamalar yapın.

Kabin memuru olmak istiyorum.
Daha cok kitap okumak istiyorum.
Ingilizcemi güncel tutmak istiyorum.
Az bucuk bildigim ruscami ilerletmek istiyorum.
Zayiflamak istiyorum.
Çok güzel hedefler , bunları gerçekleştirmeye odaginizi verirseniz tam size göre bir ilişki sizi bulur .
İlişkinin gelmesi için odağı tamamen ondan çekip kendimize vermemiz çok ise yarıyor.

Siz olumsuz şeyleri görüyor olabilir mısınız .
Bu mesajı yazacak elleriniz var mesela
Bu mesajı algılayan bir zihniniz var.
Sizi hiç tanımayan ben bile 2 tane olumlu şey buldum.

Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?

Ben oleyim cenaze namazimi kilsinlar. 35 yasinda bir bekar olarak. Naptin bacim yasin 29 daha. Bende de herkes evli cocuklu. Bir ben bekar kaldim. Nasip kismet diyebiliyoruz. Elimizden cokta birsey gelmiyor. Kendine iyi gelecek seylerle mesgul ol bence. Ben yoga derslerine baslicam mesela. Eger yalniz kalacaksakta n'apalim kaliteli yalnizlik olsun bu. Kendini yeyip bitirme. Daha cok mutsuz olursun. De kelin ilaci olsa kendi basina surermis:))) Erkekler neden senden hoslanmiyor diye dusunuyorsun?

Siz olumsuz şeyleri görüyor olabilir mısınız .
Bu mesajı yazacak elleriniz var mesela
Bu mesajı algılayan bir zihniniz var.
Sizi hiç tanımayan ben bile 2 tane olumlu şey buldum.
Sağ olun ama başka kadinlarda bu saydıklarinızdan çok daha fazlası var, üstelik bu kadınlar hala hallerinden memnun değil. Ben onlarla kendimi kıyaslayınca cok assağıda hissediyorum iste.

Ben oleyim cenaze namazimi kilsinlar. 35 yasinda bir bekar olarak. Naptin bacim yasin 29 daha. Bende de herkes evli cocuklu. Bir ben bekar kaldim. Nasip kismet diyebiliyoruz. Elimizden cokta birsey gelmiyor. Kendine iyi gelecek seylerle mesgul ol bence. Ben yoga derslerine baslicam mesela. Eger yalniz kalacaksakta n'apalim kaliteli yalnizlik olsun bu. Kendini yeyip bitirme. Daha cok mutsuz olursun. De kelin ilaci olsa kendi basina surermis:))) Erkekler neden senden hoslanmiyor diye dusunuyorsun?
Bilmiyorum. Daha önce bir kaç kez reddedildim. Kendi seviyemde olduğunu düşündüğüm veya kişiliğimi bilen kişiler genelde reddediyor. Dışardan beni hiç tanımayan kişiler geliyor görüşmek istiyor. Ben de hiç tanımadığım birine evet diyemiyorum. Böyle böyle oldu bu yaş. Bir arkadaşım da çok negatif enerji yayıyorsun diyordu.

Ama zaten ancak gelmişsiniz evlenme yaşına. Öyle değil mi... hani 2019 dünyası burası.

Eskisi gibi değil artık.

Kızlar okuyor. Geziyor. Yaşıyor. Sonra evleniyor.

Bütün dostlarım kuzenlerim yakinlarım içinde en son ben evlendim. 29 yaşımda evlendim. Ve inanki kendimden küçüklerin düğününe giderken bekar olmanın gururu ile gittim.
Çünkü erken evlilik bana cehalet gibi geliyor.

Erken evlenenler mesajımı alıntılayıp fikir beyan etmesin. Bana cehalet geliyor bir okul okuyup tek başına bir şeyler basarmadan ya da gezmeden evlenmek... bu fikrimde sebat etmekteyim. Tartışma ortamını kabul etmiyorum.

Sonuç olarak 31 yaşındayım. Çocuk yapmaya da henuz cesaret edememişken... 22 yaşında kuzenim hamile.

Bana ters.

Ama aksini düşünenin fikri de beni bağlamaz tabi.

Evlilikle başa çıkabilir miyim bilmiyorum ama sevmek sevilmek güvenmek birinin hayatına dahil olmak sahiplenmek ve sahiplenilmek istiyorum. Hemen mal mısın sen sahilplenilme ne diyenler olacaktır. Mutluluğumu, mutsuzluğumu , heyecanımı,korkularımı kendininmiş gibi sayacak benimle beraber bunları hissedecek ve tabiki kendi duygularını da benle paylaşacak biri demek istediğim sahiplenme. Çok doluyum bu aralar. Dokunsalar ağlayacağım da pek dokunan da yok :)

Back
X