yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

yazdıklarına, sonuç bölümüne kadar çok üzüldüm
ama sonuç bölümü güzel
bravo annene, çok güçlü kadınmış
benimki de öyle, hem 25 yaşında boşanmış, hem güçlü

Ozaman ama arkadasligi nasil kurmak istiyo? Yani akil var mantik var dimi, arkadaslik nedemek gelip gitmek gorusmek demek, dil bilmeyen insan arkadasligi nasi kurucak

Konu sahibi dil biliyormuş sanırım öyle yazmıştı. Sizde madem akıl var mantık var düşünün o zaman neden aralarında ilişki varsa neden kadın tanışmaya gelsin neden gizlesin 8 yıldır tanışıyorlar o kadınla evlenirdi o zaman dimi?

Dünyayı kirletenlerin bir bölümü de şu bekar ve boşanmış kadınları kocasını ayartacak insanlar olarak gören zihniyeti kirliler işte. Kadın Avrupa'da yaşıyor görmemiştir böyle abuk subuk davranışlar. Kocası ile tanışmış daha önceden numarası varmış. ona söylemiş mektup mu yazsın kadın? Bu telefonlar neden var? kulübeye bağlayın o zaman eşlerinizi. kadınlar zorla tecavüzmü edecek kocanıza demek hem kendinize hem kocanıza güvenmiyorsunuz şu konuyu görükçe içim bayılıyor ne insanlar var ya

Bu dünyada olmamis birsey varmi?? En az 5 kisi yazdi yasayip gorduklerini, bazen yakinlardan veya yaklasanlardanda korkacaksin. Ben kadinin dul olmasina laf etmiyorum bir kere, hepimizin basona gelebilir bunu oonu sahibinin anmaso bile hata ama evlenmis biriyle yazismak bana gore yanlis. Herkez yasadigi veya gorduguyle yasar bu boyle. Ben kendim almamyada kaliyorum ve inanin cok sey gordum, cok sukur yasamadim umarim yasamamda ama gordum kendi arkadaslarimda veya tanidiklarda. Ummadik tas bas yarar derler..

lütfen bu tuhaf davranışınızdan kurtulun. eşinize ve kendinize güvenin. eğer bu şekilde şüpheci yaklaşmaya devam ederseniz korkarım eşinizi kaybedersiniz. ciddi anlamda karşı tarafın günahını aldığınızı düşünüyorum. kocanıza mesaj atması kocanızda gözü olduğu anlamına gelmiyor

ben bekarım ve evli arkadaşlarım var kızlı erkekli toplanıp evlerine oturmaya gidiyoruz ,ne demek mutluluklarını kıskanmak !!!hatta içimden maşallah diyip, Allah bozmasın diyorum,,siz nasıl düşünceli insanlarsınız anlamış değilim !!ama sizin tanıştığınız ya da çevreden duyduğunuz olaylar varsa bilemem ama herkes için genelleme yapmayın lütfen! daha once yazmıştım yine yazıyorum herkes eşinden ayrılabilir , empati yapın ve kimseye bekar diye önyargıyla yaklaşmayın!

Herkes ne kadar da ilginç. Bu bekar kadınlar evli adamları ayartıyolar ha? Acaba maceraperest adamlar bekarların peşinde koşuyo olmasın?? Karısından sıkılan zayıf kişilikli beş para etmez kocalarını kıymetli zannedip milletin onları ayartmaya çalıştığını falan sanan insanlar ne de çok!! Kocasına ve de kendisine güvenmeyen insanlar başkalarına ne de kolay çamur atabiliyolar!

Kabahat size medenice yaklaşmaya çalışan insanlarda..

Biz neler gördük diyenler; evli olup bekar adamların peşine takılan hatumlar da azımsanmayacak düzeyde..

Kadınların peşinden koşup ayarttığını iddia ettiğiniz erkek türü yolda otostop çekenlerle bile yatacak tiyniyette insanlar.. kadınlara çamur atmak yerine kocalarınıza bi bakın..!

Sorun sende.
Bir doktora gorun.
Ruh sagligin yerinde degil galiba. Kadinin kahveye cagirmasindan kocanin onunla iliskiye girmek istemesine getirdigine gore olayi... Sizin evlilik fazla surmez. Her disiyi kendine rakip olarak goren, hastalik derecesinde kiskanc insanlardansin. Siz mutlu olamiyorsunuz, evlilik yurutemiyorsunuz herkesi kiskanmaktan, burada cok okudum senin gibisini.

Bir de su var. Herkes kendinden biliyor. Bekar kadinla gorusmesin, aldatir filan. Bundan korkanlar, demek siz boyle bir insansiniz, bekarken evli adamlarla aldatma potansiyeliniz var, herkesi de kendiniz gibi saniyorsunuz. Elaleme camur atmayin bosa. O zihninizi temizleyin.

Hayatta hersey olabilir evet. Size cok yalnis gelen sey baskasi icin cok normal olabilir. Yani konu sahibine gore esine bir bayanin mesaj atmasi yanlis olabilir bu cok da dogaldir ama komsusu icin de mesajlasmak cok dogal olabilir. Insan gbi esini uyarmak yerine " gizlice eve alip yaticak misin" demek asla kabul edilemeyecek bisey. Millet de esini uyar gbi sakin konusmak yerine taşin oradan diye akıl vermiş. Sanki kadın kocasını eterle bayıltıp tecavüz edicek.. o kadar komik ki.. kadın insanlık yapıp hediye göndermiş bir de.. ikisi de bekarken 8 yıllık arkadaşlıkları olmuş. Adam evlendikten sonra "eşini de alıp bize gelsene" şeklinde mesaj atmış olabilir. Çok da hoş bi davranış bence..

