Para kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildiAraba ona miras yoluyla kaldıysa siz hiç bir hak talep edemezsiniz.
Bı kavga anı ve hakaretlere ugramissiniz, kesinlikle yasal, birkaç yerde yedekleyip saklayin...Bana yasal değil dendi ama bilemiyorum iç yüzünü
Bana yasal değil dendi ama bilemiyorum iç yüzünü
Küfür çok net duyuluyor ama bana değil eşim üzerinden bana ediliyor. Yasal süreci nedir bilemiyorumBı kavga anı ve hakaretlere ugramissiniz, kesinlikle yasal, birkaç yerde yedekleyip saklayin...
Yasal olmayan ses kayıtlarında var ama sizinki o islcerikte degil
Dinletmedim. Başıma geleceğini az çok bildiğim için kayıt altına aldım. İyiki de yapmışımBildiğim kadarı ile başka bir şahsa dinletmediğiniz sürece sadece mahkemeye verdiğiniz sürece kanıt olarak kabul edilir.
Bence bu durumda miras malı olduğunu ispatlayamazlar, sakın arabayı verme... çektiklerine sayPara kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildi
Eşim hiç birşey ödemez. Ödeyecek olsa yıllardır kendi borcunu öderdi. Oda hacize düşer maaşından tahsil edilirkocanı boşama ama elindekilerle polise git
eşine söylersen elindekileri siler bu yüzden gidip polisten yardım iste
ama elindeki kayıtlarda eşinin de hakaretleri vs. var ise eşinde biraz para öder (yani ceza)
İspatlansa bile araba ile biraz canlarını sıkmak istiyorum çok düşkünler çünkü benim olduğu için benzin döküp yakacaklarına göreBence bu durumda miras malı olduğunu ispatlayamazlar, sakın arabayı verme... çektiklerine say
Peki esiniz ne diyor tüm bu olanlardan sonra? O kufurlere vs? Size karsi mahcup mu?Düşünemiyorum ne yazık ki. Eşimle de mutlu olacağıma inanmıyorum.
Oyle birsey yapsa keske de sikayetci olsaniz surundurseniz:/İspatlansa bile araba ile biraz canlarını sıkmak istiyorum çok düşkünler çünkü benim olduğu için benzin döküp yakacaklarına göre
Çok hatalı olduklarını söylüyor ama bende ablasını evden kovduğum için beni de hatalı görüyorPeki esiniz ne diyor tüm bu olanlardan sonra? O kufurlere vs? Size karsi mahcup mu?
Ben onların yanına geldimOturduğunuz ev kv nizin mı? Sizin mı? Mulk anlamında sormuyorum, eclenirken kv evine mı yerlestiniz, yoksa kv mi sizin yanınıza yerleşti?
Tamam da sen de kredi çekmişsin ellerine para vermişsin.O para değil sadece KV nin verdiği mi paraPara kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?