Yalvarırım bir bakın

o zaman bunları ailecek kapının önüne koyma vakti gelmiş

Yo su olayda inanılmaz korumussun soguk kanlıligıni ben sasırdım ve takdir ettim seni.
Bir kere yasayacagımız hayatı boyle camur gıbı insanların arasında heba etmemeliyiz bence.
Onların cezası hep boyle kavga gurultu kalitesiz ılıskıler kurabilecek olmaları zaten. Siz onlara ne deseniz anlamazlar.

önceki konularınızı bilmiyodum ama açtım özellikle okudum. hata eşinizdede var kaynananızdada var görümcedede var ve sendede var bence. birincisi neden çok çok tepkililer sana karşı anlamadım yani evlendikten sonra bi sebeb olmalı bunca şeyi yaşayıpda saygısızca konuşabilmek için bence. istenmeyen gelin mydin anlamadım. 3 aydır konuşmadığınız kv neden bi anda size küfür etmeye konuşma demeye başlıyor bi konu üzerinde yorum mu yapıodunuzda ?

boşan diyemem eşin sizin yanınızdaysa bence o evdn ayrılın ve karşı bina bile olsa ayrı evde oturun kafanız rahat olur bence..

Daha önce eşinle boşanma kararı almışsın, demek ki eşinin geçmişte hataları olmuş.
Soğumuşken boşan, gerek yok her gün başka bir olaya zamanına yazık.

Evden tasinin imkan varsa. Yoksa da ev sizin eviniz girip cikmalarina izin vermeyin

İspatlansa bile araba ile biraz canlarını sıkmak istiyorum çok düşkünler çünkü benim olduğu için benzin döküp yakacaklarına göre
Önceki konularınızı hatırlıyorum, çok bunaldınız şimdi her şey patlak veriyor. Eskiden böyle küfür falan yoktu diye hatırlıyorum, galiba çekişmeler artık herkesin sinirlerini bozdu. Kim ne yapsa diğeri ağır tepki veriyor.
Yalnız araba sizin diye yakarım dediğini sanmıyorum. Çünkü araba sizin değil. Onların arabası için benden izin alacaksınız dediğinizden öyle demişlerdir

Oturduğunuz ev kv nizin mı? Sizin mı? Mulk anlamında sormuyorum, evlenirken kv evine mi yerlestiniz, yoksa kv mi sizin yanınıza yerleşti?

Ben onların yanına geldim

Canım öncelikle saygısızlığı sen kendin kendine yapmissin, kv nin evine gelin giderek, kimsede seni ciddiye almamış....

Şu anda yapacağın ilk iş abinden babandan yardım alarak arabayi satıp, kendine 1+1 ev kiralayıp, eşyalarını döseyeceksin...sana evlenirken sağlanamamış olan imkanı esine miras kalan arabanın parası ile geçte olsa kendi kendine sağlayacaksın....

Daha sonrasında iş bulur bir şekilde gecinmenin yoluna bakarsin

Nyks- geçmiş konularını da biliyorum ve maalesef işin bu seviyeye geleceği belliydi. Yani eğer ev ayıramıyorsanız boşanırdım bende. Herkese boşan diyemeyiz ama sizin durum çözülemeyen kördüğüm gibi oldu artık maalesef. Eski konularınızda da eşinizin annesini ayrı eve bırakmayacağınızı söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, o zaman eşinizden soğumanız da gayet normal.

Geç de olsa doğru bir karar.
Öncelikle bir avukata danışın.
Eşiniz ve ailesine uzaklaştırma kararı aldırmaya çalışın.
Ses kayıtları yeterli delil olur belki.

Allah kurtarsın sizi.

Bence boşanmak yerine evi ayırın kayinvalidenizle(birlikte yaşıyordunuz diye hatırlıyorum) o çok bilmiş,ağzı bozuk görümceniz çok meraklıysa alsın annesini yanına. Bu konuda geri adım atmayın ve asla aynı çatı altında yaşamayın bunca küfür hakaretten sonra.