Bi yan komşumuz vardı,evinden misafir hic eksik olmazdı. Ama bize geldiginde esinin evdeyken misafirden hoslanmadigini soylerdi. Benim bosanmis olmamdan dolayı esi evdeyken casper olurdu resmen. Kapisini calacam diye odu kopardı :) Hos zaten insan canlisi biri olmadim hiçbir zaman.
Neyse zamanla taniyinca bu defada o surekli irtibat halinde olmamızı istedi de ben bu önyargılı kadina coktan postayi koymustum.
Ama guzel pasta yapar, simdi sadece pasta tarifi almak icin arıyorum kendisini.
Yani bi pastalik insandir kendisi gözümde.

Hahaha, kadinin adami ayartmasi veya yakinlasmak icin yol yapmasi yorumlarina cok guldum ya.
Yahu zaten adamla kadin 8 yillik arkadasmis. Bunlarin birlikte olmasi icin bu konu sahibine mi ihtiyaclari var? Akil var mantik var ya, kadin yillarca adamin evlenmesini mi beklemis boyle bir niyeti varsa?
Off ne garip, ne sacma seyler okuyorum.

Ya şu 'herkes benim kocama aşık, herkes benim sevgilimi ayartmaya çalışıyo' gibi hastalıklı düşüncelerinizden vazgeçseniz artık.

Her bekar kadın gözünüzde potansiyel koca ayartıcı. Bu kadar da küçük düşürmeyin kendinizi.

Herkes sizin kadar kötü niyetli değil.

Tamam da o zaman cevremizde ki herkesten süphe etmeliyiz,ben şimdi kocamı alt,üst,karşı komşudan,onların bekar kızlarından yada bekar arkadaşlarımdan ve hatta kuzenlerimden mi saklayıp kıskanayım.böyle hayat mı geçer,hem böyle birşey yapacak kocayla işimiz ne,üstelik niye kocalarımız bizi aldatırmı kafasını hep kadınlar yaşıyor ki,onlar da bizden korksunlar madem.neyin özgüvensizliğidir bu anlamadım ki.
Zaten kadın olsun,erkek olsun aman beni aldatırmı kafasını sürekli yaşıyorsa zaten o ilişkide sorun var demektir.eğer aldatırsa bunu o zaman konuşmak lazım.

biz neler gördük diyenler ; eşiniz sizi , yapmaz dediğiniz (eee ne de olsa bu bayan evli) evli bayanla aldatıcak bunu da düşünün!! biraz daha paranoya yapın bence ,, az yapıyosunuz, daha da genişletin bakış açınızı o zaman!!!ya da şöyle evinize hiçbir dişiyi sokmayın bence ,adama da tasma takın tam olsun!

evlendikten sonra karşı cinsle olan arkadaşlık ilişkisini bitirme fikri şu dünyada midemi bulandıran şeylerin başında geliyor. ne yani evlenene kadar karşı cinsten tanıdığınız herkesi potansiyel sevgili olarak mı görüyordunuz??? aklım almıyor şimdi ben evliyim düne kadar konuştuğum evli-bekar tüm okul, iş, sosyal arkadaşlarımla münasebeti kesmiş olsam en başta kendime hakaret olmaz mı bu? demek ki o arkadaşlar benim için tehdit ve tehlike oluşturuyor, demek ki onlarla konuşursam evliliğime halel gelebilir? bekarken görüştüğüm tüm erkek arkadaşlarımla kaldığım yerden gayet güzel arkadaşlık ediyorum. eşim de çoğunu tanır hatta ailece görüşürüz kimle ne kadar samimiyetim olduğunu çok iyi bilir. arkadaş gibi görünüp farklı niyetle yanaşanları egale etmek için evli olmama gerek yok ben bunu bekarken de yapıyordum.

Kocişime güveniyorum da etraftakilere güvenmiyorum

Çiçekleri ezip kapının önüne koydum umarım görmüştür lafını okuyunca kahkaha attım...dikkatli ol bencede taviz verme ama hemen de aldattı diye kondurma bakalım biraz gözlem yap izle ona göre anlarsın zaten.Ama şu an anlattığın şeyler hoş değil yani eşinin konuşması tanışma da ısrar etmesi falan ama bu aldattığı anlamına gelmez.Biraz sabırlı ol.Varsa ortaya çıkar zaten.Allah yardımcın olsun.

ne kadar ayıp bir kadın sizinle tanışmak istiyor samimiyet kurmak istiyor hediye getiriyor kibarlık yapıyor ama siz görgüsüzlük kibir kıskançlık yapıyorsunuz.kocanız sizin malınız değil hiç mi eşinizin eski hayatına saygınız yok aferin bir de çiçekelree basıp ezmişsiniz duş jelini de kadının kapısına dökseymişsiniz eşinizin gözünde ne kadar küçülmüşsünüz. eşinizin yerinde olsam sizin gibi hayata bu kadar sığ bakan biriyle evlendiğim için üzülürdüm. kadın kendine arkadaş arıyordur dil öğrenirdiniz ondan ama tabii o dul eşinizi kapar duldan kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…