yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Seni aldatıyor olsa sana demez arkadaş olun falan. Gizli gizli gider görüşür. Ama mesajlaşmasına bende çok kızardım kavga çıkarırdım. O kadınada gidip kadını rezil ederdim.

vallahi taktik çok erkeklerde..
belkide sırf böle düşünsün diye de yapabilir bu davranışları ..
ben de olsam gider sölerim kadına...galiba...

Elin kadını dediğiniz bugün ortaya çıkmamış yanlız.8 yıllık arkadaşlıkları varmış.
Birde cidden merak ediyorum, ne için tedbir almalıyız.Sizi aldığınız tedbirler sayesinde aldatmayacak bir adama saygı duyabiliyor musunuz?Boş bıraktığım anda beni aldatacak adam aldatsın zaten ki o kadar karaktersiz bir adamla evli kalmayayım diye düşünürüm ben.

Valla bizimde burda seneler önce komsunun gelini kocasıyla boşandı.sebeb yine böyle komşuluk ilişkisinden kadının biri bununla komşu olma heveslisi pek..başlamısla eşli ev ziyaretlerine..o komşu kadın bunun eşine yemek falan götürüyomuş bizim ablada iyi niyetli ya kötüye çekmiyo...aslında bu yanaşan komşu kadın meğerse kocasının eski sevgilisiymiş ladın o zaman bu adamı bırakıp başkasıyla evlenmiş..sonra o komşu kadın denen mahlukat bunları ayırdı kendide boşandı adamla evlendi birde kız doğurdu..kendi ilk eşinden olanlarıda adama baktıriyo..adamın kendi öz evlatları anneleriyle şimdi koca delikanlı oldular..kendi evlatlarıni ne arar ne sorar..bence eşine bu durumdan rahaysızlık duyduğunu belirt...yada eşine misilleme yap..sende arkadaş bul sadece arkadaş ama erkek olsun..bakalım o zamanda boyle modern olacak mı..yada eşinin yanında kadinla tanış samimiymiş gibi davran ama başbaşa kalınca sıkıştırıp haddini bildir...

öncelikle ne olursa olsun evli bir insan ilişkilerinde daha özenli olmalı..
tedbir dediğim körü körüne bu durumu yaşayan bi insan için diyorum ki körü körüne ne yargıla ne de emin ol..
boş bıraktığım an ^diye bir şey yok.yapacak zihniyetteki insan her türlü yapar engel olunmaz..çocuk değil ki sürekli kontrol edilsin..
eş tercihi kişiliği herkse özel...
kimi rahattır ilişkilerinde serbesti vardır kimi kıskançtır ya da hayat tarzı budur..karşı cinsle samimiyet istemeyebilir...
herkesin kendi ilişkisi..

ben anlatılanlara göre yorum yaptım :)

bazen öyle olaylar oluyor ki insanın güven duygusu sarsılıyor
bizim bir tanıdığın 10 senedir yan komşusu olan kadınla kocası kaçtı mesela

bana göre konu sahibinin eşinin başka kadınla mesajlaşmasına tepki göstermesi doğru
yalnız bu tepkiyi gösterme biçimi ve kullandığı kelimeler yanlış

Kadın kahve içmek istiyorsa arar eşini ve seni ister telefona sonrada sana söyler eşine neden yazıyor ki
Daha önce tanıdığını söylemişmiydi oraya taşınırken hani buraya taşınıyoruz ama orada benim kaç yıllık arkadasım var aana da arkadaş olur falan diye
Eşinin telefonunu nerden biliyormuş
Aldatıyor mu bilmiyorum ama yukarıdakilerin cevabı mantıklıysa Hüsn-ü kuruntu yapıyorsun diyebilirim

Çok fazla bartmış hatta abartmakla kalmayıp haddinizi aşmışsınız.
Eşinizin yerinde olsam uzun süre yüzünüze bakmazdım.
Eşinden ayrılmış, eşiniz kaybetmiş kadınları potansiyel tehlike gibi görmekten vazgeçin.
Sanki bütün bekar kadınlar sizlerin eşiniz için sıraya dizilmiş
ne yapsınlar eşinden ayrılmış kadınları karantinaya mı alsınlar?
Ne kadar ayıp ve günah almışsınız resmen. Çok çirkin çok kötü şeyler demişsiniz.
8 yıllık komşusu eşinizin. öyle bir şey olsa onunla olurdu siz yokken o varmış bakımdan.
Suç size çiçek getirinde zaten değeri hakkedene vermek lazım

Neyse mi düşündüğümü yazan birileri var...
Kesinlikle haksızsin konu sahibi.
Kadın esinin arkadaşı imis. Boşanmış diye kendince 'av pesinde' oldugunu mu düşündün acaba?

