yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Olaya cinsellik olarak bakılıyor ama o tarafından bakışla bile yine yanlış bir düşünce,çünkü insanın kanı bozuksa evliyken de gider kocasını başka adamla aldatır,yani bunun bekar, evli yada evlenip boşanmış olmakla alakası yok ki,ahlakla alakası var.

bu aşamada aldatma yok bence ama bi görme isteği var sanki, siz komşu arkadaş arıyorsanız zaten bu zamanla gelişecektir, kahve içmeye eşinizden haber yolluyor çok ilginç, bende hoşlanmam açıkçası, hele msj laşma ıııyyy çok sinir bozucu

Hayır sanki tanıştırmadan ilişki yaşayamazlardı. Birde böyle baskı kurarak aldatmasına engel olmak ne kadar doğru. Ne kadar sindirebilir insan. Sen adama nefes aldırma her dişi canlıyı tehlike olarak gör evcil bir hayvanınmış gibi hükmet aldatmasın sağa bakma sola bakma v izleme onunla konuşma. vs vs vs eee bunları yaparak aldatılmayacaksan ne anlamı var o ilişkinin.

Allah'ım bu nasıl bir yorum!
yani bu yoruma, bir kadın olarak ağzım açık bakakaldım, ne yazacağımı bilemedim

şimdi birbirini 8 yıldır tanıyan insanlar mesajlaşmış
tutun ki aralarında birşey var (ki var demiyorum!), neymiş kadına haddini bildirin! kocayı da tatlı tatlı nazlanarak numarayı sildirin!

niye? koca kaçmasın diye!

"eşinizi davet edebilme samimiyeti rahatsız etti"
arkadaşım bu samimiyet tek taraflı mı? ama kadına haddini bildir, kocana yanaş!
yemin ederim aklım duracak!

bir de taşının diyenler var!
ne yapacaklar, emlakçılara ev tutarken civarda bekar, dul kadın var mı diye mi soracaklar?
ertesi gün yan eve bekar bir kadın taşınırsa tekrar mı taşınacaklar?

yahu ben kocamı fanusa koyduktan sonra yapsa ne oluuuur, yapmasa ne olur?

esas olan kendi iradesiyle yapmasın

vallahi şu yorumlara İ-NA-NA-MI-YO-RUM

hele ki konu sahibinin eşine

"o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! " demesi
yani adamın gözü varsa bile kadın, kendine saygısından ötürü biraz edepli konuşmalı
bazen hemcinslerimden U-TA-NI-YO-RUM!!
!

edit: değinmemişim
bekar kadınlarla dul kadınlara bu kadar fesat yaklaşan hemcinslerimi de sonuna kadar kınıyorum!!!

Esiniz o kadini nerden taniyomus, arkadas olabilirlerde, o kadar yakin arkadassa senin nasil haberin yok ben onu anlamadim

Aynen öyle burada okuyoruz değil mi evli kadınları, ben daha önce hukuk sektöründe çalıştım çok fazla aldatılan kadın- erkek gördüm, ve karşı tarafında evli olmasına çok şahit oldum. Bu kişinin karakteri ile alakalı. Şurada yazılanları okuyunca inanamadım gerçekten.

şimdi bir erkeğin 8 senedir tanıdığı bir kız arkadaşı var. ve bu erkek evleniyor. eşiyle kız arkadaşının da dost olmasını istiyor. bunda ne gibi bir sakınca olabilir ki.
ayrıca zaten amaç farklı olsa değil kızla tanıştırmak, kızın adını bile bilmesini istemez adamki karısı şüphelenmesin..

Harika bir çözüm göstermiş değil mi sevgili hemcinsimiz
"Yavaş yavaş, nazlana nazlana, kadınsallaşa kadınsallaşa kurbana yaklaş ve sildir numarasını.. sonra da komşuna haddini bildir"..Şahane..

Gizli gizli sevişeceklerinden endişe ediyor

Harika bir çözüm göstermiş değil mi sevgili hemcinsimiz
"Yavaş yavaş, nazlana nazlana, kadınsallaşa kadınsallaşa sildir numarasını ve komşuna haddini bildir"..Şahane..

Yemin ederim böyle yorumlara inanamıyorum, hakikaten aklım almıyor, büyük bir şaşkınlık ve sinir arası çok garip bir duygu yaşıyorum

adama sen o kadını eve alıp ilişkiyemi gireceksin demende olmamıs durduk yere ne alaka yani adam kadını mahalleden tanıyormus yeni tanısıpda numarasını vermemişki

Tatlı tatlı nazlanarak :))) ay şu kadınların yaptıracaklarını ve yaptırmayacakları şeyler için kadınlığını kullanması çok komik! böyle düşünen birisi tabii kadınları cinsel obje görür! Her kadını avcı görür! pes valla hayretler içerisinde kaldım

Valla hayret bişesiniz yani ben öylesine örnek verdim sizde beni sucluyorsunuz . kadının yaptığının cok ayıp olduğunu belirtmek icindi. ismi hatce kezban olanlardan özür diliyoruım .sizce kadının yaptığı normalmi Allah aşkına 8 yıllık arkadaşıymış bişey olsaydı zaten onunla oludu üstelik yabancı dilinl bile bilmiyo nasıl anlaşacak tabiki kocasına anlatacak ona ?nlatsın diye sizde beni şaşırttınız . nekadar farklı yorumlamışınız .tekrar hatcelerden kezbanlardan özür dilerim

çok çok özür dilerim
gayet ciddi yazmışsınız ama

"tekrar hatcelerden kezbanlardan özür dilerim" çok güldüm resmen kahkaha attım desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…