Yalvarırım dua edin amh düşüklüğü

işte beni de düşündüren o ilaçların etkisi. bazı üyeler kasık ağrıları,şişlik, duygusal ağlama krizleri ve hatta koku hassasiyeti bile yazmışlar gerçekten şok oldum.bi de 10-14 gün sürekli sentetik hormon alınması beni çok geriyor. işten izin almam gerkeceek çevreme ne derim bilmiyorum durum kesinleşirse. tek karasızlığım zaman gerçekten aleyhime mi? bi anda sıfırlanır mı?

Yumurta toplatmak korktugunuz gibi buyuk bir islem degil. Tup bebek oncesi ben dahil tup bebek yaptiran tum kadinlar yaptiriyor zaten. 10-15 gun kadar igne kullanip yumurtalarinizi hazirliyorsunuz ve topluyorlar. Bazi insanlarda hormonlara bagli duygusallik ve sinir olabiliyor ama gecici. Regl donemindeki gibi dusunun. Ayrica karindan da yapilabiliyor bekaret hassasiyetiniz varsa. Oncelikle testi tekrar ettirin. Yine ayni oranda sonuc alirsaniz yumurtalarinizi dondurun. Mantikli olan bu. 3-4 yil sonra cok daha fazla dusebilir. Ha 0.01 ile bile hamile kalanlar var yani hamile kalmaniz imkansiz degil ama simdiden bunj ogrenmisken neden onleminizi almayasiniz?
Hayatinizin bir doneminde cocuk sahibi olmak istiyorsaniz ya karindan ya da vajinal olarak bu islemi yaptirmaniz sansinizi artiracaktir cok anlam yuklemeye gerek yok. Korkulacak birsey degil.

Isten sadece 1 gun izin almaniz yeterli. O da yumurta toplama gunu. Cunku 10-15 dklik anestezi altinda yapiliyor islem. Siz kendinizi cok korkutmussunuz yahu hep kullandik o hormonlardan bu kadar kasmayin kendinizi. Zamana birakmayin onleminizi alin.

Yorumunuz içinteşekkür ederim. ben sanırım hala kabul edememe evresindeyim. daha evlilik düşünmeden tüp bebek beneri işlemlere girişmeyi düşünmek vs bana biraz ağır geldi

Yaaa yok öyle abartilan kadar birşey yasamiyorsunuz bende çalışıyorum sadece toplama zamanı 2 gün rapor aldım oldu bitti yani herkesin bünyesi bir değil evet ama o şekilde abartıldığı kdr degil

Yaaa yok öyle abartilan kadar birşey yasamiyorsunuz bende çalışıyorum sadece toplama zamanı 2 gün rapor aldım oldu bitti yani herkesin bünyesi bir değil evet ama o şekilde abartıldığı kdr degil
bunlrı 35 yaşımda yaşasaydım belki böyle bi reaksiyon vermezdim ama işte bu yaşta yaşamak biraz beklenmeyen olduğu için belkide böyle tepki veriyorum.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Okurken dikkatimi çeken bunu özel hastanede duymuş olman. Bence üzülmeden önce kesinlikle bir tıp fakültesi eğitim araştırma hastanesine gerekirse profesörlere özel randevu alarak görün. Ne yazık ki ülkemizde özel hastanelere güven sıfır. Para almak için yaptırmayacakları şey yok. İnşallah böyle bir durum yoktur

Çok teşekkür edrim iyi dilekleriniz için. daha öne hep gittiğimiz bir özel hastane ama dedikleriniz de olabiilir.

Takviye edici bir hap. Bu sitede kullanan çok var araştırabilirsiniz. İçeriğine de internetten bakabilirsiniz yine. Ben kendim bir kutu kullandım. İkinci kutudan 10 tane falan içtim hamile kaldım. Kalanları arkadaşıma verdim o da bir yıldır hamile kalamıyordu kullanınca hamile kaldı

Fonksiyonel bir tıp doktoru bul amh düşükse menopoz vs ne durumda? Mecbur donduracaksın iyi düşün bekaretine takılıp ömür boyu çocuk yapma ihtimalini yok etme belki farklı yöntem bile vardır.

Fonksiyonel bir tıp doktoru bul amh düşükse menopoz vs ne durumda? Mecbur donduracaksın iyi düşün bekaretine takılıp ömür boyu çocuk yapma ihtimalini yok etme belki farklı yöntem bile vardır.
Annem 50 yaşında girmiş bana da amh bakarak sen erken girebilirsin dedi. sigaram yok alkolüm yok gerçektn temiz besleniyorum. genetik desen genetik değil çevresel desen tek etki eden stres ve kaygı mı mesela? bunu soruyorum yaş diyor. iyi de annem 33 yalında doğal yolla hamile kalmış. konu tam olarak bekarette değil. daha önce yazdığım gibi pskoloij olarak hazır değilim bunu yaptırtmak istemiyorum bu yaşımda. daha geleeğimde ne var bilmeden bu kararı tek başıma almak ağır geliyor. yaşım 35 üstü olsa bir nebze farklı düşünürdüm.

