ilaçla düşürmek çok tehlikeli , hele doktor önermediyse ki öneren doktora ben iyi gözle bakmaam .. kendini de riske sokarsın hem düşmedi diyorsun bebek sağlam doğacakken sakar doğabilir ilaçlardan etkilenip ..çok tehlikeli çok
2 yaşında bi oğlum var 4buçuk yıllık evliyim ve istemeden hamile kaldım 4 haftalık şu an düşmesi için ilaçiçtim içim rahat değil vicdanım beni sorguluyor eşimde bende hiç tartışmadan aynı anda aynı kararı aldık birden kullandım ilacı ama dünden beri bekliyorum düşmüyor sıkıntısı beni mahvetti düşmesi lazım içtiğim ilaç zarar veriyomuş bide doktordan öğrendim henüz gebelik sayılmıyormuş biraz içim rahatladı ama yine de huzursuzum yardım edin kuızlar bana kısa sürede dardan kurtulmak istiyorum allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben böyle şeylere çok kızıyorum
büyük konuşmak istemiyorum
bi insan kazayla nasıl hamile kalır
çocuk istemiyorsan tedbirini alıcaksın
kesinlikle sizi yargılamıyorum
bi arkadaş demiş ilaç düşürmezse ne yapıcaksınız bebeğe zarar verdiniz içtiğiniz ilaçla
benim anlamayamadigim birsey bekarim hic hamile kalmadimda
bebekte düsme tehlikesi varsa bunu doktor kendi almaz mi yada iste kese de sorun varmis dogmayacagi belliyse doktor kendisi almayip ilacla mi düsürülüyor..
peki bu doktor ne is yapiyor bunu gercekten anlayamadim..ben mi yanlis mi biliyorum acaba bir sorun varsa herkes kendi mi düsürüyor bebegini..
aynen katiliyorum..bende yazmistim ayni sözleri ama kimse dinlemedi..arkadaslar iyi hos güzel konu sahibinin yaptigi dogru degil anladik da?
yorumlariniz biraz agir kacmiyormu
herkezin günahida sevabida kendine yargilamak bize düsmez
düzgünce yaptiginin dogru olmadigini belirtiriz ama agir kelimeler kullanmayalim lütfen
okudugum yorumlara cok üzüldüm
bugün evimdeyim çok şükür allahıma 2 gündür üniversite hastanesinde yatıyorum kanama başlatmak için ilaç verdiler 5haftalık hamileliğin dediler tansiyonumu ölçmeye gelen başhemşire sen çok yatrsın 1 hafta sürer dedi düşük yaptıktan sonra kürtaj yapıyoruz dediler bizde imza atıp hastaneden ayrıldık sorumsuzluk vardı kimse bakmıyordu özeldoktordan randevu aldık muayenehanesine gittik dün akşam 8 de ve hayretler içindeyim 2 hastaneye gittim ve malesef gebeliğim boş kese çıktı hala şaşkınlık sevinç hüzün karmakarışık duygular içindeyiz kayınvalidemle eşimde girdi ultrasona birbirimize baktık kaldık öyle ve en kötüsü sancı nedenim iç kanama başlamıştı bilmiyordum hemen kürtajla keseyi aldı doktor
bugün evimdeyim çok şükür allahıma 2 gündür üniversite hastanesinde yatıyorum kanama başlatmak için ilaç verdiler 5haftalık hamileliğin dediler tansiyonumu ölçmeye gelen başhemşire sen çok yatrsın 1 hafta sürer dedi düşük yaptıktan sonra kürtaj yapıyoruz dediler bizde imza atıp hastaneden ayrıldık sorumsuzluk vardı kimse bakmıyordu özeldoktordan randevu aldık muayenehanesine gittik dün akşam 8 de ve hayretler içindeyim 2 hastaneye gittim ve malesef gebeliğim boş kese çıktı hala şaşkınlık sevinç hüzün karmakarışık duygular içindeyiz kayınvalidemle eşimde girdi ultrasona birbirimize baktık kaldık öyle ve en kötüsü sancı nedenim iç kanama başlamıştı bilmiyordum hemen kürtajla keseyi aldı doktor
Ben henuz anne degilim olmamda simdilik imkansz malum bekarim...
konuyu basdan sona okudum butun mesajlari sasirdim anne olamiyanlara cok üzüldüm
bebegini dusurmus olanlara yada aldirmak zorunda kalanlara
benim iki kucuk yegenim var...biri kiz 7 olucak kasimda digeriyse erkek 5 olucak aralkda iki yil once ablamin beyninde tumor oldugu ortaya cikdi zaten ikisinide hastaneden cikip eve geldiginden beri elimden indirmedim oysa bende cocukdum ozamanlar 12 yasinda teyze oldum teyze demek anne yarisi demekmis derlerdi ben dogurmadim tasimadim ama onlarla birazda olsa erkenden annelik duygusunu tattim ablam tumorden 2 ay tedavi gordugunde 16yasindaydim ve iki ay boyunca ne sttajima ne isime nede okula gitmeden sinifda kalicagimi bile bile ikisiyle ilgilendim ortanci ablam ve enistem onunla hastanede ilgilenirken...
dilerimki tüm anne olmak istiyenler en kisa sürede hayirli ve saglikli evlatlara sahip olurlar...
ve kimse cocugunu dusurmez veya aldirmak zorunda kalmaz ben henuz cok gencim bunlari anlamak icin daha dogrusu sizler gibi dusunmek icin ama bir cok yorum gibi aldirmaya karsiyim birsey yapiyorsan arkasinda durmalisin diye dusunuyorum ama konuda anladigim kadariyla mecburiymisde
bi sorumda olcak...
ben bi yil kadin doktorunda staj yapdim ve ufak kanamalarda bile olsa acil hastaneye gonderiyoduk hastanede gerekirse tedaviye kaliyorlardi fakat gunlerce kanamasi olan ve karninda zarar görmüs ( ölmüs bebegi ) dusmesini beklemiyorduk 3 gun icinde anneyi zehirledigini ogrendim orda...fakat sizi hala zehirlemedigine gore bende bi soru isareti kaldi
aceba bilgili bir abla soruma cvp verirmi :) kafam gercekdende cok karisdi su dusmesini bekleme olayina...
Allah acil şifa versin canım...İyimisin şimdi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?