Yalvarırım bir bakın

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.

Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.

Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.

Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.

Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.

Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.

Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.

Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.

Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.

Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.

Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.

Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.

Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.

Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;

Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...

Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.

Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.

Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle

Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.

Şimdi lütfen bana yardımcı olun.

Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.

Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.

Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.

Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.

Kocan senden yana ise neden adamdan boşanmaya kalkıp adımı seni ailesine savunduğu için utandıracaksın....

Ev değiştir, ilçe degistir, şehir değiştir....

Kv ve görümcenle iletişimi kopar, ama sana sahip çıkan adami yarı yolda bırakma....
Artık onu da istemiyorum kendisinden de soğudum maalesef

eşinden neden boşanıyorsun yahu? adam aleyhine hiçbir şey yapmamış bile.
ayrıca ne kadar saygısızlar tüm sülale. görümcenin ettiği o lafa eşinin tepkisi ne oldu merak ettim? yenilir yutulur cinsten bir sey değil bu. eşinin kuzenine ne oluyor git karının hakkını ver falan:oha:

ay nerden tutsan elinde kalır. eşinin tavırları önemli burda. imkanınız varsa başka şehre taşının, eşiniz ailesiz durabilirse tabi

Ne kadar seviyesiz iğrenç insanlar.Okurken tiksindim resmen.Allah yardimcin olsun.Umarım yasattiklarini yaşarlar.Senin kararin tabiki ama eger esin gereken tavri koyabiliyorsa bence bu pislikler yüzünden boşanma.Hayatınızdan tamamen çıkarın kendi pisliklerinde surunsunler.

kocan arkanda durmamış olsa tamam boşan, arabadan pay degil alabiliyosan hepsini al derimde.
şimdi adam senin arkanda madem uzak bi yere taşınıp yada taşınmasanız bile onlarla muhattap olmayıp mutlulugunuzla intikam almak varken, onların istedigi şeyi yapıp onları mutlu etmek cok sacma degil mi ?

Ben tam anlayamadım sabah kalkıp kv kişisi size küfürmü etmeye başladı?
Olay nasıl başladı? bir eksiklik var gibi

eşinden neden boşanıyorsun yahu? adam aleyhine hiçbir şey yapmamış bile.
ayrıca ne kadar saygısızlar tüm sülale. görümcenin ettiği o lafa eşinin tepkisi ne oldu merak ettim? yenilir yutulur cinsten bir sey değil bu. eşinin kuzenine ne oluyor git karının hakkını ver falan:oha:

ay nerden tutsan elinde kalır. eşinin tavırları önemli burda. imkanınız varsa başka şehre taşının, eşiniz ailesiz durabilirse tabi
Daha evvel eşimle de sorunlarımız vardı ancak ablası annesi yüzünden bizim sorunlarımıza sıra gelmedi. Eşimin para istekleri borçları derken ben zaten bunu uzun süredir düşünüyordum ancak zamanını bekliyordum açıkçası.

Ben tam anlayamadım sabah kalkıp kv kişisi size küfürmü etmeye başladı?
Olay nasıl başladı? bir eksiklik var gibi
Sabah mutfakta onunla aynı masada oturmak istemeyip karşısından kalkmamla başladı herşey o konuşana kadar ben yine çıt çıkarmamıştım sadece kalktım balkona sigara içmeye gittim

Ne kadar da görgüsüz insanlarmış, küfürün bini bir para.

Ama adamcağız sana sahip çıkmış bence biraz sakinleş, o zaman düşün eşinin akıbetini. Ben eşin tarafından bir sorun göremedim çünkü.

iyi de bu olaylar birden böyle olmamıştır eski konulara bakamadım da

kv nin madem ayrı evi varmış siz neden evden çıkıp gidiyorsunuz ki

görümcenin o lafı sonrası açar kapıyı ikisini de kovarım gitmezlerse polis çağırırım

dirine de ölüne de gelmem derim

ha eşim onun tarafında olursa o zaman düşünürüm ilerisini ama ilk aşamada görümce ve kv yi çıkarın hayatınızdan

Adam elinden geleni yapmis, niye bosuyorsunuz..

Ne cirkef insanlarmis, sizinde sakin agir cevaplariniz oturmus anlasilan.
Ailedeki herkes miciyo degisik..

Daha evvel eşimle de sorunlarımız vardı ancak ablası annesi yüzünden bizim sorunlarımıza sıra gelmedi. Eşimin para istekleri borçları derken ben zaten bunu uzun süredir düşünüyordum ancak zamanını bekliyordum açıkçası.
zaten sırf bu sebepten kimse boşanmaz, aranızda bir şeyler olduğu belli. hakkınızda hayırlısı olsun

zaten sırf bu sebepten kimse boşanmaz, aranızda bir şeyler olduğu belli. hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyor

Back
X