allah yardımcın olsun kardeşim, ne aşkmış seninki, ben böyle bi duygu yaşamadım nişanlı olduğum halde. evlenince normal seveyim aşk korkutoyor beni. ama sana tavsiyem zamana bırak sabırsızca davranıp hemen bişeylerin olmasını istersen oda sana ceza verir böyle, sen çok yandığını belli ediyon adam sana kızmış ceza veriyor oda. zamana bırak belki kendi gelir.forumdaki tüm yazılarıda okuyamadım düzelmiş galiba durumunuz.
düzeldi hayatım çok sağol zahmet edip yazmışsın :) o kadar iyi biri ki maşallah onu kaybetmek üzdü beni kötü biri olsa bana yanlış yapsa zorlanmazdım heralde ama çok şükür iyiyiz çok şükür rabbime anladı kıymetimi ben de onun. sadece gel gitler yaşıyor bazen dengesiz burcundan dolayı (yengec) dün annesiyle tanıştık aynısını o da söyledi darısı tüm ayrıların başına inşallah :)
düzeldi hayatım çok sağol zahmet edip yazmışsın :) o kadar iyi biri ki maşallah onu kaybetmek üzdü beni kötü biri olsa bana yanlış yapsa zorlanmazdım heralde ama çok şükür iyiyiz çok şükür rabbime anladı kıymetimi ben de onun. sadece gel gitler yaşıyor bazen dengesiz burcundan dolayı (yengec) dün annesiyle tanıştık aynısını o da söyledi darısı tüm ayrıların başına inşallah :)
canım geldi işte ben hiç konuşmadım kararlılığımı görünce kaybetme korkusu sardı sonra omzum sırılsıklamdı ağladı gitme ben sensiz boşluktayım bırakırsan düşerim dedi hıçkırarak ağladı. sarıldım kokladı sonra yanağımdan öptü tamam bi daha olmasın dedim sonrası daha güzel tuttu kolumdan hooop evlerine gittik ailesiyle tanıştım çok sevmişler beni çok ilgilendiler çok mutluyumm onun gibi birini kaybetmedim :))))
yardımın için sağol :)