yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Birincisi evli değilim ikincisi de etraftaki bekar insanları suçlayanlar için ironi yaptım.
Canım bende anladım ne demek istediginizi bende ironi olsun diye sordum zaten.bekar ve dul kadınları kocalarını ellerinden alacakmış gibi anlayanlar var ya sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi bedava verseler dönüp bakılmaz

Reactions: twe
valla komsu kadında benım deılde esımın no olsa bıde whattsapptan yazıssa ustunede dul veya bekar olsakı sahsen esımı kapının onune koyarım kadınıda gıder paralarım..

Hayatta en mühim şey koca sonuçta. Koca bulamayan biz ezikler yakaladığımızı kapariz tabi

Hayır yani bekar ve yalnız bir kadın diye hemen cinsel ilişkiye girmesi mi gerekir eşinizle ?
Çok kötü bir düşünce bu,çok çirkin.
Bir yandan kalben kadına iftira atmış oluyorsunuz bana göre.
Ve evet bende olsam kızardım ama bu şekilde değil.

Hahayyyyy cok güldüm akşam akşam. bazı kocacı arkadaşlar yazmış asarım keserim gibi.yazıkya adamlara nerdeyse verici yerleştirecekler

Komuyu geyiğe çevirip banlanmak istemiyorum ama biber gazı alsınlar bence kocalarına tehlikeli bekarlara bire bir

Komuyu geyiğe çevirip banlanmak istemiyorum ama biber gazı alsınlar bence kocalarına tehlikeli bekarlara bire bir
1. sayfada yorum yaptım yazdığım yorumdan sonra ateş hattına girdim sonunda geyiğe ceviriyorduk uyarı geldi sayın yöneticimiz MUNE den bende banlanmak istemem canım

Kocanizi dul ve bekar kadinlardan koruyun ozetinde yorumlar yapan arkadaslar, bekarken konu komsunun evli kocalarini mi ayarttiniz yoksa dul kalirsaniz ayartmayi mi planliyorsunuz?

Butun bekar ve dul kadinlari zan altinda bırakırken gecmiste bekar olduğunuzu ve gelecekte dul olabileceginizi hesaba katin

konunun sadece başını okudum.çok saçma!
bekar ve dul bayanlar ne yapmışta senin gözün korkmuş.8 yıldır tanışıyorlarsa birsey yapmak istedilersede senden önce yapmışlardır.hadi geçmiş olsun canım.....

valla komsu kadında benım deılde esımın no olsa bıde whattsapptan yazıssa ustunede dul veya bekar olsakı sahsen esımı kapının onune koyarım kadınıda gıder paralarım..

Konu sahibinin eşi ve komşu kadın 8 yıldır arkadaşmış.

ben burdan şunu anladım evli bir bayan mesaj atsaydı hiç sorun olmuycaktı sanırım!! gönlünüz ferah olucaktı nasıl olsa evliydi!

ben burdan şunu anladım evli bir bayan mesaj atsaydı hiç sorun olmuycaktı sanırım!! gönlünüz ferah olucaktı nasıl olsa evliydi!
ne alakası var çarpıtma olayı !! dul yada bekarla kastım hayatında bırı olmaması ve ilişkiye açık olma yanı daha ozgur olma durumuu hanı nasıl dıyım evlı olup karı koca tanıssa yahut bekar vs olup kadında tanısa yıne problem olmazdı baayaann :)

Genelleme yapmadım farkındaysanız.Yani sizin gibi insanların fikirlerine saygı duymayanları anlamıyorum.Siz isterseniz eşinizi 1000 tane bekar arkadaşınızla görüştürün-görüşün banane.Ben burada konuyu açan arkadaşa yazdım size değil!! kimse kimsenin fikrini kabul edecek ona göre yaşıyacak diye bir şey yok.Ayrıca herkesin eşi varken tek bekar olmak ortamda sap gibi kalmaktansa görüşmemeyi tercih ederim.

Ayrıca herkesin eşi varken tek bekar olmak ortamda sap gibi kalmaktansa görüşmemeyi tercih ederim.

Hanımefendi, hayatınızın merkezine evli ve çift olmayı koyup bekar olmayı kompleks haline getireceğiniz için olabilir mi acaba?

Ama haklısınız, herkes kendi fikrini söyleyebilir. Ben de ne zaman evli bir kadın görsem, bekar kadınlara iç çekerek bakıyor mesela. Yalnız bunun konuyla alakası nedir?

bekarım evli arkadaşlarım var. gider onlarda kalırımda. mutluklarını değil kıskanmak ,mutlu oldukları için sevinirim.
herkes düşündüğünüz gibi kötü kalpli değil. genellemelerden uzak durun bence.
sap gibi hiç hissetmem,zaten onlarda bunu hissettirmezler. dostlarımı çok iyi seçtim çünkü,onların beni seçtikleri gibi..

zaten farkındaysanız herkes konu sahibine yazıyo ve herkes fikrini söylüyor,bende biliyorum bana yazmadığınızı:) ayrıca bekarlara sap demenizde hoşuma gitmedi,kimse sap değil bunu aklınızın köşesine koyun bence ,bunu daha önce de yazdım yine yazıyorum bir gün siz de sap diye tabir ettiğiniz kelimeye sahip olabilirsiniz!!!dikkat edin aman Allah korusun

tamam
çarpıtmadım aslında konuyu ama sizin şuan yazdığınızdan da ne demek istediğinizi anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…