Yanan ahmet..

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
Gorunce cok uzuldum .. Goz kapaklari olmadigi icin uyuyamiyormus ve gozlerini kaybetme riski varmis.. Bilmiyorum ki hepimiz anneyiz rabbim evlTlarimizi korusun belki kk destek cikar aileye .. :KK43: cok uzuldukhttp://www.milliyet.com.tr/2-yasindaki-ahmet-in-yasamasi-170-siyaset-2599464/ devamini siz okuyun .. Lutfen cocuklarimizin basindan ayrilmayalim heleki diger cocuklara karsi. .. İyi gunler diliyorum. Yardimetmek isteyenler icin hesap acilmis bilginiz olsun ne buyuk aci :(

Eklentiler

• Screenshot_20180129-095542_1.webp
    Screenshot_20180129-095542_1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 522
Son düzenleme:
Hesap noyu verdimlutfen yardim edelim 10 lirada olsa . Of ne bileyim keske parayla hersey bitse olum riski buyuk :(

Allahım herkesin evladını korusun çok zor çok kötü oldum. Daha küçücük masumum inşallah ameliyatlarla hafifler acıları

Iban numarasına gondermeye çalıştık eşimle ama böyle bi iban yok diyor.sizde de oluyor mu? Ne yapmamiz gerek? Gonderebilen biri yazsa keske

Allah'ım şifs versin bol bol, annesine babasına da sabır inşallah. Çok zor, yanık... Yavrum kim bilir nasıl acılar içinde. Allah'ım evlatlarımızı sen klru inşallah.

çok üzüldüm yavruya allah hiçbir aileye evladının acısını göstermesin :(

bugun esimde yapacak sonucu soylerim size.. Ama abim daha iyi anlar bi ona sorayim eksik yazmiyorsunuz demi
Yok eksik yazmiyoruz direk kopyala yapistir yaptık,hatta iban doğru mu diye bütün haber sitelerine de baktık.ibani olduğu gibi yaziyoruz böyle bi iban yok diyor.isim istiyor ahmet sevinç yazdik olmadi anne baba ismi falan yazdık oda olmadi.acaba isimden dolayi mi olmuyo diye düşündük birde.siz bir deneyin sonucu mutlaka bildirirseniz cok sevinirim

Back
X