Niye sizin eşinizedemi mesaj geldi yan komşunuzdan
Canım bende anladım ne demek istediginizi bende ironi olsun diye sordum zaten.bekar ve dul kadınları kocalarını ellerinden alacakmış gibi anlayanlar var ya sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi bedava verseler dönüp bakılmazBirincisi evli değilim ikincisi de etraftaki bekar insanları suçlayanlar için ironi yaptım.
Canım bende anladım ne demek istediginizi bende ironi olsun diye sordum zaten.bekar ve dul kadınları kocalarını ellerinden alacakmış gibi anlayanlar var ya sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi bedava verseler dönüp bakılmaz
Hahayyyyy cok güldüm akşam akşam. bazı kocacı arkadaşlar yazmış asarım keserim gibi.yazıkya adamlara nerdeyse verici yerleştireceklerHayatta en mühim şey koca sonuçta. Koca bulamayan biz ezikler yakaladığımızı kapariz tabi
Hahayyyyy cok güldüm akşam akşam. bazı kocacı arkadaşlar yazmış asarım keserim gibi.yazıkya adamlara nerdeyse verici yerleştirecekler
1. sayfada yorum yaptım yazdığım yorumdan sonra ateş hattına girdim sonunda geyiğe ceviriyorduk uyarı geldi sayın yöneticimiz MUNE den bende banlanmak istemem canımKomuyu geyiğe çevirip banlanmak istemiyorum ama biber gazı alsınlar bence kocalarınatehlikeli bekarlara bire bir
valla komsu kadında benım deılde esımın no olsa bıde whattsapptan yazıssa ustunede dul veya bekar olsakı sahsen esımı kapının onune koyarım kadınıda gıder paralarım..
ben burdan şunu anladım evli bir bayan mesaj atsaydı hiç sorun olmuycaktı sanırım!! gönlünüz ferah olucaktı nasıl olsa evliydi!valla komsu kadında benım deılde esımın no olsa bıde whattsapptan yazıssa ustunede dul veya bekar olsakı sahsen esımı kapının onune koyarım kadınıda gıder paralarım..
ne alakası var çarpıtma olayı !! dul yada bekarla kastım hayatında bırı olmaması ve ilişkiye açık olma yanı daha ozgur olma durumuu hanı nasıl dıyım evlı olup karı koca tanıssa yahut bekar vs olup kadında tanısa yıne problem olmazdı baayaann :)ben burdan şunu anladım evli bir bayan mesaj atsaydı hiç sorun olmuycaktı sanırım!! gönlünüz ferah olucaktı nasıl olsa evliydi!
e pekı 8 yıldır arkadaslarla acaba adamın karısının nıye bu arkadaslıktan hbrı yok ılgınc degılmııı arkadaslarr...sız olsanız kabul edermısınız benmı cok yobazımm !!!Konu sahibinin eşi ve komşu kadın 8 yıldır arkadaşmış.
Genelleme yapmadım farkındaysanız.Yani sizin gibi insanların fikirlerine saygı duymayanları anlamıyorum.Siz isterseniz eşinizi 1000 tane bekar arkadaşınızla görüştürün-görüşün banane.Ben burada konuyu açan arkadaşa yazdım size değil!! kimse kimsenin fikrini kabul edecek ona göre yaşıyacak diye bir şey yok.Ayrıca herkesin eşi varken tek bekar olmak ortamda sap gibi kalmaktansa görüşmemeyi tercih ederim.ben bekarım ve evli arkadaşlarım var kızlı erkekli toplanıp evlerine oturmaya gidiyoruz ,ne demek mutluluklarını kıskanmak !!!hatta içimden maşallah diyip, Allah bozmasın diyorum,,siz nasıl düşünceli insanlarsınız anlamış değilim !!ama sizin tanıştığınız ya da çevreden duyduğunuz olaylar varsa bilemem ama herkes için genelleme yapmayın lütfen! daha once yazmıştım yine yazıyorum herkes eşinden ayrılabilir , empati yapın ve kimseye bekar diye önyargıyla yaklaşmayın!
Genelleme yapmadım farkındaysanız.Yani sizin gibi insanların fikirlerine saygı duymayanları anlamıyorum.Siz isterseniz eşinizi 1000 tane bekar arkadaşınızla görüştürün-görüşün banane.Ben burada konuyu açan arkadaşa yazdım size değil!! kimse kimsenin fikrini kabul edecek ona göre yaşıyacak diye bir şey yok.Ayrıca herkesin eşi varken tek bekar olmak ortamda sap gibi kalmaktansa görüşmemeyi tercih ederim.
bekarım evli arkadaşlarım var. gider onlarda kalırımda. mutluklarını değil kıskanmak ,mutlu oldukları için sevinirim.Bekar evli diye ayrım yapmışsınızda Yani neler duyuyoruz arkadaşlar,benim arkadaşımın kanka dediği boşanmış kadın nişanlısını ayarttı yatakta kızcağız bastı.Artık insanlar bi gözünden diğerine güvenmez oldu.Tamam paranoyakta olmamak lazım elbette arkadaşı olucak iş hayatında da kadın arkadaşları olur ama msj atmayı sağlıklı bulmuyorum Hele evli bi adama.Zaten bayanlı erkekli görüşme çiftlerle olur bi tarafın eşi yoksa ortamda sap gibi kalması onun açısından kötüdür.Hiç bişe olmasada mutluluğunu kıskanır.
zaten farkındaysanız herkes konu sahibine yazıyo ve herkes fikrini söylüyor,bende biliyorum bana yazmadığınızı:) ayrıca bekarlara sap demenizde hoşuma gitmedi,kimse sap değil bunu aklınızın köşesine koyun bence ,bunu daha önce de yazdım yine yazıyorum bir gün siz de sap diye tabir ettiğiniz kelimeye sahip olabilirsiniz!!!dikkat edin aman Allah korusunGenelleme yapmadım farkındaysanız.Yani sizin gibi insanların fikirlerine saygı duymayanları anlamıyorum.Siz isterseniz eşinizi 1000 tane bekar arkadaşınızla görüştürün-görüşün banane.Ben burada konuyu açan arkadaşa yazdım size değil!! kimse kimsenin fikrini kabul edecek ona göre yaşıyacak diye bir şey yok.Ayrıca herkesin eşi varken tek bekar olmak ortamda sap gibi kalmaktansa görüşmemeyi tercih ederim.
çarpıtmadım aslında konuyu ama sizin şuan yazdığınızdan da ne demek istediğinizi anladım :)ne alakası var çarpıtma olayı !! dul yada bekarla kastım hayatında bırı olmaması ve ilişkiye açık olma yanı daha ozgur olma durumuu hanı nasıl dıyım evlı olup karı koca tanıssa yahut bekar vs olup kadında tanısa yıne problem olmazdı baayaann :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?