yandım ki ne yandım kızlar

Kese boş çıkmış ne güzel.
Kesenin boş çıkması, sizin ilk başta yaptığınız, kendi kendinize doktorluk yapıp, kesin zarar gördü, dur eczaneden ilaç alıp ,nasıl olsa zarar gördü teşhis koyup, düşürmeye çalışmak, kusura bakmayın çok cahilce ve yaptığınızı değiştirmiyor. Ya bebek olsaydı, ya zarar görmemiş olsaydı, ya sizin aldığınız ilaçla zarar görseydi.

Doğurup, doğurmamak elbette sizin hakkınız. Ama yaptığınız hatayı, bakın kese boş çıktı diye , es geçemez kimse. Kimse kendi kendine teşhis koyup doktorluk yapmasa ne güzel olacak. Doktorlar ne güne duruyor. ınternette saçma sapan uzman tv de bulduğunuz 2 tane videodan, kesin zarar görmüş teşhisi koymanızı ve kendi kendinize birşeyler yapmaya çalışmanızı ve zarar verme düşüncenizi ben es geçemeyeceğim.
Geçmiş olsun.

0 .4 hafta arası nasıl gebelik sayılmıyor ya anlamıyorum
biz tüp bebek yaptırıyoruz 2 hafta sonra gebe olduğumuzu öğreniyoruz havalara uçuyoruz
o doktorunj doktorluğundan şüphelendim açıkçası
ağır ilaç alıyorsanız doktora gidin
kendi başınıza nasıl ilaç içip bide ertesi gün oldu bakıyorum hala düşmüyo diyorsunuz ne acı verici

Okumaya son sayfalardan başlarsanız daha doğru bilgilenirsiniz diye düşünüyorum...
son sayfaları okumadım ben ilk 4 sayfayı okudum ve anladığım kadarıyla eleştirdim
tamam öylede bakacak durumu yok demekki bilemiyorum tabii kendisine sormak lazım

bakacak durumu yoksa korunacak o zaman
korunsa bile Allah kısmet ederse yine olur ve onun rızkını Allah verir
ve evinde pc si olan ve neti olan birinin bakacak durumu olmayacağına inanmıyorum

4 haftadan sonra sayılır genelde gebelik 2 haftadan sonra cok özel yöntemle öğreniyorsunuz sanırm

hayır yanlış biliyorsunuz ben tüp bebek yaptırdım ve bana 12 gün sonra kanda öğrenebilirsiniz dediler ama negatifti
yani 2 haftada öğreniliyor

bu tür şeylerlekarsı karsıya kalmamak ve üzülmemke için mutlaka korunmalı yoksa psikolojisi cok bozulur insanın

katılıyorum
ve burda böyle konuşmakla bizim hassas duygularımızı kabartıyorsunuz konu sahibi arkadaşım
başka yerde yada üstü kapalı konuşmanızı tavsiye ederim

biz hamilelikte doktora giderken bakıyordumda günde kaç kişi geliyordu kürtaja yani ben o şekilde değildir inşallah diye düşündüm... bazıları korunmuyor bebk oluyo sonrada ben bunu istemiyorumm. bende bunu kabullenemiyorumm.

nasıl söyleyebilirler böle bişeyi

hayır yanlış biliyorsunuz ben tüp bebek yaptırdım ve bana 12 gün sonra kanda öğrenebilirsiniz dediler ama negatifti
yani 2 haftada öğreniliyor

2 hafta olabilir ama o tam gebelik degildir. 6 hafta demişti saırm doktor bana o zamn kan testini tekrarlattırmıstı.. o zaman tam belli oluyomus

2 hafta olabilir ama o tam gebelik degildir. 6 hafta demişti saırm doktor bana o zamn kan testini tekrarlattırmıstı.. o zaman tam belli oluyomus

onu bilmiyorum ben tüp bebek tedavisini diyorum inanmıyorsanız araştırın transferden 12 gün sonra test istiyorlar
50.0 ı geçince havalara uçuyorlar Allah isteyen herkese nasip etsin
aldırmayı düşünenlerede merhamet versin rabbim

insanlar böyle eğitim işi aslında tamammen ama yoksunuz ne yapalım

Allah çocuk hasretini tadtırmamış o zaman ne diyim
ama unutmasınlar cana kıyıyorlar ama evde bekleyen çocuklarının canlarını düşünmüyorlarmafoldumben

kusura bakmayın kızlar böyle yazı görünce yazmak istedim
şuan çok duygusal anımdayım sert eleştiri yapmış olabilirim

dogrudur tüp bebekte kontrol önemli hatta hastanede bile yatırıyorlar belli süre bişey olmasın diye

3 saat hastanede yatıyorsun
yumurtaların toplanıyor bi sürü ağrılı işlemden geçiyorsun o kadar hormon ilacı alıyorsun ve sonu yine hüsran
çok doluyum kusura bakmayın

Geçmiş olsun arkadaşım.ınşallah Allah istediğin,hazır olduğun zamanda sağlıklı bir evlat verir.

Hakarete varan yorumlar yazan arkadaşları da kınıyorum ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…