Tüm dişileri kendisine rakip görme vakası daha..

Kadının sizinle arkadaş olmasında ne gibi bir kötülük olabilir, yalnızmış ve dost arıyordur. Bekar biriyle görüşmek istemiyorum ne demek yahu, bu ne kibir?

Neyse onu geçtim, yemeğe davet edildi diye eşinizle gizlice(!) cinsel ilişkiye gireceği düşüncesi nasıl hastalıklı bir düşüncedir?

Off feci ya..Bazen şu erkek cinsi için üzülüyorum. Ben olsam boşanırdım sizden.

O cicegi esime yedirirdim nedemek whatsapp falan dagitirim kiskancim bende.beni kimse zorlayamaz sen biseler hissetinki istemiyosun.basta o kadini blok et telefonun da

bir durum olsaydi 8 senedir olurdu zaten,zennetmiyorum.
amma kadinin tlfnu bilnesi ve görüsmek gereksiz.

Her dul yada her bekar kadın koca avcısı degildir!!!!
Sen evlendinde Level mi atladın bu neyin havası acaba??
Çiçeği ezmeler adamı potansiyel sapık ilan etmeler kadın zaten gözünüzde kocasından ayrıldığı için or****bu!!!!
Eee daha ne olsun ama olsun sen yinede dikkatli ol olmadı adamı zincire vur önüne de bi kap yemek koy!!

Taşınma bence yapan adam her türlü yapar. Taşının diyenleri anlamıyorum. Adamın kanı bozuksa zaten yapacak taşının ne tedbir mi?

Tepkiniz bana çok fazla geldi, bir kadınla bir erkek gerçekten arkadaş olamaz mı? Belliki sizden önce tanışmışlar arkadaş olmuşlar, kadın da nezaketen hediye getirmiş ve sizi kahveye davet etmiş yani olmasi gerekeni yapmış, sizde çiçekleri cigneyip kapı önüne attiniz öylemi, bence çok ayıp etmişsiniz. Bence önyargidan önce o kadinla oturup iki laf etseydiniz keske.
Bu arada sorunuzun cevabı evet siz çok kıskançsiniz.

İnsanların kardeş gibi olması için kan bağı olması gerekmiyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım var erkek 7 yıllık arkadaşız, yeni evlendi, eşi ile daha flört ederken tanıştırdı beni, şu an Van'da görev yapıyor, evlendiler evlerine gittim. Eşi hiç sorun yapmadı, insanın önce kendine sonra sevdiğine güvenmesi ayrı bir şey tabi.
Yaptığınız şey çok yanlış, söylediğiniz sözler çok kötü ve ağır. Biz 8 yıllık komşumuzla artık akrabadan daha yakınız. Hediyeye yaptığınız şey de çok büyük bir saygısızlık Ben böyle yapan birine gülerim ancak, kadında görmüşse öyle yapmıştır. Çok gülünç ve ezik duruma düşürmüşsünüz kendinizi.

Onlar yıllardır tanışıuormuş. Bişey yaşadılar sa bile yaşamış veya yaşayacaklardır.
Yani bekar dul bir bayan eşinize msj attı diye o ne çirkin laflar öyle. Yani başka birşey olsa anlarım ama sırf dul diye öcü yerine koymuşsunuz kadını. Kocanızda zaten bulunmaz hint kumaşı.

Daha bugün sizin gibi bir kadın bana dert yandı kocasına bakıyormuş bir kadın. Liseli kızlar falan. Kocasını da bilmesek. Şaka gibiydi valla. Kim ne yapsın senin kocanı dedim ama. Beyin direkt yatakta düşünüyor ikisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…