Yalvarıyorum ne yapmam gerektiğini söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama benim için ölüp biten adam karsisina cikan ilk kiza nasil bitanem diyebiliyor hediyeler alip belki de öpüyor

Ama benim için ölüp biten adam karsisina cikan ilk kiza nasil bitanem diyebiliyor hediyeler alip belki de öpüyor
Hayatım erkekleri tanıyamamışsın , peşlerinde başka kadınların dolaşmasına bayılırlar. Sen ona göre zor bir ilişkisin çaba gösteren o. Ama diğer tarafta hiç çaba göstermeden peşinde koşan başka bir kadın daha var. Tabiki ona kayar aklı, erkekler her zaman en kolayı secerler

Cabimi cok yakti çağırıp ozlem giderip kafam yerinde değil git diger kızla konuşmam lazım dedi. Hicbir sey olmasa bile onun da caninin yandigini gormek istiyorum

Yaa allah aşkına kardeşim adam baya düşük zekalı.
Hiiiiic öyle arkasından ağlayıp ah vah edilecek bi tip değil.
Hayır ayrıca bu yaşta o kim oluyor da senin kılığına kıyafetine karışıyor?
Baban karışsa kuplere binersin kendine laf ettirmezsin 3 gunluk adam etmiş ama.
O altındaki lüks araba olmasa eminim o düşük zekayla kimseyi tavlayamaz.

Hayır ayrıca o kız da salak baya salağın önde gideni.
Ikinizinde aklinizi başınıza toplayıp dehlemeniz lazım bu tipi.
Ikinizi de aşağılıyor saygısızlık yapıyor siz iki kadın da buna prim verip kendinizi asagilatiyorsunuz yazık ya!
Üniversite okuyan dil bilen genç kızların haline bak.

Yok eskiden şöyleydi böyleydi vay çok eğlendik de bilmem ne bu tripleri acilen bırakmalısın.
Adam seni aşağılıyor alenen biraz gurur onur yahu.

Kiyafetlerime karisamayacagini soyledigim icin çıktı aramizdaki sorunlar zaten, kiz karsimiza cikmadan once cok normal bir iliskimiz vardi ama o daha basit ve rahat bir iliski yasamayi tercih etti ben de kendime yedirip vazgecemedim. Suanda ondan uzak durmamin en mantıklı sey oldugunun farkindayim

Çözemeyeceğiniz hiçbir şey yok mu?Aldatılmışsın neyi çözeceksin??

Bence tamamen kaybetme piskolojisi bi kadına karşı normal bi ayrılık olsa kesinlikle bu kadar kafaya takmazdın tamamen başka bi kadının sen istemeden yakkaştığı için ama bence peşimi bırak 1/2 ay uzaktan izle sonra emin ol senden haber alamayınca sana geri döner ama bence eskisi gibi olmayacağı için bu kezde 1 kaç hafta dener sen ayrılırsın bitmiş bi ilişki ama sen onun bihirmesini yediremiyosun kendine o anlattığın gururlu kıza yediremiyosun hepsi bu

Evet tam anlamiyla boyle hissediyorum. Ama icimdeki salak da kizdan onceki iliskimi özlüyor

Evet tam anlamiyla boyle hissediyorum. Ama icimdeki salak da kizdan onceki iliskimi özlüyor
İlk zamanlar özler bendede var o gururlu kız ve 2/3 kez yaşadım terkedilip günlerce ağlayıp sonra döndüğünde konuşup sonrasında hayır ya buna ne gururum ne kendim izin verir dedim ve ben ayrıldım ama ben ayrılmadım sürece sorun vardı beni nasıl terkederler vsvs bu şuanki senin piskolojin sen terketmek isyiyosun tatlım terkedilmek değil fazla takma rahat ol gururluluğuna devam et ama lütfen ve unutma bu bi kez yapan bikez nikez hatta bikez daha yapar sonunu bildiğin bi filmi asla bidaha izleme

şimdi sen böyle perişansın ya, inan 2-3 ay hadi bilemedin 6 ay sonra o perişan dayanıp kapına ben ettim sen etme kafam karışıktı o geçici sen benim kalbimin çiçeği vs vs diyecek. işte o günü düşnüp dik durmaya çalış, o anın zevkini keyfini düşün. zor biliyorum ama dik dur.

Cok dogru soylediniz filmin sonu belli eminim unutacagim.

Sorun kiyafetlerin falan degil. Adamin karakteri bozuk. O kizla da sonsuza kadar surmeyecek. Kurtuldum diye gobek at. Kendini daha fazla kucultme. Okuluna odaklan. Hepsi gececek. Bitmedi boyle karaktersizler ya... merak etme unutursun. Daha iyinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu diye dusun. Sukur ki cabuk gostermis gercek yuzunu. Bu arada her erkek ayrilirken seni seviyorum ama seninle yapamiyorum der... klasik ayrilik cumlesi... bu seni sevdigini gostermez. O kimseyi sevmiyor. Sadece daldan dala atlayip egosunu sisirip gun geciriyor. Sevgi bu degil....

Işte 8 ay böyle bi tiple vakit harcamak bile büyük hata.
Ulan sen kimsin ki genç bir kızın taytina kazağına karışıyorsun?
Ayy allah aşkına şöyle bi tip isterse 8 kadınla birden beraber olsun gene malsa maldır yani.
Sen vazgeçilen olmayı hazmedememissin ama.hazmet uzaklas bi an önce.
Bırak o kızla veya başkasıyla ne yapıyorsa yapsın engelle her yerden uzak dur derim sana.

Salaklik iste tamamen. İlk ogrendigimde her şeyi affedip yeniden baslayabilicagimizi falan soyledim. Yeni yeni kendime geliyorum sayenizde
Yaaaa ben sana sinirlenip yazıyorum sen böyle sakin sakin cevap veriyorsunAllah seni her zaman en iyileriyle karşılaştırsın. Bu vatandaşı lütfen ama lütfen sal...

Kimse sizden değerli değil, kendi değerinizi bilin. Bazen kafada bitirmek çok işe yarar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…