Yalnızlık, yuva kuramamış olmak.

Sağ olun ama başka kadinlarda bu saydıklarinızdan çok daha fazlası var, üstelik bu kadınlar hala hallerinden memnun değil. Ben onlarla kendimi kıyaslayınca cok assağıda hissediyorum iste.
Neden kıyamıyorsunuz ? Kıyaslamak kendinize yaptığınız çok büyük bir hakaret ..
Sizin en yakininiz olan size, kendinize saygınız sevginiz yokken diğer insanların needen olsun

Sorun evlenmekle bitse keske
27 de evlendim 33 oldum hala cocuk yok olmuyor. Yasın gecti evlenmedin diyenler şimdide hani bebek yok mu bebek diye sorup duruyor. Türk milletinde ki çene hiçbir millette yok. Kulağını tıkayacaksın baska yapacak birsey yok. Evlenirken sırf yasım geciyor diye evlenmedim sukur. Bebek sorunu dısında aile ve abuk subuk oyle sıkıcı seyler yasanıyor ki insan sevmese bir sn bile durmaz aynı yataga giremez
O yuzden kızlar 35 bile olsanız yüreğinize dokunmayan biriyle asla evlenmeyin.

30 yaşındayım karşıma beni gerçekten seven değer veren biri çıkmadı aksine nerde aptal var beni buldu artık Allah’a bıraktım benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum.Ama evlilik çok matah birşey değil.
Aradığım yorum. Aynısı oldu. Artık tanışmaya korkuyorum. Tarihin tekerrür etme huyunu sürekli üzerimde hissediyorum :KK43:

• Üzgünüm
Reactions: 000
O durum bende var,2 kişiden görüşme teklifi aldım eskiler beni çok soğutmuş ısınamadım kestirip attım.Allah'a bıraktım eskilere gönlümü ısıtan rabbim elbet bu kulunu düşünüyordur diyorum/
Aradığım yorum. Aynısı oldu. Artık tanışmaya korkuyorum. Tarihin tekerrür etme huyunu sürekli üzerimde hissediyorum :KK43:

• Beğen
O durum bende var,2 kişiden görüşme teklifi aldım eskiler beni çok soğutmuş ısınamadım kestirip attım.Allah'a bıraktım eskilere gönlümü ısıtan rabbim elbet bu kulunu düşünüyordur diyorum/
Ben bugünlerde çok umudumu kaybediyorum. Hep dua ediyorum ama sanırım çağa ayak uyduramıyorum ne biliyim ya 😔😔

Bende o yalnız kalma korkusu var :) Herkes laf çakıyor :) Eskiden duygum olan adam bile iş için mesaj attım diye bırak bu işleri birini bul evlen dedi süzme aptal :) o işler öyle olmuyor kimsenin kalbine hüküm edemiyoruz ve istediğimiz adamı bulmak şans :) adamlara makara oluyoruz artık :) Sevmediğim teklif eden adam bile sınırlı vaktimiz var dedi töbe evlilik için yarına çıkacağız garanti değilken :) Güzelleşip kendine bak canım güzellik çok önemli etken,yaşımı göstermemek için özel çabam bile var :) Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Ben bugünlerde çok umudumu kaybediyorum. Hep dua ediyorum ama sanırım çağa ayak uyduramıyorum ne biliyim ya 😔😔

Bende o yalnız kalma korkusu var :) Herkes laf çakıyor :) Eskiden duygum olan adam bile iş için mesaj attım diye bırak bu işleri birini bul evlen dedi süzme aptal :) o işler öyle olmuyor kimsenin kalbine hüküm edemiyoruz ve istediğimiz adamı bulmak şans :) adamlara makara oluyoruz artık :) Sevmediğim teklif eden adam bile sınırlı vaktimiz var dedi töbe evlilik için yarına çıkacağız garanti değilken :) Güzelleşip kendine bak canım güzellik çok önemli etken,yaşımı göstermemek için özel çabam bile var :) Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Amin. İnşallah yardımcımız olur. Biliyor musun? Yaşımı göstermemem de sorun oldu. 25 gösteriyorsun deyip 27 yaşındakilerden yoğun teklif alıyorum. Oysa ben 35 im. Yaş sorun değil belki ama bir yerde de önemli geliyor işte. Karşıma özgüveni düşük, cümle kuramayan insanlar çıkıyor hep. Geçmişte ah aldım galiba diye düşünüyorum. İçimin ısınacağı biri çıksa keşke...

