Iyyy boşver öyle zaten.Başka şehire iş başvurusu yap bir de onu dene.Özellikle kalabilecepin birileri varsa arkadaş yakın akraba.Teşekkür ederim. İnanın maaş istemeden okuduğum bölümün alanındaki bir yere ricada bulundum sadece öğrenmek istiyorum diye hatta İşkur ödeyecekti maaşı onu bile kabul etmediler sırf maaşını biz vermiyoruz iş buyuramayız diye düşündükleri için.
Üzüldüm :/ 25 yaşındayım ben,sen?
Belki düşününce kolay geliyor ama kendi evinde bile insan yük olmak istemiyorken bir başkasının evinde çok zor...Iyyy boşver öyle zaten.Başka şehire iş başvurusu yap bir de onu dene.Özellikle kalabilecepin birileri varsa arkadaş yakın akraba.
Öyle düşünme vardır onda bir hayır,bazen insanlar iyi ki beklemişim iyi ki diğerleri olmamış bu kişi karşıma çıkmış diyor illaki herkes kendine uygun birini bulur :)Ben 31 canim benim durum vahim hafiften evde kaldim galibagüleyim agalayayim mi bilemedim
Konu o kadar bana hitap ediyor ki yazmadan geçemedim.
Aynı duyguları paylaşıyorum
Ben şehirdışında çalıştım o şekilde özelde.Birileriyle eve geçersin sonra.Belki düşününce kolay geliyor ama kendi evinde bile insan yük olmak istemiyorken bir başkasının evinde çok zor...
Yaşın gençmiş.Senin çocuk mu vardı?Ben 31 canim benim durum vahim hafiften evde kaldim galibagüleyim agalayayim mi bilemedim
Yaşın gençmiş.Senin çocuk mu vardı?
Hayir cocugu nerden cikarttin ben hic evlenmedim.
Gençmişsin işte.Nesi moralsiz bunun:).E çocuk da yokmuş ne güzel işte.Başkasıyla karıştırmışım:)Hayir cocugu nerden cikarttin ben hic evlenmedim.
Öyle düşünme vardır onda bir hayır,bazen insanlar iyi ki beklemişim iyi ki diğerleri olmamış bu kişi karşıma çıkmış diyor illaki herkes kendine uygun birini bulur :)
Gençmişsin işte.Nesi moralsiz bunun:).E çocuk da yokmuş ne güzel işte.Başkasıyla karıştırmışım:)
Ben gençi, geçmis diye okumuşum cnm ya kusura bakma hemen duzelttim ama gormussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?