yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Seni çağırıyor kadın kahve içmeye neden böyle düşündün.

evet sinirlenmkt haklisiniz ama ve lakin o laflar daha cicim aylarindaki bi ciftin arasinda gecmemesi gerektigi fikrindeyim.
esinizle tartismak yerine direk kadina dusuncelerinizi belli edin,sayet kadinin niyeti bozuksa aranizdaki tartismadan hosnut olacaktir,esinizi kendi elinizle teslim etmeyin,
guzelce ,tatli tatli, nazlanarak kadinin numarasini sildirip ,kadina haddini bildirin bence.
ne demek ya ,cok lazimsa sizin numaranizi alip davet etseymis,esinizi davet edebilme samimiyeti sayet beni rahatsiz etti...

Şimdi geriye dönük yorumlara baktımda eşimi bekar ve evlenip boşanmış bayanlarla görüştürmem diyenler var,ne oluyor bekar yada boşanmış olunca? Sanki millet sıraya girmiş evli erkekleri ayartma peşinde ,ayrıca neyle itham ediyorsunuz anlayalım? Gerçekten çeşit çeşit insan var ya,bu nasıl kafa yapisidir ya cidden sinirlendim. Amaaann haa kocalarinizi sarmalayip saklayın, hatta Çeyiz sandığınıza kaldırın.
He bu arada bekar da değilim, evlenip bosanmadim da ama bir kadının bir kadına bakış açısına üzüldüm

Sonuçta sizden önce de tanıdığı biri
samimiyet ordan ileri geliyordur.
Rahatsız olmanızı anlarım da onu
gizlice eve alıp ilişkiye mi gireceksin
demenizi anlayamadm. Bir de inkar
etti tabi yazmışsınız.

Kadın sizinle yakyakınlaşmak istiyor olabilir ve sizin numaranız olmadığı için de eşiniz aracılığıyla size haber göndermiş. Anladığım kadarıyla sizi davet eden mesajlar dışında luzumsuz mesaj atmaları da olmamış.

Insanlar sırf bekar veyahut dul diye bu şekilde suçlamanız çok çirkin bence.

Eşiniz kadınla 8 yıldır tanışıyormuş aralarında bişey olsa kocanızı size bırakmazdı :) dişi sinekle bile yarışa girecek kadınlar var bu nedir böyle. benimde var arkadaşım eşinden ayrıldı diyorki tüm evli arkadaşlarım benden uzaklaştı. evlenmek kadar boşanmak doğal sizinde başınıza gelebilir. Kadın size içtenlik göstermiş çiçek getirmiş hoşgeldiniz demiş. insanlar telefon rehberinde ki herkesle ilişkiye mi giriyor? kadınların olmadığı bir gezegene gidin o zaman

Bu arada konuyu anlatış tarzında bazı şeyler tuhaf,mesela kişinin arap kökenli ve sonradan boşanmış olduğunu belirtişin (bana tuhaf geldi.) kadın ısrarla seninle arkadaş olmaya çalışırken eşine onu eve alacak mısın falan demen..Bir akşam misafir edip kafalarımız uymadı ben görüşmek istemiyorum desen daha şık olurmuş.

sen sonradan mi geldin almanyaya ?

kusura bakma ama cok görgüsüzce davranmissin, esin sana bir ortam yaratmaya calisiyor,adama direk sen onla iliskiye mi girmeye calisiyorsun falan bayya bi dozu asmissin gibi me geldi...
Eger hep almanyada yasiyorsan,bilmelisin ki burda hosgeldine normaldir öyle seyler,insanlar birbiriyle arkadas olmaya gayret gösterir...bide müslüman oldugundan arkadas olabiliriz diye düsünmüstür...Uzun süredir taniyorsa,numarasi olmasi da gayet dogal.
Aslinda tam olarak neye kizdiginizi da anlamadim...

Erkeklerin kadını cinsel obje olarak görmesine kızmamak lazım. Kadın kadını çok daha çirkin görüyo..

Kahretsin bu nasıl bi zihniyet, ben 8 yıllık aarkadaşımla, sırf evlendi diye, artık karısı üzerinden mi iletişim kuracağım? Siz bekarken her erkeği av olarak mı görüyorduunuz da, kişi kendinden bilir işi hesabı bu korkunuz?

