- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Olaya cinsellik olarak bakılıyor ama o tarafından bakışla bile yine yanlış bir düşünce,çünkü insanın kanı bozuksa evliyken de gider kocasını başka adamla aldatır,yani bunun bekar, evli yada evlenip boşanmış olmakla alakası yok ki,ahlakla alakası var.Fikir zikir meselesi, kendileri boşansa erkek yokmuş gibi arkadaş ve komşularının kocalarına göz koyacak demek ki. Kişi kendinin aynasıdır. Kendi nasılsa öyle görür, kimse kendinde olmayanı karşısındaki insanda göremez. kişi aslında kendisinde bulundurduklarını karşısında görür .
bu aşamada aldatma yok bence ama bi görme isteği var sanki, siz komşu arkadaş arıyorsanız zaten bu zamanla gelişecektir, kahve içmeye eşinizden haber yolluyor çok ilginç, bende hoşlanmam açıkçası, hele msj laşma ıııyyy çok sinir bozucumerhaba kızlar
ben eşimle yeni evlendim yani 6-7 ay oldu. bir takım sorunlar yaşıyoruz ama geçen gün kafamı kurcalayan başka bir olay yaşandı lütfen yorum yazın..
bn almanyada yaşıyorum evimiz müstakil. ben buraya taşındığımın 2. günü sonradan arab kökenli olduğunu öğrendğim yan komşu kadın (benim yaşlarımda) kapımızı çaldı ve bana bir kucak dolusu çiçek buketi ve duş şampuan jel seti getirdi. hoşgeldiniz amacıyla.. bende teşekkür ettim.. sonradan öğrendimki bu kadın iki ev ötemizde yalnız yaşıyor ( eşinden boşanmış)... benim eşimle mahalleden tanışıyorlarmış ben evlenmeden önce.. bir akşam eşimle yemek yerken eşim bana o kadının beni evine kahve içmeye davet ettiğini söyledi ve benimle arkadaş olmak istediğini eğer istersem bi akşam onu bizim eve yemeğe çağırmamızın uygun olacağını söyledi. bende bekar bir kadınla görüşmek istemediğimden bunu kibarca eşime söyledim. ben onunla arkadaş olmak istemiyorum dedim..
aradan bir kaç gün geçti, film izliyorduk.. eşime bir mesaj geldi wattsaptan .. eşim bana o kadının salı günü beni evine kahve içmeye beklediğini söyledi gülümseyerek.. bende şalter attı!! ben sana o kadınla arkadaş olmak istem,iyorum dedim yaa sen ne hakla o kadına numaranı verirsin felan kıyamet koptu.. ben bağırdım oda bana bağırdı!!! sözde o kadını 8 yıldır tanıyomuş ve onu kardeş gibi görüyomuş! o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! senin onla ilişkinmi var ne diye ısrar ediyosun eve çağıralım diye !!filan iyice kavga ettik.. 2 gün konuşmadık ..
oda inkar etti tabii sen bana nie güvenmiyosun evlilik güven üzerine kurulur falan filan boş laflar söyledi.. yok onun kalbini kırmışım o benim yalnız evde sıkılmamam için bana arkadaş bulmuş falan filan ayaklar..
o kadının getirdiği çiçekleri de ezip kapının önüne attım.. umarım görmüştür
neyse şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz? benim eşim kadınlarla flört mü ediyo yoksa benmi çok kıskancım kızlar? siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?bi daha bu kadının bahsi açılmadı bu arada ...
Tüm dişileri kendisine rakip görme vakası daha..
Kadının sizinle arkadaş olmasında ne gibi bir kötülük olabilir, yalnızmış ve dost arıyordur. Bekar biriyle görüşmek istemiyorum ne demek yahu, bu ne kibir?
Neyse onu geçtim, yemeğe davet edildi diye eşinizle gizlice(!) cinsel ilişkiye gireceği düşüncesi nasıl hastalıklı bir düşüncedir?
Off feci ya..Bazen şu erkek cinsi için üzülüyorum. Ben olsam boşanırdım sizden.
evet sinirlenmkt haklisiniz ama ve lakin o laflar daha cicim aylarindaki bi ciftin arasinda gecmemesi gerektigi fikrindeyim.
esinizle tartismak yerine direk kadina dusuncelerinizi belli edin,sayet kadinin niyeti bozuksa aranizdaki tartismadan hosnut olacaktir,esinizi kendi elinizle teslim etmeyin,
guzelce ,tatli tatli, nazlanarak kadinin numarasini sildirip ,kadina haddini bildirin bence.
ne demek ya ,cok lazimsa sizin numaranizi alip davet etseymis,esinizi davet edebilme samimiyeti sayet beni rahatsiz etti...
Olaya cinsellik olarak bakılıyor ama o tarafından bakışla bile yine yanlış bir düşünce,çünkü insanın kanı bozuksa evliyken de gider kocasını başka adamla aldatır,yani bunun bekar, evli yada evlenip boşanmış olmakla alakası yok ki,ahlakla alakası var.
