Yanan ahmet..

Yok eksik yazmiyoruz direk kopyala yapistir yaptık,hatta iban doğru mu diye bütün haber sitelerine de baktık.ibani olduğu gibi yaziyoruz böyle bi iban yok diyor.isim istiyor ahmet sevinç yazdik olmadi anne baba ismi falan yazdık oda olmadi.acaba isimden dolayi mi olmuyo diye düşündük birde.siz bir deneyin sonucu mutlaka bildirirseniz cok sevinirim
aceba ahmet sevinc mi yazmaniz lazim yani noktasiz esime dedim deniyecek bugun icersinde tabiki sonuc alirsak yazarim ..

Evet ibani 26 rakam istiyor .. Eksik.diye haber kanalinin altina yorum yazmis birisi baska turlu nasil.yapariz aceba . Hesapno su var ise yarar mi ki
Hesap noyu da denedik orda da bilgiler isteniyor olmuyor.ibannumarasi olsa daha garanti olur.ben bütün haber sitelerine bakiyorum heryerde iban ayni yaziyor.hadi sadece bir yerde eksik yazsa tamam diycem.ama böyle bi iban no yok diyor.neyse biraz daha deneyelim insallah olur

Prof.dr. Mehmet Mutaf bu tür vakalara bakıyor. Ve çok da iyi ameliyat ediyor. İnanıyorum güzel bir hayatı olacaktır bundan sonra.
Allah yardım etsin inşallah. Çok üzüldüm. Nasıl yanmış peki?

Hesap noyu da denedik orda da bilgiler isteniyor olmuyor.ibannumarasi olsa daha garanti olur.ben bütün haber sitelerine bakiyorum heryerde iban ayni yaziyor.hadi sadece bir yerde eksik yazsa tamam diycem.ama böyle bi iban no yok diyor.neyse biraz daha deneyelim insallah olur
ben hesapnodan gonderdim 84405260 5001

Back
X