Yalvarıyorum ne yapmam gerektiğini söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi akşamlar yazdıkların çok ilginç canım karşındaki de cok dengeli birisine benzemiyor adam dedğin kararlı olur dönek olmaz seni sevmiş olabilir ama bazen duygular çabuk değişebiliyor sen boşver onu anlaşılan bu kadar seyin üstünden eskisi gibi olabilir misiniz sanırım sen de kırıldın. üzüldün allah daha iyilerini çıkarsın karşına

Valla ben ask mesk islerinden hic anlamazdim ama malesef bazi kerkenezler bundan anliyorlar. Malesef. :))))

Ya ben doğru mu anladım adam yanında kızla konuşup sonra da onun yanına mı gidiyor? Bunu kendine yüksek sesle bi' söyler misin kulağa nasıl geliyor anlarsın böylece belki.Adam 2 kadın 1 adam tribine girmiş , ondan sana senden ona.O kıza da seninle ilgili kimbilir ne söylüyor da kız hâlâ onunla görüşüyor.

Ses kaydına da fazla güvenme , "Sırf onu üzmemek için senin hakkında öyle şeyler söyledim." diyodur kıza kesin.Aklını başına topla.

Bugun benim yanimdan ayrildiktan sonra kizin yanina gitmisti ve simdi ikisi de beni engellemis her yerden. Resmen 1 haftalik kiz için beni her yerden engelledi. Canim cok yanıyor

Kiza gozumun onunde benimle beraber oldugunu söyledi dun bugun de ikisi beni her yerden engellemis sanki aralarina ben girmişim gibi. Daha once hic bu kadar uzulmemistim.

Kiza gozumun onunde benimle beraber oldugunu söyledi dun bugun de ikisi beni her yerden engellemis sanki aralarina ben girmişim gibi. Daha once hic bu kadar uzulmemistim.
Yanar döner işte.Kıza da kimbilir neler diyodur kız da kabul ediyodur ya da kız da midesizdir.Ama bence erkek arkadaşın ona başka sana başka konuşuyor.Peşine düşme artık.8 ay çok uzun bir süre de değil zaten.

saf mısın ? Onu önemsemese neden senin yanından onun yanına gitsin hala görüşsün? Adam seni kandırıyor. Onla da olmazsa gene açık kapı bırakıyor. Sende inanıyorsun. Allah bilir evlenirler sonra sende burda konu açarsın. Bana onu onemsemedıgını söylenmişti ama diye. Gururlu ol. Kimse askından ölmuyor. Git başkasını bul bu adama değmez

Bugun benim yanimdan ayrildiktan sonra kizin yanina gitmisti ve simdi ikisi de beni engellemis her yerden. Resmen 1 haftalik kiz için beni her yerden engelledi. Canim cok yanıyor

Yaninizda kizla konusuyor ?
Sonrada onun yanina gidiyor.

Sizde gerimi donsun istiyorsunuz?
Sizin tripleriniz, kaprisleriniz bunaltmis ve ilk yuz verene tav olmus birakin allasen gidebildigi kadar uzaga gitsin.

Ay size çok sinir oldum ama bişey demiycem farkındasınız zaten. Ama oğlana daha çok sinir oldum. Bak gördünmü senin engellemen gerekirken onlar hemen engellemiş. Bence o sana yazan çocukla konuş hem kafan dağılır hem de bunun kulağına da gitsin bi şekilde ve lütfen buna dönme . Çünkü o kadar basit bi oğlanki bu sen sallamadığında gelir sana. O zaman parçala egosunu

Bir kadin kendini bu kadar kucuk dusurmemeliydi keske anlattiklarinizin hicbirini yapmasaydiniz... Sizin Asil tavrinizdan dolayi pisman olacak olan oydu ama malesef ipin ucunu kacirmissiniz artik salın gitsin...

Etrafimda bunu anlatıp aglayip rahatlayacagim hiç hic kimse yok onlar beraber mutlular kiz onu suan mutlu ediyor ama ben aglayamiyorum bile çünkü kimseye bir sey anlatamam. Kendine gel diye bagirmak istiyorum ama artik ulasamam ona zaten ve son sözü beni istemedigiydi. Keske haketseydim ama ben ikisine de boyle bir yapmadim, canim yanıyor, böyle bir furuma düştüğüm icin kendime acıyorum

Aşkından ölse dönme sakınnnn ayrılsa bile seni çok ezer bu

Senden vazgeçince daha kıymetli olmuş gozunde. Bu içten içe " benden nasıl vazgeçer" egosu. Senin de aşkından öldüğünü sanmiyorum altında reddedilme var. Sende biliyorsun gecicek kendini küçük düşürme lütfen sonra hatırladıkca uzulursun

Tavsiyem Vaktini bosa harcama ,hatta bos kalma yalnız kalma ailenden sevdiklerinlee vakit gecir daha gencsin.sonra uzulecegine şimdi üzül . Ayrica siz kendinizi değerli gormezseniz kimse gormez.keske suan 40 yasinda kadin kafasi olsa aman be dersin salak sen kimsin senle mi ugrasacagim

Akil mi istiyorsun?
Bence sevgiline soyle ikinizle ayri ayri gorusmesin yazik yorulmasin. Diger kizi da yaniniza cagirin hep birlikte oturun gulusun eglesin. Zira bi yapmadiginiz bu kalmis. Bu ne rahatlik canim afedersinz ama hic mi gururunuz yok. Artik bu kadar mi normallesti boyle seyler. Okurken fenalik basti.

Ay sizde fenaymissiniz yanliz ah biz kiz milleti ( ki ben asla yapmazdim resti ceker giderdim) kiza ses kaydi yollamalar falan :) ben orda şok oldum ama atlattm. Uzgunum o cocuk 2 kisi arasinda kalmis ve o kizi tercih etmis malesef kizda pek umursamamis ses kayitlarini fotograflari. Bence sanada acik kapi birakior cocuk olurda biterse donerm diye ama bi gecede gordugu 2 gun tanidigi kiz icin sizi birakiorsa sizde önünuze bakin kendinizi daha fazla kucuk dusurmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…