yalvarırım yardım edin :(

ayrılmışsınız, neden son defa görüp sarılmak istiyorsun? bunun sana zararı olur sadece, belliki vazgeçemiyorsun ondan.
bence görüşme
bu yaptıklarını kendine yapıyorsun, ona bişi olmuyor
o sensizliği göze almış ve gereksiz konular yüzünden ayrılmışsınız, sen neden vazgeçemiyorsun?

zamana ihtiyacın var, biraz zaman geçsin kendine gelecek ve bu yaptıklarını düşündüğün zaman kendine güleceksin
emin ol. asla geçmez dıye bişi yok, öyle bir geçer ki...

sence buluşmada mı söyleyim mesajda mı söyleyim bunları hep sey diye düşünüyorum son kez görsün pişman olsun bi de keşke kalmasın keşke son kez buluşsaydım diye ?

Mesaj atmayı bırak buluşmada söyle.
Daha kararlı görün görsün o net tavrını.

Mesaj yazma, arama kesinlikle..

o zaman nasıl geçecek evde tek çocugum annemler olmuyo genelde yalnız hissettikce ona dogru gidiyorum bi mesaj bi arama. bilmiyorum içim içimi kemiriyor ama tutmalıyım galiba kendimi
:2:

Mesaj atmayı bırak buluşmada söyle.
Daha kararlı görün görsün o net tavrını.

Mesaj yazma, arama kesinlikle..

sabaha kadar beraber konuşmayı düşünüyoduk şimdi şey yazmıs : maça gidebilir miyim adam eksiği varmış :) ben de aynen şunu dedim tabiki zaten çok bi şey konuşmayacağız :)
ya e bileyim bi barışma ümidim vardı ama artık kalmadı :/

o zaman nasıl geçecek evde tek çocugum annemler olmuyo genelde yalnız hissettikce ona dogru gidiyorum bi mesaj bi arama. bilmiyorum içim içimi kemiriyor ama tutmalıyım galiba kendimi
:2:

hüzünlü şarkılar dinleme, dışarda arkadaşlarınla gez toz. menankoliye bağlama durumu
inanki güleceksin bu haline.

sürekli mesajlar atamakla eline tek geçen, daha fazla sinir krizleri ve bunalım olur
baksana seni umursamıyor bie. bunu kendine yapma.

gezerken bi yerden geçiyorum aa onunla da gelmiştik aa o bunu çok sever her yerde o kendime acı çektiriyorum. inanın düzelmeyi ben de çok istiyorum

iki gün oldu henüz zamanla geçer biliyorum da o zaman nasıl geçer

2 günde dünyanın mesajını atıp, 1 yıllık acını yaşadın yani?
sürekli eve kapanıp bunalım şarkılar dinlersen daha kötü olursun.

çok yeni daha, kendini kapatma eve

2 günde dünyanın mesajını atıp, 1 yıllık acını yaşadın yani?
sürekli eve kapanıp bunalım şarkılar dinlersen daha kötü olursun.

çok yeni daha, kendini kapatma eve
yediremediğim şey bitmesi değil değişmesi oldu, öneriler için de teşekkür ederiim :)

yediremediğim şey bitmesi değil değişmesi oldu, öneriler için de teşekkür ederiim :)

değişmek diye bir şey yok bana göre
karakteri öyleymiş, sadece sen bunu farkına yeni varmışsın

ne kadar sürelik birlikteliğiniz vardı?
tam olarak ayrılma sebebiniz nedir?

değişmek diye bir şey yok bana göre
karakteri öyleymiş, sadece sen bunu farkına yeni varmışsın

ne kadar sürelik birlikteliğiniz vardı?
tam olarak ayrılma sebebiniz nedir?

7,5 ay. aslında o da öyle dedi ben buyum sadece sana kendimi yanlış tanıttım dedi
sebebi de x adlı arkadaşının herhangi bi kız arkadaşı burdan ev tutmus benimki de ona perde ayarlıyomuş geldi bana anlattı sanane milletin perdesinden falan dedim kızı görmemiş bile neyse en ufak şeylerde bile özür dileyen çocuk üste çıkmaya çalıştı ayrılmak istedim gitme diyen çocuk yol verdi...

kendimi yanlış tanıttım diye bir şeyde yok aslında seninle ciddi değilmiş, hani klasik erkek yalanları vardır ''ben buyum, sana layık değilim, ben alışkın değilim böyle şeylere, özgür olmazsam olmaz...''

