yalvarırım yardım edın

tatlım benım ne kadar ıyı nıyetlısın cok tesekkur ederım.baskasının evıne yerlesme konusunda bende sana katılıyorum onlarında kurulu bı duzenı var oraya da ne kadar mudahale edebılırımkı?cok haklısın asla yanlıs anlamıyorum ve tamamen sana katılıyorum
bende senın gbı dusunuyorum sureklı susmak gerek sanıyorum.ancak boyle ıdare edebılırım bıseylerı.kardesım benden daha fevrı.yasının da verdıgı olagan tepkıler olarak goruyorum onu ıdare etmeye calısmakta zor oluyo.bugun babam geldıgınde dedımkı ablacım sus o ne derse desın hıc konusma konussun dursun hıc cevap verme nolur dedım hep kardesımın elını tuttum babam konustukca.konustu konustu konustu evt baba evet baba dıyerek onayladım bende.cunku tahamulum kalmadı bu huzursuz ortama.sımdı ortalık sakınlestı gıbı ınsallah boyle devam eder cok tesekkur ederım destegın ıcın cnm bnm

canım benım cok cok gecmıs olsun sana da.haklısın belkı de..dayım da bana demıstıkı canım kızım bunları yasıyosun ama sakın unutma sana şer gibi gorunen mutlaka hakkında hayrlıdır.bu cok guzel bi ayet.yanlıs yazmıs olabılırım tatlım kusuruma bakma..hem ona da mutlaka bunun hesabı sorulacaktr bıgun.o gunlerı atlatmıs olmana cok sevındım guzelım ınsallah dualarımız kabul olur cok tesekkur ederım

canım benım 22 yasındayım unıversıtede okuyorum kendısı de okumus ogretmen.cahıl bı ınsan degıl ama nasıl bunlara tahamul edıyo ınankı anlayamıyorum gunlerce dıl doktum asla anlamıyo benı hala babamı savunuyo bıze..kesınlıkle katılıyorum onunda psıkolojısının ıyı olmadıgı konusunda.ınsallah allah bıze yardım etcek cnm bende ınanıyorum buna cok tesekkur ederım destegın ıcın

saol cnm bm haklısın benden kotulerı de var cok uzuldum arkadasına.bende bu sene 3e gectım ınsallah okulumu bıtırırsem bende hemen kardesımı yanıma almak ıstıyorum zaten.cok tesekkur ederım destegın ıcın.
ınsallah bu evden gıttıgım zaman yıne yazcam buraya sızlerle paylascam

okurken çok üzüldüm
sen çok duyarlı bi insansn olumunekankayizsmile
inan sangs
bu durumlarda yapılacak en iyi şey hayatını kurtarıp gitmektir
kardeşlerini de alarak tabi
yerimseniben

okurken çok üzüldüm
sen çok duyarlı bi insansn olumunekankayizsmile
inan sangs
bu durumlarda yapılacak en iyi şey hayatını kurtarıp gitmektir
kardeşlerini de alarak tabi
yerimseniben

cok tesekkur ederım canım benım sende cok ii niyetlisin
cok dogru soyluyosun tatlım ınsallah okulum bıtcek 2 seneye kardesımı de alıp gtcem cok saol destegın ıcın

Merhaba canım,öncelikle Allah yardımcın olsun çünkü ondan başka dileyebilceğimiz bir şey yok şuanda.Ama umutsuz da değil kesinlikle,en kısa zamanda kendi hayatını kurabilirsin,o zamana kadar katlanman gerekse de.Aile bu insan direk bir şey yapamıyo.Seni çok iyi anlıyorum,her insan bir şekilde kötü şeyler yaşıyo aile içinde.Ben de yaşadım maalesef vakti zamanında..Problem içki içmekte de değildi,ama oluyodu işte.Dönmek istemiyorum o günlere.Çünkü şuan çok şükür her şey yolunda.İnsan değişebiliyo zamanla;dileğim olumlu yönde değişmesi babanın da.Değişmese de en azından size zarar vermez umarım.Ama böyle devam ederse de katlanılır gibi değil.Size karşı yaptığı suç(kardeşinin boğazını sıkması fln),her ne kadar Türkiyede işlemese de polis bile bu duruma el koyabilir.Ama iş o hadde kadar gelmez umarım.Demeye çalıştığım korkma hiçbir şekilde,kimse kimseye zarar veremez;bu ailesinden biri olsa dahi.Kadın derneklerine bile başvurabilirsin istediğinde,en azından fikir alırsın,çıkmazda olmazsın.
Kendimce düşündüklerimi yazdım canım,gerçekten çok üzüldüm ve elimden buraya yazı yazmaktan başka bir şey gelmiyor şuanda.Ama gelişmelerden bizi haberdar et,en azından paylaşıp rahatlarsın.

Çok zor bir durum gerçekten de...

Hayat sınama hayatı işte.İnsanın başına nezaman ne geleceği bilinmiyor kesinlikle.Bilinse bi anlamı kalmazdı zaten.