Ah alma durumu olduğunu düşünmüyorum sadece nasip.Bende minyonum ama yaşa takılmıyorum diyen erkek bile yaşa takılıyor kim ne derse desin.Ama o işler tamamen kısmet ve nasip işi.Allah özelini güzelini yazsın alnımıza inşaallah
Amin. İnşallah yardımcımız olur. Biliyor musun? Yaşımı göstermemem de sorun oldu. 25 gösteriyorsun deyip 27 yaşındakilerden yoğun teklif alıyorum. Oysa ben 35 im. Yaş sorun değil belki ama bir yerde de önemli geliyor işte. Karşıma özgüveni düşük, cümle kuramayan insanlar çıkıyor hep. Geçmişte ah aldım galiba diye düşünüyorum. İçimin ısınacağı biri çıksa keşke...

Ah alma durumu olduğunu düşünmüyorum sadece nasip.Bende minyonum ama yaşa takılmıyorum diyen erkek bile yaşa takılıyor kim ne derse desin.Ama o işler tamamen kısmet ve nasip işi.Allah özelini güzelini yazsın alnımıza inşaallah
Nasıl kısmet bence de.
Kuzenim eşinden 2 yaş büyük.
Eşi sorun bile etmedi.Bahsi geçmedi.
Bir erkek seni beğenmeyince yaşı bahane edebilir.

Ama çok hoşlanıp da sevip de birkaç yaş için reddeceğini sanmıyorum.

Benden küçükler bana geliyor gerçekten hoşlanan bunlara takılmıyor.Ama işte kalp atacak ve his olacak yoksa hiçbir anlamı yok.Bu yazı da yalnız getireceğim anlaşılan :)
Nasıl kısmet bence de.
Kuzenim eşinden 2 yaş büyük.
Eşi sorun bile etmedi.Bahsi geçmedi.
Bir erkek seni beğenmeyince yaşı bahane edebilir.

Ama çok hoşlanıp da sevip de birkaç yaş için reddeceğini sanmıyorum.

Keşke bende biraz daha geç evlenseydim.
Ama bunu evlendikten sonra anlıyosun oyüzden geri dönüşü olmuyor.
Şahsi fikrim 30dan sonra düşünülmeye başlanması.
Ayrıca gerçekten bu işler nasip.
Güzeller güzeli bir arkadaşım var.
Vizyonlu artist bişey.
3 kere nişanlandı olmadı.
Aldatıldığı oldu.
Şimdi 34yaşında hala bekar.
Yok yani olmayınca olmuyor.

Benden küçükler bana geliyor gerçekten hoşlanan bunlara takılmıyor.Ama işte kalp atacak ve his olacak yoksa hiçbir anlamı yok.Bu yazı da yalnız getireceğim anlaşılan :)
Öyle düşünmeyin bu işler belli olmaz.
Birde biraz salmak gerekiyor.
Bu işler için ilginizi başka yere çekince oluyor.

O yüzden meşgale bulmak lazım.

Ben burada bu tarz cok konu görüyorum,esimle de konustum ona söyle sıkmasın canını bulur birini evlenirde falan diyordu bana bir üye için. O üyede 30 u gecmis bir üyeydi
Bazi dengesiz erkekler var 34 35 yaşındaki kadına evde kalmış diye bakan. Aklı sıra dalga geçiyor bunun neresiyle dalga geçilir onu da anlamam ama benim kuzenlerim hep 30dan sonra evlendi. Bizim ailede en erken evlenen benim 25 yaşımı bitirince evlendim bu ay da 27yi bitiriyorum mesela ben keske 20 yaşında evlenseydim diyorum çocuğum olmuyor diye boyle sacma dusuncelere giriyorum bu zihniyet meselesi erkekler seni neden begenmiyor diye düşünüyorsun sen onlari begenme oyle bisey yok yanlış düşünüyorsun bence.