Eşinizden boşanma ve bu kişileri şikayet etme konuları farklı ve birbiriyle örtüşmek zorunda olmayan konular. Boşansanız da boşanmasanız da şikayet etmelisiniz.

O kayıtları bir avukata gönderin ki bir kopyası onda da olsun. Eşiniz veya ailesi delilleri yok edemesin.

Yorumları okumadım ama delil olarak kullanamazsınız diyen olmuştur. Ama kullanabilirsiniz. Bir avukatlık web sitesinden kopyalıyorum:

“Yargıtay içtihatlarına göre istisnai durumlarda habersizce alınan ses veya görüntü kaydı hukuka uygun bir delil olarak kabul edilmektedir. Örneğin telefonla hakarete, tehdite, tacize, şantaja v.b. maruz kalan, bulunduğu ortamda kendisinden rüşvet istenen veya ortamdaki konuşmalardan haksız bir iftiraya uğradığı anlaşılan kişi yetkili makamlara delil olarak sunmak amacıyla bulunduğu ortamdaki veya telefon görüşmesi sırasındaki konuşmaları kayıt altına alıp şikayetçi olurken de delil olarak kullanabilir. Mağdurun elde ettiği bu tür deliller hukuka uygun sayılacaktır.

Kendisinin veya bir yakınının suçsuzluğunu, yahut kendisine-bir yakınına karşı işlenen bir suçu ispatlama amacıyla tarafı olduğu, ani gelişen-tesadüfi bir konuşmayı gizlice kayıt eden kişi, kayda aldığı konuşmaları, adli makamlar dışında üçüncü kişi ya da kişilerle paylaşmadı ise, kaydı içeren CD’yi ve görüşme dökümlerini çoğaltarak başkalarına dağıtmadı ise yani delili elde ederken ve sonrasında hukuka aykırı bir bilinçle hareket etmedi ise hakkında dava açılsa da mahkumiyetine karar verilemez.”

Siz yine, avukata göndermeden önce ona göndermenizin suç olup olmadığını, direkt polise veya savcılığa mı gitmeniz gerektiğini sorun.

AMA kocan her daim yanında olmuş arka çıkmış.Bence ona haksızlık gibi oluyor bu konunuzda.

Sadece bu konuya bakmayın arkadaşın çok fazla konusu var ve inanın hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Bu zamana kadar akıl sağlığını bile koruduğuna şaşırıyorum ben yalan yok. İyiniyetini suiistimal etmekte çağ atladılar ailecek.

Valla ozaman genel anlamda değerlendirip mantıklı bir karar vermek zorunda.
Bu şekilde hayat geçmez.

Çoğu kocanı neden boşuyorsun demiş ama bazı detaylar kaçırıyorsunuz sanırım.
Konu sahibi kv ile sürekli sorun yaşıyor, birileri aralara giriyor hep olduğu gibi gelin kv istemiyor. Pis gelin algısıyla herkes kadına saldırıyor. Bu belli periyodlarla devam eden bir olay haline gelmiş zaten buna rağmen eşi annesi için çözüm üretemiyor. Yani öyle çok da arkasında durduğu bir durum yok kendini annesinden dolayı mahcup hissediyo ezdirmemeye çalışıyor bu.
Diğer türlü davransa çekip gidicek zaten biliyor ondan karısını pışpışlayıp ortalık düzelince devam ettiricek düzeni.
Bu konuda bile sende kardeşini kovdun haksızsın diyor o küfüre rağmen.
Kim haklı kim haksız konu sahibi cazgır bunu bilemem ama evinde uslu uslu oturun kv ye kimse birşey diyemez. Kaldı ki aklından yoksun olmadıkça kavga çıkartmaz herhalde.
Kim ne derse desin aile çok önemli dünya iyiside olsa ailesi kötüyse ve o ortamdan uzak duramıyorsa bir insan gözi birşey görmez bir an önce kurtulup huzurlu bir yaşam sürmek ister.
Hakkınızda hayırlısı, çok geçmişler olsun.

