Yalvarırım bir bakın

Tum konularini biliyorum sana o zamanda yazmistim kadinin sorunu kv lik oglan aski para pul vs degil maalesef sen ciddi sorunlari olan hasta bir kadinla mucadele etmek zorunda kaldin

Bu kadin yarin yalan ve kiskirtmayla isi cana kasita kadar goturebilecek biri insanlar nasil olduruluyor zannediyorsunuz bu tarz hirgur dalas ortamlarinda bir anlik ofke sinir anlik seylerle

Kocan politik davraniyor sinir gecer ortam sakinler normal hayata donersiniz kafasinda kardesi benim kocam senin karini bilmem ne yapar dediginde agzina yumrugu koymayan adamdan koy kasaba olmaz bakin kisisel hakaret cok ayri bu cok cok baska bise (siddete tavsiye gibi algilanmasin ama sunu agza alabilen bir zihniyete ne yapilir bilemedim onuru serefi olan adam ne olu ne diri der keser atardi)

Bu adam bunca borcla sana yeni ev acamaz kv ayri evde daha kudurur kendine zrar vermelere kalkma vicdana oynamaya kadar isi goturebilecek potansiyelde bir kadin bgn yutsan yarin baska yerden firlar
İsten cikmistin girdinmi yeni ise ben senin hayatini daha ucuz kendi ailendende uzak bir yerde kurmani tavsiye ederim zaten bunca zulmu kocana asik oldugundan aman yuvam modundan degil kendi anne babanin eziyeti dayagi hakaretinden cektigini konularini bilenler biliyor
Ya Allah diyip giricen bir yola artik herkesi ardinda birakarak

Allah yardimcin olsun kimseyide kotuye dusurmesin bazilari bazilarina sinav geliyor bu dunyaya demekki

Önceki mesajlarını ozetlemisler okudum. Insanı kendi ailesinin sahip çıkmadığı birine malesef başkaları hiç sahip çıkmıyor.
Bence herşeyden önce avukata git görüş seni yonlendirsin. Burunlarından fitil fitil getirme kısmını boşver SADECE KACIP KENDINI KURTARDIGINA BAK. Kocan dan koca olmamış. Kadın cok sevince adamlar böyle oluyor. Boşa gitsin ne halleri varsa görsünler. Sen de küçük bir evde kendi hayatını kur. Ama polise de şikayette bulun hem koçan hem ailesi ve gerekiyorsa kendi ailen hakkında.

Kocasının kız kardeşine yumruk atması gerektiği kısım dışında tamamen katılıyorum.

Kocası bence “hepsine dava açalım, yüzde yüz yanındayım” demeliydi. O zaman boşanması gerektiğini bu kadar kesin düşünemezdim. İçimde “adam acaba gerçekten değişti mi, düzeldi mi” diye bir şüphe olurdu.

Ama adam Nyks’ye “kız kardeşime sen hala burada mısın” dediğin için hatalısın diyor.

Adamın kız kardeşi, karısına karşı kanunen suç işlemiş, eşi de kanuni hakkı olan “suç işleyen kişiyi uzaklaştırmaya çalışmasına” kusur buluyor.

Hem de olay daha sıcakken. Daha olay soğuyacak, kardeşi ve annesiyle eninde sonunda barışacak, barışmalarının üzerinden 1-2 ay geçecek, bayram olacak vs, o zaman daha neler diyecek kimbilir.

Son düzenleme:
ayrı ev acamiyorsa bundan sonra gorumcesi baksın... Küfür etmeyi bilen anasına bakmayi da bilecek. Gerci işin doğrusu çocuk yokken çalışan bir kadın olarak yolları tamamen ayırmak ama eski konularından yola çıkarak konu sahibinin bunu yapabileceğini sanmıyorum,umarım yanilirim.

