yan komşuda bunu yaparsa?

canım benım aldırma... eger bı daha böle bısey yaparsa şikayet et polıse böle ınsanlar sustukca tepene cıkar.. kac yasında olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok uyarsın... olmadı sana sıkayet etsın cocugu su dökmekte neymiş... bence bı daha tavız verme camur üstüne sıcramıs.... yapacak bişe yok

kadin bildigin ruh hastasi
benimde bekarken alt komsumla böyle bir dalasim oldu
cok sinirliyim ben
polis cagirmistim karakolda özür dilettirmistim

sizin yerinizde olsaydim
samimiyetle söylüyorum
kadinin kapisina konusmak icin degil
elimde hortumla giderdim
kadin kapi acinca direk evini ve kadini sulardim
Allahim yarabbim
basima gelmesin kendime hakim olamam ben
bir sekilde rahatlamaniz lazim ama nasil bilmiyorum
nefret ediyorum böyle insanlardan

polisi arasana.

Gayet ilgilenirler, herkes duymuş tehditini..

Ne insanlar var ya.

Ben de çok sinirlendim burada

Merhaba sevgili arkadaşım kardeşimizin başına su dökülmüş çocukcağız suyu farkedememiş olabilir bunlar o kadar doğal ki...

Daha sonra kadın dökmüş suyu diyorsunuz yazdıklarınızın hepsini okudum. Kadın suyu; bilerek veya bilmeyerek döktü. Eğer bilerek döktüyse bu kadının terbiyesizliği. Böyle insanlarla tartışmaya değer mi? Sözüm meclisten dışarı ama Türk insanının çoğu sinirli kendini altta bırakmak istemiyor. Oysa alttan alsanız büyüklük sizde kalacak. Karşınızdaki insana yaptığının yanlış olduğunu anlatmak olayların büyümesine sebep olur...

Laf anlayana sevgili kardeşim...

Bu tarz insanlar gerizekalı lafını bırakın daha ağır bile konuşurlar. Konuştuklarından seviyeleri belli olur insanların.

Dediğim gibi bu karşıdaki insanın terbiyesizliği, o terbiyesizse ne uğraşıyorsunuz siz mi adam edeceksiniz onu?

Ayrıca sevgili küçük kardeşimiz de sudan kaçsaymış diğer arkadaşları gibi. Kaçamadıysa da eve gider yıkanır. Bir dahakine daha dikkatli olmayı öğrenir.

YANİ SİZİN VE SEVGİLİ KÜÇÜK KARDEŞİMİZİN HİÇBİR SUÇU YOK. VE ÜZÜLMENİZE DE GEREK YOK. ÇÜNKÜ SİZDEN DEĞERLİ HİÇBİR İNSAN YOK BU DÜNYADA. KENDİNİZİ DEĞERLİ KILIN. KÜÇÜK İNSANLARLA UĞRAŞMAYIN. SİZE KENDİNİZ LAZIMSINIZ!!! :))) YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMASIN HATTA BU YAZIYI OKURKEN GÜLÜMSEYİN. GÜLÜMSEMEK BİLE SİZİ BEDENEN RAHATLATACAKTIR... :)))) MUTLU GÜNLER... :)

kadın cidden manyakmış..
nasıl su döker çoluk çocuğun üstüne...
iyi sabırlı davranmışsın...

kıyamam yaa sinir oldum..tam sopalık kadın...

güzelim bu kadın hiç mi dışarıya çıkmıyor sende boca et üzerine 1 kova pis suyu ohhhhhh..rahatlarsın valla..

normalde hiç böyle çözümler getiren biri değilimdir ama konuşulmaz ki böylesiyle..en iyisi dinsizin hakkından imansız gelir..

ay çıldırdım öfkemden hiç vijdan kalmamış ..

keşke polise şikayet etseydiniz. Görgüsüz kadın . Ne hakla yapar bunu ya. Dengesiz

aynısını düşündüm elimde kovayla giderim açtığı an fırlatırım suyu suratına
herkese anladığı dilden ...

hay yarabbiiiiiiii

ağzıma öyle kötü laflar geliyor kiiiiiii

komşuymuşşşşşş pehhhh

yazıklar olsun

asıl gerizekalı kendisi

kardeşiniz nasıl

eminim çok etkilenmiştir:18::18::18::18::18::18:

inşallah hasta olmamıştır :18::18::18::18::18::18::18:

