Yalnızlıktan ölmek...

Iyyy boşver öyle zaten.Başka şehire iş başvurusu yap bir de onu dene.Özellikle kalabilecepin birileri varsa arkadaş yakın akraba.

Atanamadıpım dönem ben de işsizlik çektim bu arada.Ama yine de engüzel zamanlarım ozamanlarmış.Yada daha erken kamuya başlamalıydım.Daha güçlü kuvvetli başlardım belki

Konu o kadar bana hitap ediyor ki yazmadan geçemedim.

Aynı duyguları paylaşıyorum

Iyyy boşver öyle zaten.Başka şehire iş başvurusu yap bir de onu dene.Özellikle kalabilecepin birileri varsa arkadaş yakın akraba.
Belki düşününce kolay geliyor ama kendi evinde bile insan yük olmak istemiyorken bir başkasının evinde çok zor...

Ben 31 canim benim durum vahim hafiften evde kaldim galiba güleyim agalayayim mi bilemedim
Öyle düşünme vardır onda bir hayır,bazen insanlar iyi ki beklemişim iyi ki diğerleri olmamış bu kişi karşıma çıkmış diyor illaki herkes kendine uygun birini bulur :)

Konu o kadar bana hitap ediyor ki yazmadan geçemedim.

Aynı duyguları paylaşıyorum
bazen pozitif düşün diyorum kendi kendime bazen de konu açarken ki gibi gözlerim dolarak ne olacak böyle diye düşünüyorum... Allah yardımcımız olsun.

Belki düşününce kolay geliyor ama kendi evinde bile insan yük olmak istemiyorken bir başkasının evinde çok zor...
Ben şehirdışında çalıştım o şekilde özelde.Birileriyle eve geçersin sonra.

Öyle düşünme vardır onda bir hayır,bazen insanlar iyi ki beklemişim iyi ki diğerleri olmamış bu kişi karşıma çıkmış diyor illaki herkes kendine uygun birini bulur :)

İnşallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…