yani illa ki yüz yüze bakılacak zamanlar oluyor. bi cocuk olsa torun sevdasına düşerler. haklıyken haksız olursun. ama eşine de üzüldüm açıkçasıTeşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyor
Olaylar çığ olup düşmeden tepki göstermesi gerekirdi. Biz gezerken annesi burnumuzdan getirdiğinde, ben kredi çekmek istemeyince beni ağlatana kadar üstüme geldiğinde yanş olaylar buraya gelene kadar tepki vermiş olsaydı zaten bunlar yaşanmazdıyani illa ki yüz yüze bakılacak zamanlar oluyor. bi cocuk olsa torun sevdasına düşerler. haklıyken haksız olursun. ama eşine de üzüldüm açıkçası
AMA kocan her daim yanında olmuş arka çıkmış.Bence ona haksızlık gibi oluyor bu konunuzda.Artık onu da istemiyorum kendisinden de soğudum maalesef
Eski olaylarda beni üzdüğüne saysın bunu da. Ben bu denli huzursuz ve kötü olduysam herkes olacak. Ve bu psikoloji ile bundan sonrasında normal bir evlilik sürdürebileceğimi de düşünmüyorum açıkçası. Sadece bu olay değil gerisinde de çok şey yaşadımAMA kocan her daim yanında olmuş arka çıkmış.Bence ona haksızlık gibi oluyor bu konunuzda.
Düşünemiyorum ne yazık ki. Eşimle de mutlu olacağıma inanmıyorum.Eski konularinizi da biliyorum. Buraya gelecegi belliydi bence. Yalniz esiniz ille de annemle, ablamla gorus baris selam ver vs diyecekse hala annesiyle sizi ayni evde oturtacaksa kesinlikle bosanin. Aala cekilecek cile degil. Esinizle acikca konusun 5 yil sonra da olsa baris diyecekse bosanin. Yok tamam hayatinda olmayacaklar bir daha boyle birsey yasamayacaksin diyebiliyorsa dusunun derim.
Maalesef ben hep sindirildim. Olanları hakettiğime inandırdım kendimi. Ha düzelir ha düzeldi derken bu zamana geldik.Eski konularinizi bilen biri olarak siz bu adamdan bosanmazsiniz bence... Yerinizde olsam kv ile ev tamamen ayrılmadıkca asla esimlede devam etmem... Bu güne kadar bı dünya olay yasadiniz ve sustunuz peki değdi mi? Siz karar verin..
en doğru kararı siz verirsiniz. biz anlattığınız kadarını biliriz ama yaşayan gören sizsiniz. şayet boşanırsanız o insanlara istediğini vermiş olursunuz, iyi düşününOlaylar çığ olup düşmeden tepki göstermesi gerekirdi. Biz gezerken annesi burnumuzdan getirdiğinde, ben kredi çekmek istemeyince beni ağlatana kadar üstüme geldiğinde yanş olaylar buraya gelene kadar tepki vermiş olsaydı zaten bunlar yaşanmazdı
İstedikleri sadece araba. Ha bir de oğulları. Oğullarından geçtim araba için manevi tazminat davası bile açacağımen doğru kararı siz verirsiniz. biz anlattığınız kadarını biliriz ama yaşayan gören sizsiniz. şayet boşanırsanız o insanlara istediğini vermiş olursunuz, iyi düşünün
Araba zaten senin üstüne degil mi? Ne tazminatı?İstedikleri sadece araba. Ha bir de oğulları. Oğullarından geçtim araba için manevi tazminat davası bile açacağım
Bu araba kvdeme miras yoluyla kaldığı için geri almak isteyecektir.Araba zaten senin üstüne degil mi? Ne tazminatı?
Sayiliyir tabiTazminat davası açın diyeceğim de ses kaydı delil sayılıyor mu?
Araba ona miras yoluyla kaldıysa siz hiç bir hak talep edemezsiniz.Bu araba kvdeme miras yoluyla kaldığı için geri almak isteyecektir.
Bana yasal değil dendi ama bilemiyorum iç yüzünüSayiliyir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?