E ne diyim sen bilirsin 35 yaş zaten tıpta bile gebelik için yüksek yaş riskli deniliyor sen düşük amh ile 35 yaşında bu yola gir. Ki 30larda menopoza giren bir sürü insan var mantıklı düşünmüyorsun. Ayrıca önceden gebelik yaşayan kadınlar ileri yaşta daha kolay gebelik yaşar. Şanslısın erken fark ettin ve şansın var. Kullanmazsan ilerde çooook pişman olursun. Belki 40 yaşında evleneceksin ve çocuk aşkıyla yanacaksın. Ayrıca yurtdışına bi çok kadın 20lerinde donduruyor yumurta ve bu konu hakkında endişeyi bırakıyor geçen karşıma çıktı tuğba güleç sanırım doktor 20lerinde yumurta dondurdu kısırlık bi salgın gibi ben işimi şansa bırakmak istemiyorum dedi. Önce tedbir sonra tevekkül. Bak burada konulara millet neler yaşıyor

Bence başka bir doktora gidip yumurtalıklarınıza kaç folikül olduğuna bakmasını söyleyin
Bildiğim kadarıyla Amh doğuştan kadınlarda varolan yumurta kesesinin icindeki yumurta sayı değerini verir. Dediğiniz ultrason ile bakma ise aylık olarak,hatta gunune göre değişen durumdur. Amh değişmez genel olarak. Amaaa bazen tıbbın bile aciklayamadigi mucizeler olabiliyor. Benim Amh 0.01 çıkmıştı 4 yıl her ay tüp Bebek merkezine gittim bir yumurta göremedik. Kıbrıs'a gidip başka bir kadının yumurtasiyla gebe kalabilecigimi söylediler. Ben razıydım her ay gidip gelmeye bir umut. Doktorum birkaç ay dinlenmemi söyledi 2. Ay hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 yaşında kızım var. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kavuştursun, olanlara da sağlıklı uzun ömürler versin. Olmayacak hiçbir şey yok. Bir doktor bana bazen aciklayamadigimiz mucizeler olabilir demişti. Bu çok güzel bir cümle bana göre. Bebeğin rahme düşmesi de bir mucize değil mi zaten

bende sizin yaşınızda bekardım ama hiç amh baktırayım diye düşünmedim açıkçası. yani bu konuda aslında güzel bir şey yapmışsınız önceden bazı şeyleri bilmek çok iyi bir şey hele ki ileri de çocuk düşünceniz varsa. benim ilk çocuğum 32 yaşında oldu. ikinciyi oğlum 5 yaşındayken düşündüm ama yumurta sayısı amh değeri çok çok iyiyken eşimde de bir sorun yokken olmadı mesela. yani değer iyi de olsa olmuyor. takviye bir şey kullanmama gerek yoktu çünkü sebep yoktu hatta yaşıma göre harikaydı herşeyim. keşke sebep olsa da düzeltmeye çalışsak sebepsizlik daha kötü emin olun. tüp bebekle 2. bebeğim oldu. bende istemezdim evet doğal olsaydı keşke bir sorun yokken ama kader kısmet işte. eğer imkanınız maddiyatınız varsa yumurtalarınızı saklatın derim belki de doğal yolla olacak çocuğunuz ozmaan da kullanmazsınız ama en azından bir şansınız olur. en azından keşke demezsiniz

Merhaba amh den ziyade görülen folükül mi önemli
Evet internetten bakabilirsiniz bir tüp bebek doktoru var kendisi söylüyor amh baktırmak gereksiz önemli olan görünen folikül bize asıl bilgiyi ultrasondaki folikül verir folikül baktırın amh değil diye ordan aklımda kalmış

Merhabalar 0.25 ile bile hamile kalan arkadaşlarımız var burada o yüzden lütfen moralinizi bozmayın, 5 6 yumurtanız varsa hamile kalabilirsiniz tabi ki de

Teşekkür ederim benim amh 0.8 çıktı doktor muayene ettiğinde yumurtaların iyi demişti cuma günü bugün sonucu göstermeye gittim, yumurta dondurmayı önerdi hocam yumurtalara baktınız cuma günü iyi değil mi dedim yumurta gördüm iyi ama amh önemli diyerek moralimi bozdu

Şöyle bir şey var amh 0.2 çıkıyor ama ultrasonda bakınca çok yumurta görünüyor aslında iyi olan bu, sizin amh bence zaten çok düşük değil ama amh düştükçe ultrasonda görünen yumurtaların da azalma ihtimali var

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…