Allah'ım bu nasıl bir yorum!
yani bu yoruma, bir kadın olarak ağzım açık bakakaldım, ne yazacağımı bilemedim
şimdi birbirini 8 yıldır tanıyan insanlar mesajlaşmış
tutun ki aralarında birşey var (ki var demiyorum!), neymiş kadına haddini bildirin! kocayı da tatlı tatlı nazlanarak numarayı sildirin!
niye? koca kaçmasın diye!
"eşinizi davet edebilme samimiyeti rahatsız etti"
arkadaşım bu samimiyet tek taraflı mı? ama kadına haddini bildir, kocana yanaş!
yemin ederim aklım duracak!
bir de taşının diyenler var!
ne yapacaklar, emlakçılara ev tutarken civarda bekar, dul kadın var mı diye mi soracaklar?
ertesi gün yan eve bekar bir kadın taşınırsa tekrar mı taşınacaklar?
yahu ben kocamı fanusa koyduktan sonra yapsa ne oluuuur, yapmasa ne olur?
esas olan kendi iradesiyle yapmasın
vallahi şu yorumlara İ-NA-NA-MI-YO-RUM
hele ki konu sahibinin eşine
"o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! " demesi
yani adamın gözü varsa bile kadın, kendine saygısından ötürü biraz edepli konuşmalı
bazen hemcinslerimden U-TA-NI-YO-RUM!!!
edit: değinmemişim
bekar kadınlarla dul kadınlara bu kadar fesat yaklaşan hemcinslerimi de sonuna kadar kınıyorum!!!
şimdi bir erkeğin 8 senedir tanıdığı bir kız arkadaşı var. ve bu erkek evleniyor. eşiyle kız arkadaşının da dost olmasını istiyor. bunda ne gibi bir sakınca olabilir ki.
ayrıca zaten amaç farklı olsa değil kızla tanıştırmak, kızın adını bile bilmesini istemez adamki karısı şüphelenmesin..
o zaman neden tanıştırıyor. mr spock gibi diyeceğim.Gizli gizli sevişeceklerinden endişe ediyor
Harika bir çözüm göstermiş değil mi sevgili hemcinsimiz
"Yavaş yavaş, nazlana nazlana, kadınsallaşa kadınsallaşa sildir numarasını ve komşuna haddini bildir"..Şahane..
konu sahibi ben değilim kuzum :)
önceden bilse evlenir myidi?
evet sinirlenmkt haklisiniz ama ve lakin o laflar daha cicim aylarindaki bi ciftin arasinda gecmemesi gerektigi fikrindeyim.
esinizle tartismak yerine direk kadina dusuncelerinizi belli edin,sayet kadinin niyeti bozuksa aranizdaki tartismadan hosnut olacaktir,esinizi kendi elinizle teslim etmeyin,
guzelce ,tatli tatli, nazlanarak kadinin numarasini sildirip ,kadina haddini bildirin bence.
ne demek ya ,cok lazimsa sizin numaranizi alip davet etseymis,esinizi davet edebilme samimiyeti sayet beni rahatsiz etti...
Esiniz o kadini nerden taniyomus, arkadas olabilirlerde, o kadar yakin arkadassa senin nasil haberin yok ben onu anlamadim
Valla hayret bişesiniz yani ben öylesine örnek verdim sizde beni sucluyorsunuz . kadının yaptığının cok ayıp olduğunu belirtmek icindi. ismi hatce kezban olanlardan özür diliyoruım .sizce kadının yaptığı normalmi Allah aşkına 8 yıllık arkadaşıymış bişey olsaydı zaten onunla oludu üstelik yabancı dilinl bile bilmiyo nasıl anlaşacak tabiki kocasına anlatacak ona ?nlatsın diye sizde beni şaşırttınız . nekadar farklı yorumlamışınız .tekrar hatcelerden kezbanlardan özür dilerimNe oluyor yan komşunun ismi ayşe fatma Kezban olunca. Hatce ve kezbanlar varoş ve görgüsüz mü,komşu Türk olunca kocanı elinden kaptırma olasılığı mı yükseliyor.
Bu konuda ki yorumlar bu gece beni benden aldı, inanamıyorum size kızlar.
Bekar kadınlarla arkadaşlık kurmamanız iyi olmuş. Aşıları falan tam değildir şimdi onların. Maazallah ya ısırırlarsa naparsınız
Valla hayret bişesiniz yani ben öylesine örnek verdim sizde beni sucluyorsunuz . kadının yaptığının cok ayıp olduğunu belirtmek icindi. ismi hatce kezban olanlardan özür diliyoruım .sizce kadının yaptığı normalmi Allah aşkına 8 yıllık arkadaşıymış bişey olsaydı zaten onunla oludu üstelik yabancı dilinl bile bilmiyo nasıl anlaşacak tabiki kocasına anlatacak ona ?nlatsın diye sizde beni şaşırttınız . nekadar farklı yorumlamışınız .tekrar hatcelerden kezbanlardan özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?