Engebeli bi araziden geçiyormuş gibi hissedin kendinizi.Elbet düzlüğe çıkacaksınız.

Aile hayatınızda yaşadığınız zorluklar sizi en zor şeylere hazırlıyor.Olgunlaştırıyor ,sabrınızı geliştiriyor.

Tamam davranışlar yanlış hatta çok incitici ama aileniz atsanız atamazsınız.

Allah kolaylık versin.

çok üzüldüm canım..

ne diyebilirim ki sana.. az kalmış zaten okulunun bitmesine.. bitir de al kardeşini git.. şimdi evden gitmeye kalksan o okul da bitmicek.. hangi parayla bitirebilcen ki :S

ama burda babandan çok annene kızdım ben.. nasıl göz yumar tüm bunlara..
erkeksizlik kötü bir olaymış gibi geliyor annene belli..

canım benim cok ama cok tesekkur ederım ne guzel yazmıssın...sızlerden boyle destek gordukce cok rahatlıyorum.ınsallah bu kara gunler de bıtcek bende ınanıyorum buna.her zaman gece olmaz degıl mı? demekkı tek ben degılmısım bunları yasayan bak sende benımkı gıbı seyler yasamıssın cok sevındım atlattıgına ınsallah bende atlatcam
cok tesekkur ederım destegın ıcın tatlım benım

Annenizin israri neden yani babaniza neden bu kadar ezik davraniyor ,emekliymiste kendini ayakta tutabilecek kadar geliride var cokmu seviyor babanizi ??
birde merak ettigim babanizin ailesinde ona göre yüz kizartici birseylermi yasamis ?? neden bu güvensizlik her zaman imali laflar , suclamalar ??
gercekten üzücü bir durum umarim en kisa zamanda kendi yolunuzu cizebilirsiniz

birde meltem hanim kim?? ilk mesajinizin en sonunda ben orayi anliyamadim sizmisiniz annenizmi ??

aynen oyle..aile bu..naparlarsa yapsınlar benım aılem onlar..bende bu sıkıntıların benı olgunlastrcagına ınanıyorum mutlaka bana faydası olcak gelecekte evlılıgımde...
cok tesekkur ederım..

evet tatlım cok sukurkı cok az kaldı benım de tek derdım bıtırıp kardesımı de alıp gıtmek..
bende anneme cok kızdım cnm bnm nası olabılır de bızı, kendını bu kadar ezdırebılıyo anlayamıyorum aklım ermıyo..
cok tesekkur ederım cnm..

ayy kusura bakmayın ben bu derdımı bu sıtede psıkolog meltem hanım varya ona da yazmıstım ordan kopyaladım hem sızlerden hem meltem hanımdan fıkır alabılmek ıcın.o yuzden kalmıs o meltem hanım hemen degıstırırım.
bılmıyorum oyle bı olay yasanmıs mı ama dogru soyluyosunuz yasanmıs olabılır.bide ınsan karsısındakını kendı gbı bılırmıs hep dusunuyorum acaba kendı mı guvenılmıcek bıseyler yapıyo ve bu hatalarını bıze yukuyo dıye..kımsenın gunahını almak ıstemıyorum ama ınsanın aklına gelıyo boyle seyler..
destegınız ıcın cok tesekkur ederım

Evet canım,emin ol aile içinde böyle şeyler yaşayan çok insan vardır.Ama dışardan kimse bilmez..Benim hiçbi arkadaşım bilmez mesela,hiç anlatmamışımdır.Her gece yaşamazsın tabiki,kendi kendini böyle rahatlat.En büyük sorun içki içmesinden kaynaklı bence babanın.Ne biliyim belki yaşı ilerledikçe dinini düşünür içkiyi bırakır fln..Oluyo ya bazı insanlarda belli bir yaştan sonra.Dua et her gece,umarım en kısa zamanda düzelir canım.

belkıde canım cok hakısın..ben de kımseyle paylasamıyodum ama patladım artık..ıyııkı ıcımı sızlere dokmusum.yası ılerledıkce cekılmez oluyo ınsallah dedıgın gıbı dınını dusunmeye baslar da bırakır ıcmeyı..bol bol dua edıyorum zaten
ınsallah bende gececegıne ınanıyorum cnm cok tesekkur ederım

dikkat et kendine sarhoş adamın neyapacağı belli olmaz yatarken odanın kapısını falan kitle kul olanın başına her iş gelir .. üniversiteyi bitir bi iş bul kardeşinide yanına al kaçan kurtulur

ne demek sizi tartakliyo sizin o adamla can guvenliginiz yok
ayni evde kalmakla can guvenliginizi tehlikeye atiyorsunuz
burda olsaydi hemen polise git sikayet et aninda babanizi hapise alirlar sizide guvenli bi yere yerlestirip en kisa zamanda annenize ve size bi maas baglarlar ve can guvenliginizide saglarlardi .. turkiyedede mutlaka buna benzer bi yerler vardir
kesinlikle o adama katlanmayin yaptiklarinida cezasiz birakmayin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…