• Beğen
Ben burada bu tarz cok konu görüyorum,esimle de konustum ona söyle sıkmasın canını bulur birini evlenirde falan diyordu bana bir üye için. O üyede 30 u gecmis bir üyeydi
Bazi dengesiz erkekler var 34 35 yaşındaki kadına evde kalmış diye bakan. Aklı sıra dalga geçiyor bunun neresiyle dalga geçilir onu da anlamam ama benim kuzenlerim hep 30dan sonra evlendi. Bizim ailede en erken evlenen benim 25 yaşımı bitirince evlendim bu ay da 27yi bitiriyorum mesela ben keske 20 yaşında evlenseydim diyorum çocuğum olmuyor diye boyle sacma dusuncelere giriyorum bu zihniyet meselesi erkekler seni neden begenmiyor diye düşünüyorsun sen onlari begenme oyle bisey yok yanlış düşünüyorsun bence.
O dengesiz erkekler ne kadar kötü düşünüyor.
Onlar 40 yaşında evde kalmıyor biz neden 32 35 yaşında evde kalkıyoruz bu haksızlık yahu..

Niye bizim toplumda herşey çifte standart ki?
Sinir oluyorum..

En okumuşu bile öyle emin olabilirsin.Cerrahın biri bana böyle devam edersen evde kalırsın dedi süzme aptal :) Neden ise başımı eğip onun saçmalıklarını çekmemem.Bende sende evde kalmışsın onu napalım dedim 32 yaşındaydı:) Anneler erkek evlatlarının yetişmesine paşa oğlum tarzı yaklaşmazsa bu toplumda belki birşeyler değişir :)
O dengesiz erkekler ne kadar kötü düşünüyor.
Onlar 40 yaşında evde kalmıyor biz neden 32 35 yaşında evde kalkıyoruz bu haksızlık yahu..

Niye bizim toplumda herşey çifte standart ki?
Sinir oluyorum..

acaba boşuna mı diyorlar bekarlık sultanlık diye
kardeşim evli olup yapayalnız olmaktansa emin ol senin gibi yalnız olmayı tercih ederim
hayırlısını isteyin, arkadaşım 38 de evlendi 40da anne oldu gayet de mutlular, yani herşey nasip kısmet

• Beğen
Evlenmeyi düşünen bunu isteyen insanlara karşı bu tutumu da anlamıyorum. Hedefsiz, tek derdi koca bulmak yaftasını yapıştırıyoruz. Halbuki herkes hayatını paylaşacağı birini ister, sevmek sevilmek değer verildiğini hissetmek ister. İnsanlar sırf kariyer, hedef üstüne yaşayamaz bence duygulara da ihtiyaç vardır.
Evlenmeyi isteyen insanlara boş insan muamelesi yapmak da hoş değil bence

+1.

Her konuda aynı şeyler. Yahu kariyer size sevgi, aidiyet, yuva, hayat arkadaşlığı mı veriyor? Evet kariyerim var ama akşam eve gidince özel hayatımı paylaşabileceğim bir insan istiyorum. Gün içinde milyon tane insanla muhatabım ama hepsiyle resmi iş ilişkisi içindeyim, duygularımı, benliğimi paylaşabileceğim, aile olabileceğim birini istiyorum...Evet evlilik koca meraklısıyım hodri meydan :D Üstelik daha da yeni boşandım :D

En okumuşu bile öyle emin olabilirsin.Cerrahın biri bana böyle devam edersen evde kalırsın dedi süzme aptal :) Neden ise başımı eğip onun saçmalıklarını çekmemem.Bende sende evde kalmışsın onu napalım dedim 32 yaşındaydı:) Anneler erkek evlatlarının yetişmesine paşa oğlum tarzı yaklaşmazsa bu toplumda belki birşeyler değişir :)
Erkek doktorlarda herseyi çok iyi biliyor sanki..
Çoğu boşa ahkam kesen tipler.
Ama bunun ana nedeni anneler..
Ben kulaklarımla bir erkek annesinin bir kadın için o 30 yaşını geçmiş sana 20lerde kız bakalım dediğini duydum.(Bu arada oğlu da 37 yaşındaydı az çok tanıyoruz aileyi )
Sanki kavun karpuz seçecek!:KK34:
Ayıp ya.
Ahh ben bu topluma fazlayım.

Kuzey Avrupada yaşamalıydım.. :cool:

Back
X