yalvarırım yardım edın

Babanin psikolojisi hic yerinde gibi gözükmüyor.
Normal saglikli bir insan cocuklarina her gün eziyet etmez.
Esini hergün hirpalayanini duydumda, hergün cocugunu hirpalayanini ilk kez duyuyorum.
Ikiside normal bir davranis degil ama.
Annenin bu durumdan mutlu oldugunuda zannetmiyorum ben.
Bosanmamak isteyisi tamamen baski altinda kaldigi ve bu baskilardan dolayi özgüvenini kaybettigini düsünüyorum.
Yani annenin psikolojiside cok yerinde degildir bence.
Maddi durumunuz varsa, kardesin, sen ve annen bir psikologa basvurun.
Aslinda en cok babanin ihtiyaci var ama kesinlikle bu teklife yanasacak bir adam gibi gözükmüyor.
Allah yardimciniz olsun kardesim, Rabbim insAllah babanin aklini basina getirir.

haklısın canım nası katlanıyosun dıyosun ama bu evden gıtmeye kalksam cok daha buyuk seyler gelır basıma tanıyorum babamı cunku..
2sene daha sabretmem gerekıyo ne yazıkki sonra ınsallah cekıp gıtcem bu evden
tesekkur ederım yorumun ıcın..

ben netten arastrdım canım antisosyal kısılık bozuklugu oldugunu dusunuyorum babamda ayrıca sosyopatlık.zaten sosyopatların hepsının antısosyal kısılık bozuklugu oluyomus nerdeyse tum semptomlar uyuyo
durumumuz yerınde cok sukur ama annemınde anlayacagını zannetmıyorum bu durumu.evdekı herkesın psıkolojısı bozuldu ama sımdı desem gıdelım dıye yıne hersey bana patlar.eger babama soylesem zaten evı basıma yıkar.o yuzden bır an once okulumu bıtırıp gtmek yapılacak en dogru sey gıbı gorunuyo..
cok tesekkur ederım duaların ıcın canım ınsallah dedıgın gıbı olur hersey..

çok zor gerçekten. Umarım babanızın bir gün aklı başına gelir.
siz çocuk değilsiniz ki bir genç kıza böyle davranılmaz.
Allah yardımcınız olsun

Bitanem valla içime biraz su serpildi. Umarım böyle devam eder. Huzursuz bi ortam olmaz
İnşallah. Böyle devam et bakalım. Tabi bu büyük bi sabır gerektiriyor. Sende bunu
başaracak güçlü bir kızsın. İlerleyen günler ne gösterecek bakalım. Allahım her zaman
senin yanında olsun. Sana güç kuvvet versin.

ya cnm ama şöyle bişey geldi aklıma şu an için evden ayrılman evet cok zor ımkansız hatta maddıyat yuzunden ve baban yuzunden. pekı okulun bıtınce gıtmene nasıl ızın verıcek. evden cıkınca sorun yaratıyo dıyosun. hadı ısını buldun dıyelım ev ayarladın cıktın gıttın. bulmaya calısmazmı senı???
birde sanırım erkek arkadasın var bu olanlardan onun haberı varmı, o nasıl bakıyor bu duruma, ilerde sana destek cıkarmı??

okulun bıttıgı sene kpss olcak cnm ona gırıp uzak yerlerı yazcam veya ozel sektorde farklı ıllerdekı ıs ılanlarına basvurcam.erkek arkadasım saolsun bana cok destek oluyo onunda bu sene okulu bıtıyo.seneye adını koyalım bunun dıyo.o kavgalar yasanırken hep gelıyorum ben cıkın kardesınle evden dıyodu ben engelledım gelmesın dıye gıdemezdım ona cunku
o saolsun cok destek oluyo bana her konuda bunları cekmemı hıc ıstemıyo allah tan boyle karakterlı bı sevgılım var cnm bnm

o zaman sevindim senin adına cnm. doğru bi insan olduğuna inanıyorsan okulun bittikten sonra hayatını kurmanda da önemli bi rol oynar. evlenirsiniz yuvanı kurarsın. kardeşinide unutma tabi :)

arkadaslarım ablalarım hepınızın yardımları desteklerı ıcın bınlerce kez tesekkur ederım bana cok buyuk guc verdınız bugunden sonra nete gırmem bıraz zor olacagı ıcın eger bana yazarsanız cevap veremeyebılırım.
hepınızı ayrı ayrı opuyorum ve hepınıze cok mınnettarım..insallah allah sizin gibi guzel ınsanları en guzel sekılde ödullendırır hepınızı cok sevıyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. :1hug:

canım benim ya Allah kolaylık versin ne kadar zor bir durum ama geçecek bu günler sadece biraz sabır...Ben de kendimden örnek vereyim ben babamı 16 yaşımda kaybettim kanserden melek gibi bir babam vardı...Babam vefat edince abim onlarla yaşamamızı istedi...Anneciğimle beraber abimlerle yaşamaya başladık...İnan her gün kavga kıyamet...yemek tuzlu oldu yok etsiz oldu...Beni sürekli kızdırmaya çalışırdı ben cevap verince üstüme yürürdü...Maddi olarak ona bağımlı değildik annem emekli.Ben de babamdan dolayı maaş alıyordum...Annemden sürekli maaşını ister..Benim de o zaman 100 tl aldığım maaşı bile almak isterdi...Ben kendime kıyafet aldığım da bir sürü tantana neden kıyafet alıyormuşum...Ben ona senin paranla almıyorum dediğimde kıyametler kopardı...Annem bütün maaşını ona verir yine de gözü doymazdı kadıncağız bir gün pazar parası istemiş vermiş sonra ona sana b,r daha para yok diye bağırmıştı annemin hüngür hüngür ağlamasıını unutamıyorum...Ben nişanlandım annemin bana aldığı şeylerden hep kavga çıkardı çamaşır makinesi aldı diye demediğini bırakmadı...Tabi yengem de hep kıskandı beni annem bana ne alırsa aynısı isterdi annemden...Çok kötü günlerdi annemle beraber o günleri geçirdim...Evlendim dünya varmış dedim...Annemde benimle kaldı sürekli o da huzura erdi ama çok sürmedi annemi kaybettim...
Seni iyi anlıyorum canım bana babam yaşatmasa da abim bu günleri yaşattı çok zor...Geçenlerde düğün cd mi izledim o günler geldi aklıma hiç o günlere dönmek istemem....
Allah senin de yardımcın olsun canım...Çabucak geçer bu günler de feraha erersin..Karşına seni hakeden mutlu eden bir insan çıkar inşaallah da sana bu günleri unutturur..

haydaa bu nasıl iş ya annen niye gitmek istemiyor o evden kan beynime sıçradı valla okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…