Valla taylor bende siddet yanlisi degilim ama bazisinin hakkida kotek ne napiyim yani simdi Allahin bildigini kuldanmi sakliyim kadindaki igrenclige bak gectim konu sahibini kocasini ne konumuna sokuyor kendi kardesinin esine bu zihniyette olanin disariya bakisini dusunemiyorum bile boylelerine konusursun izah edersin korkutursun bir halt olmazda bir tane cakarsin adam olur ondan anlar simdi sende bana vayyy dayagin hakli gerekcesimi var diye gelme kurban olam ya:))kocaninda iskembe genis yarin yuzyuze nasil bakacagiz demiyor zor yani bu saatten sonra buda yapamaz onlarda o adamin tek derdi borca destek anasina hizmet borcu olmasin ilk konu sahibine o basar tekmeyi adam bas bas bagiriyorda iste i sanin basireti baglaniyor demekki buyukte konusamam daha bu saatten sonra yolu acik olsun ( bu arada ayrilacagini dusunmuyorum onuda dip not geceyim asiri bastirildi cunku )

Annesini 1 gün bile evine çağırmayan, gelinin başına atan görümceye bak sen.
Kuzen eve çağırınca neden gittiniz Nyks- bende aklı başında biri ondan gittiniz sandım, kv nin başka versiyonuymuş. İnsanlar bu hakkı kendilerinde nasıl bulabiliyor da kuzenin karısının üstüne yürüyebiliyor.

Eşin suçsuz falan değil annesinin nasıl çirkef olduğunu bildiği halde seni yıllardır aynı evde yaşamaya mahkum etmiş biri. Bende görümceyim abimin karısına, eşim seni bilmem nerene koyar demem için yürek yemem lazım. Abisinin yanında yengesine bunları söyleyebilen aileden kaç zaten. Eşin kendini gram saydırmamış ki. Boşan geç bile kaldın

esınden bosanırsan esıne haksızlık yaparsın adamın sucu ne kafadan kontak aılesı var dıye onun mu sucu
adamın sansızlıgı
bılse o anadan dogmak ıster mıydı acaba
gorusmek zorunda degılsınız aılesıyle muhattap olmayın gorusmeyın engelleyın gerekırse tasının bılmesınler bıttı gıttı

aynı seyı senın aılen yapsaydı esın senden bosanmaya kalksaydı ne dusunurdun

bır dakıka sımdı gordum
esın yanında olmadı mı ?
esın yanında degılse bosan gıtsın ugrastıgına degmez

şimdi merak edip eski konularınıza göz attım "telefonu neden nefes nefese açtın " demiş ahlaksız herif ailenizde pek destek değil gibi ama isiniz gücünüz var kendi ayaklarınız üstünde gayet sağlam durup boşayın bu adamı yıllarınızı verdiğinize deymez bu adam

Eşinle boşanma uzak dur onlardan senin yanında olan admai yarı yolda bırakma tabi hala seviyorsan

Ne pis kavgalar varmış alttan alttan şu yürüten kaynanam var benimde ://

Geç kalmış bir karar bu. Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Lütfen kararından dönme. Bu kadar seviyesizligin üzerine evli kalman büyük hata olur.

O bu değilde zamanında bosanma kararı almışsın sonra noldu da vazgectiniz ve birde bosanmakta geç bile kalmışsın ...
Valla bütün konularına göz attım da geldim bacım iyi sabırlı bir insanmışsın ben catlardim şimdiye ha

Görümcemizin kurduğu o cümle de eşiniz sessiz mi kaldı ? Eşiniz başka bir il e taşınmadan size rahat Yok. Yaşınız kaç bilmiyorum ama pek sorunsuz eş tarafı bulunmuyor.yani boşansanız bile tekrar evlenirseniz ki bu sizin kararınız dört dörtlük insan bulunmuyor en iyisi eşinizi yola getirip dediğinizi yaptırmanız

İğrenç bir aile.
Hele görümcenin kurduğu o cümleden sonra eşiniz hâlâ ablası ile görüşebilecekse hiç durmayın kurtarın kendinizi.
Komple iğrençler.
Aslında o sülaleyi bir daha görmemek onları unutmak için boşanmak güzel bir çözüm.
Eşiniz yanınızda olan adam gibi bir adamsa boşanmak ağır olabilir.
Başka sorunlarınızı ben bilmiyorum.
Eş ile de sorunlar varsa kararınız doğru görünüyor.

Eşini al onlardan uzak bir yere taşının.En azından şuandaki itibaren yanında ve de onlar dört köşe olur boşanırsanız bu zevki vermeyin onlara.alın eşinizi gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…