Bugün arkadaş olmaya layık gördüğün kocişli arkadaşların, yarın sen olurda yalnız kalırsan, bakarsın diye seni dışlasınlar da gör bakalım..

malesef anlattiklariniz almanyayla hic alakasi yok, türkiyede normal olmayabilir ama burda...ohhoooo erkekden kadindan bol birsey yok...

Tamam mesajlasmasi iyi degil de adamin 8 yillik komsusuymus bu kadar abartmanin manasi yok cok bayilsa onunla evlenirdi seninle degil. Mesaj atti diye NIYE EVIMIZE GELECEK YATACAK MISIN KADINLA diye kocayi azarlamak? Esegin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi olmus, o gece bi komsu fantezisi gormustur ruyasinda o yonlendirmeyle

Fikir zikir meselesi, kendileri boşansa erkek yokmuş gibi arkadaş ve komşularının kocalarına göz koyacak demek ki. Kişi kendinin aynasıdır. Kendi nasılsa öyle görür, kimse kendinde olmayanı karşısındaki insanda göremez. kişi aslında kendisinde bulundurduklarını karşısında görür .

cok güzel yazmissin, ordan tasin diyeni mi ararsin yok mesaj atmasi yanlis diywni mi ararsin...bazen nasil insanlarla bir arada yasiyoruz sasiyorum....uzun vadeli bir arkadaslik söz konusu,erkeklerden önce biz kadinlarin beyinleri pis

Evinize duş jeli getiriyor hediye olarak yani kapınızı çalabiliyor.
O zaman sizinle kahve içmek istediğini gelip size sorabilirdi ?
Eşinize mesaj atması biraz tuhaf olmuş. Sanıyorum ki eşiniz önce tanıdığını söyledi daha sonra bayan mesaj atınca kardeşi gibi gördüğü söyledi.
Bence bir erkeğin hayatında kardeşi gibi sevdiği bir bayan arkadaşı varsa bunu eşi mutlaka öncelerden bilir.(Flört döneminde mutlaka arkadaş çevresini tanırsın ya da anlatır öğrenirsin.) Bu son yazdığım cümleme dayanarak ben tepki gösterilmeyecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Aldatma konusu olacağını sanmıyorum ama çok masumda gelmedi.
Tabi kişiye göre , eşinize göre değişir. Yurt dışındaki kültürü bilmeden yazdım belirtmek isterim
.

hay ağzına sağlık.

aynen!

Ne oluyor yan komşunun ismi ayşe fatma Kezban olunca. Hatce ve kezbanlar varoş ve görgüsüz mü,komşu Türk olunca kocanı elinden kaptırma olasılığı mı yükseliyor.
Bu konuda ki yorumlar bu gece beni benden aldı, inanamıyorum size kızlar.

Bu ne böyle ya aralarında birşey olsa arkadaş olmanızı sürekli bir arada olmanızı hiç ister mi neymiş boşanmış o yüzdeb arkadaşlık yapmazmışsın tabi boşanan kadın size göre arayştadır milletim kocasını elinden alır bi sizin kocanıza dikti gözünü. Almanya'da yaşamakla düşüncr tarzı drğişmiyor demek ki Türkiye'ye özgü ne varsa orda devam boşanmış olmak ne zor yarın bir gün si de boşanabilirsiniz evli arkadaşların seni tehlike olarak görüp görüşmek istemese ne hissedetdin benim annemde boşandı çok zorluklar çektik çok hassasım bu konuda

Aldatma yok bence, sizi tanistirmaya calismaz aldatma olsa. Ama kadinin niyeti nedir onu bilemem. Hic bir bekar bayan esiyle gorusmek icin bile evli erkege whatsapptan yazmamali diye düşünüyorum. Orda adet farkli mi

Bende komşuyla yazışsa sinir olurdum ancak sizde ileri gitmişsiniz. Haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz. Eşiniz cidden kırılmıştır bence öncelikle konuyu açıp özür dilemesi gereken kişi sizsiniz şuan.

Valla benimde aynen hayretler içerisinde okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…