Eski konularinizi bilen biri olarak siz bu adamdan bosanmazsiniz bence... Yerinizde olsam kv ile ev tamamen ayrılmadıkca asla esimlede devam etmem... Bu güne kadar bı dünya olay yasadiniz ve sustunuz peki değdi mi? Siz karar verin..

Kayınvalidesinin hiçbir geliri yok. Ona ayrı ev açıp, onun masraflarını mı ödesinler. Bir de kayınvalidesinin konu sahibini rahat bırakacağını sanmıyorum. Yaptıkları artarak devam ediyor. Fiziksel şiddeti yoktu, o da başlamış.

Bir de Nyks- düğün ve eşyalar için kredi çekmiş ve kayınvalidesinin kendi odasında oturacağı kanepesine kadar tüm evi döşemişken, eşi hala ona daha çok kredi çektirip, lüks araba alıp, onu da annesinin üzerine yaptırma derdindeydi. Nyks bu konu yüzünden psikolojik şiddet gördü, boşanma aşamasına geldiler. Kayınvalidesi Nyks’yi gecenin bir vakti eşinin yanında evden kovdu. Nyks’nin döşediği kiralık evden.

Kızcağız, hem işte çalışıyor, hem eve gidip ev işlerini yapıp, kayınvalidesinin kullanıp pis bıraktığı tuvaleti temizliyordu. Kocasıyla bir hafta sonu baş başa bir yere gitseler kıyamet kopuyordu. Nyks düğünü ve eşyaları kendi halletti, onlara hiç masraf çıkarmadı diye böyle teşekkür ediyorlardı.

Kaç kere boşan dedik, dinlemedi. Hem borçları var, hem de ailesi destek değil diye. Ailesi de bu aileden bile kötü. Annesi, Nyks boşanmak istiyor, onun evine sığınmaya gitti diye “o... mu olacaksın” gibi şeyler deyip, babasına dövdürüp, yerlerde sürükletip, kocasını arayıp “gel karını al” diyen biri. Kocasının ailesi de böyle davranıyor, nasılsa kızcağızı koruyacak kimse yok.

Kanun var kanun. Avukatla konuşup kim sana yanlış yaptıysa, yaparsa şikayette bulun, sonuna kadar uğraş.

Sizin açınızdan bitmiş bu evlilik. Uzatmaları oynuyorsunuz şu an. O zamanlar da yeni çirkefliklere gebe..

Eski konularınıza bakmadım. Eşinizle bir süre ayrı kalıp düşünün. Ondan sonra kesin karar verin..

Çocuk var mı?

Neden soğudun eşinden, eşinde mi kötü davrandı sana?

Ben olsam ailesinin tum cirkefligine rağmen bana birşey deneyen adama vefasizlik etmez, onunla bir olur herkese karşı savaşırdım

Adam elinden geleni yapmis, niye bosuyorsunuz..

Ne cirkef insanlarmis, sizinde sakin agir cevaplariniz oturmus anlasilan.
Ailedeki herkes miciyo degisik..

AMA kocan her daim yanında olmuş arka çıkmış.Bence ona haksızlık gibi oluyor bu konunuzda.

en doğru kararı siz verirsiniz. biz anlattığınız kadarını biliriz ama yaşayan gören sizsiniz. şayet boşanırsanız o insanlara istediğini vermiş olursunuz, iyi düşünün

Arkadaşlar, sizin için konu sahibinin eski konularını 1-2 mesaj yukarıda özetledim.

Bir de şu durumda olay bu kadar sıcakken bile eşi onu haksız buluyormuş. Nyks görümcesi eşine “Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar” deyince, evden çıkmış. Eve döndüğünde görümcesini hala evde bulunca “sen hala burada mısın” demiş. İşte eşine göre Nyks böyle dediği için hatalıymış. Nyks böyle bir adamla evli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…