x adlı kişinin kız arkadaşının perdesinden ona ne? dıdısının dıdısının dıdısı...hesabı.

böyle bir sebep yüzünden sana gitme demedi, sence de bu işte bir terslık yok mu?
bence yanlış kişiye ağıt yakıyorsun

aslında ciddiydi farkındaydım neden böyle oldu bilmiyorum. övmek istemem kendimi fakat her erkeğin isteyeceği güzellikte bi kızım bunu ayrılırken kendisi de söyledi, çok sempatiğimdir,tatlı dilli,güler yüzlüyümdür özllikle sıkılmasın diye hep anlayışlı oldum gezsin tozsun karışmadım. arkadaşıyla tanıştım arkamdan '' ne kadar güzel konuşuyor ne tatlı bi kız çok şanslısın sevgilim olsa sabaha kadar konuşturur dinlerdim onu'' demiş başka arkadaşıyla tanıştım çıkma teklifi aldım yani herkes beğendi kıymetimi bilemedi.. ilgiliydim de ona karsı birden başlardım omuzlarına masaja yoruldu diye o da bana karşı öyleydi doğrusu romantikti,ilgiliydi yemek yerken içeceğimi açar elime kadar verir bitince ağzımı silerdi saçımı savursam çok güzelsin derdi işin komik yanı kendisi çirkindi çirkin ördeğim :) herkes nazar diyor bilmiyorum...

canım cicim bebeğim yaşın daha çok küçük neler gelecek neler geçecek Üzülme demiyorum elbetteki üzüleceksin ama lütfen yaşının gerektirdiği gibi yaşa şu üzüntülerini olmaz mı tatlım Kocaman aşkların olacak şimdiden kendini bu kadar yıpratırsan o kocaman aşklara enerjin kalmaz yazık olur. Boşver sen ayakta dur dimdik kal herşey olacağına varır ki

bunları okuyunca toparladım biraz iyiki katılmısım aranıza kafam dağıldı :) 1 saat ileri attı buluşmayı hala bekliyorum bi kutu yaptım aldıkları falan hepsi içinde bana aldığı şekerlerin kapları falan hepsi beraber adalara gezmeye gitmek için para biriktiriyoduk o bana getiriyodu ben de para kutusuna koyuyodum onları da ekledim bu kutuya vericem eline zaten gerçekten sevmişse önümüz bayram bayramı vesile ederek bi adım atar atmazsa da sürekli derdi Allahım bu güzellik benim mi diye o güzelliği başkalarına bırakır ve gider bu arada çok ilgilendin şeker yanaklarından öptüüüm :))

ne oldu canım durum nedir?

canım geldi işte ben hiç konuşmadım kararlılığımı görünce kaybetme korkusu sardı sonra omzum sırılsıklamdı ağladı gitme ben sensiz boşluktayım bırakırsan düşerim dedi hıçkırarak ağladı. sarıldım kokladı sonra yanağımdan öptü tamam bi daha olmasın dedim sonrası daha güzel tuttu kolumdan hooop evlerine gittik ailesiyle tanıştım çok sevmişler beni çok ilgilendiler ilgin için sağol tatlımm Allah kalbinize göre versin çok mutluyumm onun gibi birini kaybetmedim :))))

canım geldi işte ben hiç konuşmadım kararlılığımı görünce kaybetme korkusu sardı sonra omzum sırılsıklamdı ağladı gitme ben sensiz boşluktayım bırakırsan düşerim dedi hıçkırarak ağladı. sarıldım kokladı sonra yanağımdan öptü tamam bi daha olmasın dedim sonrası daha güzel tuttu kolumdan hooop evlerine gittik ailesiyle tanıştım çok sevmişler beni çok ilgilendiler çok mutluyumm onun gibi birini kaybetmedim :))))
yardımın için sağol :)

allah yardımcın olsun kardeşim, ne aşkmış seninki, ben böyle bi duygu yaşamadım nişanlı olduğum halde. evlenince normal seveyim aşk korkutoyor beni. ama sana tavsiyem zamana bırak sabırsızca davranıp hemen bişeylerin olmasını istersen oda sana ceza verir böyle, sen çok yandığını belli ediyon adam sana kızmış ceza veriyor oda. zamana bırak belki kendi gelir.forumdaki tüm yazılarıda okuyamadım düzelmiş galiba durumunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…