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için
ama o kadın yaptığıyla kaldı
babam olayı duydu çok sinirlendi zor tuttuk olay çıkarmasın diye
Allah'a havale ettik
ama bir daha bu tarz bir olay olduğunda bu şekilde susmayacağım
zaten başedilcek tarz bir kadın değil gerçekten
yolar yırtar adamı o derece çirkef
kardeşimde iyi çok şükür
ama çok korkmuş
hala anlatıyor
oturuyordum birden ne olduğunu anlayamadım çok korktum diyor
insanlarda vicdan denen birşey kalmamış merhametsiz yaratık diyebiliyorum sadece

valla bu öneriye bayıldım :)))

okurken aklıma geldi...
Bi gün yine sokakta oynuyorduk arkadaşımın topu yaşlı bi kadının bahçesine kaçmıştı hemen atlayıp aldı
o sırada bende arkadaşlarımla kaldırım kenarındaki çiçekleri topluyordum bunlar sıkıldı bana verdi çiçekleri diğer arkadaşımla top oynamaya gittiler
ben çiçek toplamaya devam ederkeneee o yaşlı kadın elinde kovayla pat diye bi kapıyı açtı yüreğim hopladı valla
elimdeki çiçekleri gördü sen nasıl koparırsın çiçeklerimi diyerekten elindeki kovayı kafamdan aşağı döktü döküş o döküş işin kötüsü kovanın içinde su yoktu kedisi onun içine pisliyodu bahçeden kapıp başımdan aşağı.. Iyyyy

Sende git onun çocuğuna aynını yap. Sonra kapına gelirse çarp suratına kapa kapıyı. Nasıl oluyormuş görsün.

Sende git onun çocuğuna aynını yap. Sonra kapına gelirse çarp suratına kapa kapıyı. Nasıl oluyormuş görsün.

Konu sahibinin anlattıklarından yola çıkarak böyle bir şey yapacağını sanmam. Komşusunun yaptıklarının bedelini ufacık çocuğuna ödetmez kanımca...

Ne sinir oldum

Ne hakla bir cocugu suyla taciz eder korkutur

Derhal polis cagirir

Gerekirse mahkemeye veririm o pisligi

Dilerim Allahtan bebeklere, cocuklara zarar verenlerin

Elleri kirilir cigerleri yanar

Sinir oluyorum bu sevgisiz hosgorusuz yaratiklara

Başedilcek tarz bi kadın olmasa çoluk çocukla değil kendi boyuna göre adamlarla uğraşırdı.Bazıları böyle,kime gücü yeterse.
Oturduğum yerde sinir oldum.Tam dayaklık yemin ediyorum.

Ben olsam elime bi kova suyu alır, gider kapısını çalar, Açtığı gibide suratına dökerdim hepsini. .

Vallahi okur okumaz aynisi gecti aklimdan kapiyi mi acmadi beklerdim o gecince kapimdan dokerdim o suyu görsün nasilmis allahim yarabbim ne bicim insanlar var

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya ama malesef ki böyle bir ülkede yaşıyoruz hiç şaşırmadım sen büyüğüm dersin saygısızlık etmek istemessin ama onun masum bir çocuğa bile tahammülü olamaz boşver üzme canını menapoza girmiştir kadın başına vurmuştur ama sana da helal sabrına en doğrusunu yapmışsın boşver allaha havale et birgün sana muhtaç olacak duruma gelir elbet.

Bizim ülkemizde malesef insanların yaşı büyük olunca küfürde edebilir,biryerde sıra beklerken önünüzede geçebilir,istediği tarzda konuşabilir,haksızlık edebilir,çıkarlarını kollayabilir çünkü o yaşlıdır yaşı buyuktur.bence baban akşam bir kapısına dikilsin bakalım çocuğun üstüne nasıl su dökersiniz diye.
anlayış kalmamış şnsanlarda bız sokakta oynayarak buyuduk,ama insanların çocukları oynarken sıkıntı yok,o çocuklar buyunce gürültüden rahatsız olurlar.yeni geldik taşındık diye pısarsanız ustelık abes bır uyarma yöntemı var burda,su dokmek...daha çok azar kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…