- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Backyoureyes
Evet eft olarak yatirmaya calisiyoruz zaten.deneyip gonderebilen varmi çevrenizdeEft olarak yatirmaniz gerekmis sanirim simdi aradim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eft olarak yatirmaya calisiyoruz zaten.deneyip gonderebilen varmi çevrenizdeEft olarak yatirmaniz gerekmis sanirim simdi aradim
aceba ahmet sevinc mi yazmaniz lazim yani noktasiz esime dedim deniyecek bugun icersinde tabiki sonuc alirsak yazarim ..Yok eksik yazmiyoruz direk kopyala yapistir yaptık,hatta iban doğru mu diye bütün haber sitelerine de baktık.ibani olduğu gibi yaziyoruz böyle bi iban yok diyor.isim istiyor ahmet sevinç yazdik olmadi anne baba ismi falan yazdık oda olmadi.acaba isimden dolayi mi olmuyo diye düşündük birde.siz bir deneyin sonucu mutlaka bildirirseniz cok sevinirim
Oldu mu gitti miSuan bende deniyecegim ilk dfa bakalim ins olur
Hesap noyu da denedik orda da bilgiler isteniyor olmuyor.ibannumarasi olsa daha garanti olur.ben bütün haber sitelerine bakiyorum heryerde iban ayni yaziyor.hadi sadece bir yerde eksik yazsa tamam diycem.ama böyle bi iban no yok diyor.neyse biraz daha deneyelim insallah olurEvet ibani 26 rakam istiyor .. Eksik.diye haber kanalinin altina yorum yazmis birisi baska turlu nasil.yapariz aceba . Hesapno su var ise yarar mi ki
ben hesapnodan gonderdim 84405260 5001Hesap noyu da denedik orda da bilgiler isteniyor olmuyor.ibannumarasi olsa daha garanti olur.ben bütün haber sitelerine bakiyorum heryerde iban ayni yaziyor.hadi sadece bir yerde eksik yazsa tamam diycem.ama böyle bi iban no yok diyor.neyse biraz daha deneyelim insallah olur
İsim ne yazdınızben hesapnodan gonderdim 84405260 5001
Alıcı bankanın sube adını ve alıcının ismini istiyor.hangi sube bankasi oldugunu bilmiyoruzkiben hesapnodan gonderdim 84405260 5001
ahmet sevinç yazdim . Eskisehiri sectim merkeze gonderdim umarim olur ama hemen kabul edildi decontunu gordum yaniİsim ne yazdınız
Tamamdır sagol canim.bende oyle yapayimahmet sevinç yazdim . Eskisehiri sectim merkeze gonderdim umarim olur ama hemen kabul edildi decontunu gordum yani
asilsiz sagolun eksik olmayin sizin gbi insanlar iyiki var rabbim size boyle bi aci yasatmasin aminTamamdır sagol canim.bende oyle yapayim
Geçersiz iban diyor ama
Canım bende de gecersiz iban diyordu hesap numarasina gönderdim.iban no eksik veya hatalı yazılmış galiba.şu hesap noya gonder istersen 84405260 5001Geçersiz iban diyor ama![]()
Ay canim benim estagfurullah sizde sağolun iyi ki varsiniz.amiinn insallahhA
asilsiz sagolun eksik olmayin sizin gbi insanlar iyiki var rabbim size boyle bi aci yasatmasin amin