Kocan sana sahip çıkmıyor mu ?Artık onu da istemiyorum kendisinden de soğudum maalesef
Tum konularini biliyorum sana o zamanda yazmistim kadinin sorunu kv lik oglan aski para pul vs degil maalesef sen ciddi sorunlari olan hasta bir kadinla mucadele etmek zorunda kaldin
Bu kadin yarin yalan ve kiskirtmayla isi cana kasita kadar goturebilecek biri insanlar nasil olduruluyor zannediyorsunuz bu tarz hirgur dalas ortamlarinda bir anlik ofke sinir anlik seylerle
Kocan politik davraniyor sinir gecer ortam sakinler normal hayata donersiniz kafasinda kardesi benim kocam senin karini bilmem ne yapar dediginde agzina yumrugu koymayan adamdan koy kasaba olmaz bakin kisisel hakaret cok ayri bu cok cok baska bise (siddete tavsiye gibi algilanmasin ama sunu agza alabilen bir zihniyete ne yapilir bilemedim onuru serefi olan adam ne olu ne diri der keser atardi)
Bu adam bunca borcla sana yeni ev acamaz kv ayri evde daha kudurur kendine zrar vermelere kalkma vicdana oynamaya kadar isi goturebilecek potansiyelde bir kadin bgn yutsan yarin baska yerden firlar
İsten cikmistin girdinmi yeni ise ben senin hayatini daha ucuz kendi ailendende uzak bir yerde kurmani tavsiye ederim zaten bunca zulmu kocana asik oldugundan aman yuvam modundan degil kendi anne babanin eziyeti dayagi hakaretinden cektigini konularini bilenler biliyor
Ya Allah diyip giricen bir yola artik herkesi ardinda birakarak
Allah yardimcin olsun kimseyide kotuye dusurmesin bazilari bazilarina sinav geliyor bu dunyaya demekki
ayrı ev acamiyorsa bundan sonra gorumcesi baksın... Küfür etmeyi bilen anasına bakmayi da bilecek. Gerci işin doğrusu çocuk yokken çalışan bir kadın olarak yolları tamamen ayırmak ama eski konularından yola çıkarak konu sahibinin bunu yapabileceğini sanmıyorum,umarım yanilirim.Kayınvalidesinin hiçbir geliri yok. Ona ayrı ev açıp, onun masraflarını mı ödesinler. Bir de kayınvalidesinin konu sahibini rahat bırakacağını sanmıyorum. Yaptıkları artarak devam ediyor. Fiziksel şiddeti yoktu, o da başlamış.
Bir deNyks- düğün ve eşyalar için kredi çekmiş ve kayınvalidesinin kendi odasında oturacağı kanepesine kadar tüm evi döşemişken, eşi hala ona daha çok kredi çektirip, lüks araba alıp, onu da annesinin üzerine yaptırma derdindeydi. Nyks bu konu yüzünden psikolojik şiddet gördü, boşanma aşamasına geldiler. Kayınvalidesi Nyks’yi gecenin bir vakti eşinin yanında evden kovdu. Nyks’nin döşediği kiralık evden.
Kızcağız, hem işte çalışıyor, hem eve gidip ev işlerini yapıp, kayınvalidesinin kullanıp pis bıraktığı tuvaleti temizliyordu. Kocasıyla bir hafta sonu baş başa bir yere gitseler kıyamet kopuyordu. Nyks düğünü ve eşyaları kendi halletti, onlara hiç masraf çıkarmadı diye böyle teşekkür ediyorlardı.
Kaç kere boşan dedik, dinlemedi. Hem borçları var, hem de ailesi destek değil diye. Ailesi de bu aileden bile kötü. Annesi, Nyks boşanmak istiyor, onun evine sığınmaya gitti diye “o... mu olacaksın” gibi şeyler deyip, babasına dövdürüp, yerlerde sürükletip, kocasını arayıp “gel karını al” diyen biri. Kocasının ailesi de böyle davranıyor, nasılsa kızcağızı koruyacak kimse yok.
Kanun var kanun. Avukatla konuşup kim sana yanlış yaptıysa, yaparsa şikayette bulun, sonuna kadar uğraş.
Valla taylor bende siddet yanlisi degilim ama bazisinin hakkida kotek ne napiyim yani simdi Allahin bildigini kuldanmi sakliyim kadindaki igrenclige bak gectim konu sahibini kocasini ne konumuna sokuyor kendi kardesinin esine bu zihniyette olanin disariya bakisini dusunemiyorum bile boylelerine konusursun izah edersin korkutursun bir halt olmazda bir tane cakarsin adam olur ondan anlar simdi sende bana vayyy dayagin hakli gerekcesimi var diye gelme kurban olam ya:))kocaninda iskembe genis yarin yuzyuze nasil bakacagiz demiyor zor yani bu saatten sonra buda yapamaz onlarda o adamin tek derdi borca destek anasina hizmet borcu olmasin ilk konu sahibine o basar tekmeyi adam bas bas bagiriyorda iste i sanin basireti baglaniyor demekki buyukte konusamam daha bu saatten sonra yolu acik olsun ( bu arada ayrilacagini dusunmuyorum onuda dip not geceyim asiri bastirildi cunku )Kocasının kız kardeşine yumruk atması gerektiği kısım dışında tamamen katılıyorum.
Kocası bence “hepsine dava açalım, yüzde yüz yanındayım” demeliydi. O zaman boşanması gerektiğini bu kadar kesin düşünmezdim. İçimde “adam acaba gerçekten değişti mi, düzeldi mi” diye bir şüphe olurdu.
Ama adam Nyks’ye “kız kardeşime sen hala burada mısın” dediğin için hatalısın diyor.
Adamın kız kardeşi, karısına karşı kanunen suç işlemiş, o eşinin kanuni hakkı olan “suç işleyen kişiyi uzaklaştırmaya çalışmasına” kusur buluyor.
Hem de olay daha sıcakken. Daha olay soğuyacak, kardeşi ve annesiyle eninde sonunda barışacak, barışmalarının üzerinden 1-2 ay geçecek, o zaman daha neler diyecek kimbilir. Hele bayram vakti vs kimbilir neler der.
O bu değilde zamanında bosanma kararı almışsın sonra noldu da vazgectiniz ve birde bosanmakta geç bile kalmışsın ...Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Eski olaylarda beni üzdüğüne saysın bunu da. Ben bu denli huzursuz ve kötü olduysam herkes olacak. Ve bu psikoloji ile bundan sonrasında normal bir evlilik sürdürebileceğimi de düşünmüyorum açıkçası. Sadece bu olay değil gerisinde de çok şey yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?