yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

ayyy ağzınıza dilinize sağlık yemin ederim. içimden ne geçtiyse demişsiniz. :)

Kocanızın telfinden cevap yazın,ben eşiyim nazik davetiniz için teşekkür ederiz.Ama müsait değiliz deyin.Böylece hem kocanızın telfiyle muhatap olduğunuzu belirtip msj atmasına engel olursunuz,hem sahibini belli etmiş olursunuz,hem de kaba davranmamış olursunuz.Bir taşla 3 kuş

valla tamam kendi hemcinslerimizden de kötü niyetli olanlar elbette var yuva dağıtanlar falan ama dul bir kadın dedin mi neden tehlike arz ediyor bu millete onu anlamış değilim..

dul kadın cinsellikle yanıp tutuşan arkadaş komşu akraba demeden önüne gelenle yatan kadın mıdır yani???

ve bunu bir kadıbnın düşünmesi bu beni çok incitiyor..

ben boşandım evliyken misafirliğe gittiğim arkadaşlarıma siz gelin bana yada dışarda buluşalım diyorum.. yanlış anlaşılmalara meyil vermemek için.. resmen tedirgin yaşıyorum yaaa bu nedir allah aşkına

ayrıca bir tabir vardır sözüm meclisten dışarı eşşeğğin aklına karpuz kabuğunu sokma diye.. sen resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuşsun canım geçmiş olsun...

Yurt disindamisin bacin sen yenimi geldin.ki yeni gelmissin belli yoksa kiskanmazdin.böyle olaylara alis esin ne kadar türk olsada sunuda hicbirzaman unutma o nerde büyüdüyse oranin kültürünü almistir yemeklerini sirf türk kökenli seviyordur .sana cokkkkk tavsiyelerde bulunmak isterdim yanlislar yapma diye ama bilmiyorum sen nerdensin esin nerde kültür farki varmi yokmu aranizda onlari bilsem tikir tikir yazarimda bide baskaysa olaylar bosuna dilimi yormiyim

Bence siz kompleksli birisiniz,her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Buda size hitaben son mesajım.

Canım sen iyi okumadin herhalde konuyu acan hanımın yazdıklarını. Konu sahibi hanim yan komşum turkce bilmiyor arap diye yazmis.Sizde mesaj atsaydiniz durumu izah etseydiniz diye yazmışsınız yani turkce bilmeyen bir yabanci hanıma nasil mesaj atip anlasirlar diye soruyorum.eşinin yillardir tanidigiymis dilini biliyor.Konu sahibi aşırı derecede kıskançlık yapmış yazdıklarından anladigim kadariyla.kocasi durumu izah etmeye çalışmış. ama nafile

Bence siz kompleksli birisiniz,her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Buda size hitaben son mesajım.
yok canim ne kompleksi :) sanal ortamdan bunun nasil kararina varabilirsiniz ?kelimelerinizi dikkatli secin hanimefendi,burasi insanlari asagilama yeri degil !!!

yada soyle yapalim hic kirmayalim daha fazla birbirimizi ,yorumda yapmayalim birbirimize bende yazmiyim sizde ,cunku farkli goruslerdeyiz anlasamadik,sevgiyle kalin iyi aksamlar

Konu sahibi nerde??

sahibini belli etmek ne yaa :))
insan bu adam :))
ayrica evli oldugunu kadin zaten biliyormus ne sahibi

tepkinde gayet haklısın
az bile olmuş
mesajlaşmaları mide bulandırıcı
arkandan iş çeviriyorlar gibi geldi
çok sinir bozucu bir durum senin için
eşinle kararlı bir şekilde konuş.
kesinlikle o kadınla görüşmek istemediğini söyle
onunda bir daha konuşmamasını söylemelisin.

2015 konusu güncelleme mi yapılmış da hortladi bu konu

Ben gercekten cok kiskancimdir ama "eve yemege niye cagiriyorsun iliskiye mi giriceksin" ne demek? Bence biraz abartmissiniz. Bu tarz seylerin konusulma ihtimali bile olmamali. Esegin aklina karpuz kabugu dusurmeyin. Aramayin sormayin kizi. Samimiyet kurmayin isim var diyin. Esinizden de ayni seyi isteyin. Ve belli etmeden durumu takip edin. Hepsi bu.

" bekar ve dul kadınlar kocişime yürürken" tespitçisi bütün kocişçi hatunlara seslenmek isityom
Koca terbiye edilmez, terbiyelisi alınır..
İnternet elinizin altında, 2 araştırıp 1 tespit yapın. Yapamıyorsanız da yapmayın... Lütfennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…