Seni aldatıyor olsa sana demez arkadaş olun falan. Gizli gizli gider görüşür. Ama mesajlaşmasına bende çok kızardım kavga çıkarırdım. O kadınada gidip kadını rezil ederdim.
vallahi taktik çok erkeklerde..
belkide sırf böle düşünsün diye de yapabilir bu davranışları ..
ben de olsam gider sölerim kadına...galiba...
Iyide bunu yapacagini düsündügün erkek ile evlenmek niye?
Elin kadını dediğiniz bugün ortaya çıkmamış yanlız.8 yıllık arkadaşlıkları varmış.bence d,ikkatli ol sen..
ne olr ne olmaz..
hayır eşin neden elin kadınıyla mesajlaşıyor..
çok istyiyorsa kadın; eşin senin numaranı versin ordan konuşun..
arkadaş olmak zorunda değilsin..
evet güven üzerine kurulur evlilik ama temkinli olmak gerek..
aptal kadın ben eşime güvenirim o yapmaz der; akıllı kadın ise eşime güvenirim der ama temkini elden bırakmaz***
bu sözü hiç unutmam...
Elin kadını dediğiniz bugün ortaya çıkmamış yanlız.8 yıllık arkadaşlıkları varmış.
Birde cidden merak ediyorum, ne için tedbir almalıyız.Sizi aldığınız tedbirler sayesinde aldatmayacak bir adama saygı duyabiliyor musunuz?Boş bıraktığım anda beni aldatacak adam aldatsın zaten ki o kadar karaktersiz bir adamla evli kalmayayım diye düşünürüm ben.
Neyse mi düşündüğümü yazan birileri var...Ne demek bekar bir kadin ile görüsmek istemiyorum? Evlendin de ne oldu acaba? Yani tüm bekar kadinlari ne ile itham ediyorsun sen? Sanki hepsi senin esinin üzerine ziplayacaklarda aman aman
Hayir yani esin o kadini 8 yildir taniyormus zaten, eger biseyler karistirmak isteseydi senin ile degil, onun ile evlenirdi. Benim esimde mesela halen lise arkadaslari ile konusuyor face'te. Bunda ne var allasen? Üstelik adam bir nane yiyecek olsa, birak esi ile metresin arkadas olmasini, birbirlerini bile görmesini istemez.
Esinin yaptiklarindan sirf duygusal anlamda rahatsiz olsan bile, söylediklerin o kadar yalnis ki. O adam simdi 1 ay trip atsa yeridir. Ne demek gizli gizli seks yapmak istiyorsunuz? Senin yerinde olsam, çiçek atmanin yerine esime özür dilerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?