Yalvarırım dua edin amh düşüklüğü

Ay hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme iyi düşün kararını ver senin yerinde olsam yaptırırdım eğer son çare buysa ama önce bi doktora git başka doktorları araştır ve lütfennn Hayıt otu ve aslanpençesi kürünü dene kesinlikle fayda göreceğine eminimmm

0.4 AMH değeri ile 40+ yaşta iki kere doğal hamile kaldım, folic acid, Demir, d vitamini ve levotiroksin kullanıyorum. İlk gebeliğim 6. Haftada düşükle sonlandı, ikincisi daha yeni, düşükten 6 ay sonra oldu. Allah kalplerimize göre en hayırlısıni versin yuzlerimizi güldürsün diyelim, negatif düşünmeyelim.

Bekarken 0.35 amh ile evlendikten sonra hemen hamile kaldığını yazmış bir arkadaş benzer başlıklardan birine

Ben sizin yerinizde olsam toplatırdım yumurtaları evet bazı müdahalelerle AMH toparlanabiliyor ama bana kalırsa risk almaya değmez. Zar olayini da hiç kafaya takmanıxa gerek yok bence bazı insanlarda o zar doğuştan olmuyor bile.. sağlıktan önemli ne var? Bir de o işlemi gözünüzde çok büyütmüşsünüz anladığım kadarıyla ama öyle ahım şahım zor bir şey değil beyin ameliyatı olmuyorsunuz sonuçta. Bence gözünüzü karartıp toplatın ki kafanız rahatlasın.

Merhaba hiç strese girmeyin 6 ay önce amh değerim 0,47 idi şimdi 1,21 çıktı değişmez dedikleri amh değişiyor.laboratuvar farkı da oluyor.size tavsiyem yaklaşık yüzde 15 i arı sütü yüzde 30 u polen kalanida bal olan bir karışım alın ve 1,5 ay sabah akşam 1 seker kaşığı tüketin.bu kür e günde iki kere bir kaşık hayıt suyunda ekleyin.1,5 ay sonra tekrar test verin sonucu görün.tecrubeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…