sang;
okurken tüylerim diken diken oldu.gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
çok zor ve ağır şeyler yaşıyorsun. anlattıklarına göre babanın kesinlikle yardım alması gerekir ama bence sende olaylardan daha fazla etkilenmemek çin profesyonel yardım almalısın. biz burdan sana ne yazsak boş. olayları sen birebir yaşadığın için çözüm olamayız (keşke olabilsek). dayın amcan teyzen falan varsa onlara durumu anlatsan bir yardımlarımı olurmu yoksa olayları daha mı kötü etkiler bilmiyorum. okulunu bitirip bir an önce kendi yuvanı kurmanı dilerim sana.
valla diyecek birsy bulamdim..anneniz maddiyatan dolayi mi bosanmak istemiyor?gercekten üzücü bir durum Allah yardimciniz olsun...ya ne diyecegimi bilemiyorum yardim edin diyorsun ama inan bisy diyemiyorum
Yazık..
Babanızı geçtim de anneniz size çok yazık ediyor..
İşte "çocuğum var,boşanamam" diyenlere bir örnek bu aslında..
Dilerim bir an önce okulunuzu bitirip meslek ve iş sahibi olur,kendi hayatınızı kurarsınız..
baban dinlemeyi bilmeyen son derece agresif biri belli. karşısına geçip içindekileri uygun bir dille anlatmanı tavsiye etsem faydası olmayacak sanırım. çok dokunaklı bir mektup yazıp, tüm duygularını, umutsuzluklarını, agresif tavrının ne kadar zarar verdiğini özenle anlat. onu herşeye rağmen sevdiğini ama daha da çok sevmek istediğini de ekle. o sevgiyi hissetmiyorsan bile, (en azından içinde bir yerlere dokunmasını sağlamak için) sevdiğini yaz. aşırı eleştirmemeye dikkat et. etkili olabilir mi sence de?
Canım gerçekten çok üzüldüm okuyuncaohaoldumsmile
ama babanın kişiliği eğer evlenmeden önce böyle değildi ise evlendikten sonra annenin ilgisi iyi çabaları onu bu hale getirmiş gibi geldi bana ...
Esasında yapılabilecek çok birşey de yok maalesef.Sana düşen kardeşini anneni ve kendin tartaklanmaktan korumaya çalışmak .
Eğer imkanın varsa acilen bir psikoloğa gitmeni öneririm kendi ruh sağlığının korunması ve nasıl davranman ne yapman gerektiğinin sana doğru bi ağızdan aktarılması adına.
Bu arada bunlar normal mi dersen tabii ki hiç normal değil baban alkol alıyor zaten onun etkisi büyük ama bunun yanında sanki bişeylerin acısını sizden çıkarıyor hani bu şunun gibi, hani parmağın kapıya sıkışır sen o sinirle sehpaya tekme atarsın. bunun gibi memnun olmadığı şeyler vardır(yaşlanması,parasızlık,eşinden memnun olmama,işinden memnun olmama) ve böyle bir durumda bu sıkıntıyı size yansıtmaya başlamıştır belki sıkıntı sürüyordur ya da artık bu tavır onun için alışuılagelmiş bir hal aldığından bırakamıyordur işte tüm bu ihtimaller hatta daha fazlası için bir uzmanla görüşmelisin..
biseylerın sinirini bızden cıkarma konusunda haklısın canım bende oyle dusunuyorum.annemı ve kardesımı korumaya calısıyorum dun kardesımın bogazını sıktıgında bıraksın dıye araya grdım benı de koltuga fırlattı sonrada kardesımı tuttu yuru beraber balkondan atlıcaz dedı var mı boyle bısey ya surukluyo cocugu delırcem ınankı anlatrken kalbım durcak gbı oluyo.dıyokı bunun ıcın bırımız olceksek olcez.kardesımde ne yanı bırımızın olmesı mı gerekıyo dedı o adam da dıyokı bunun ıcın olceksen sımdı öl hemen bıcagını kendım verırım bununda sonuna kadar arkasındayım dıyo.
suan okuyorum cnm bnm ortaokuldada benı sınav stresı yuzunden psıkologa gotrmuslerdı sonuc baba baskısı cıkmıstı ama tabıkı o adam bnu kabul etmedı..
ınternettekı sıtelerı bı arastryım ben.cok tesekkur ederım destegın ıcın canım
Siz kardeşinizi alıp dedenlerde kalsanız.
Offf öyle üzülüyorum ki böyle konları okuyunca.
Ne kadar zordur kimbilir.
Rabbim size sabır ve kolaylık versin.
Ne denebilir ki başka
Cok ama cok üzüldüm…
Okurken bir an durdum düsündüm eger ben böyle seyler yasazam kendimi nasil hisederim diye…
Mutlaka ve mutlaka sen ve kardesin profesyonel tedavi almalisiniz…
Aslinda sizden bilefazla bu tedaviye babanin ihtiyaci var …
tahminen böyle davranisli biri bunu aklinin ucunden bile gecirmez..
Babanin sizlerle bir sorunu var sanki ben öyle birsey anladim anlatiklarindan, belki cocuk felan istemiyordu?olabilirmi?
Davranislarini anlamaya calisiyorumda … nekadra zor olsada…
Annene gelince tipki eski düsünceler, erkeksiz ben naparim…..
Güzelim sana nasil yardimci ola biliriz ki ? keske ya keske ama
Yukarda söylemis sen ve kardesin bir süre uni bitesiye tasinsaniz dayiya felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?