- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
hepinize saygı duyuyorum sizin yerinizde birzzamanlar ben vardım ne kolay söylemek size eşimde bende üzgünüz evet korunuyordum fakat doktor kararıyla bıraktım sağlık sorunları çıktı 2ay kendi çabamızla korunduk ben bilmiyor muyum karnımdakiyle oğlumun aynı olduğunu sizden destek istedim kızlar çaresizim size dert yandım sağolun çok iyi anlaqmışsınız testi yapınca nasıl ağladım ben bu ilacı içmesem bile doktor kontrolünde zaten ağır enfeksiyon için antibiyotik ve fitil kullanıyordum bugün doktoruma ulaşamadım ve bebeğim zaten zarar gördüğü için eczacımdan ilaç aldık doktora ulaşsam zaten serumla halleder o sağlıksız bir yavruyu nasıl bile bile doğurmalıyım uzman tv de kağan kocatepe açıklıyor 0-4 hafta arası gebelik sayılmaz diye açın dinleyin allah size yaşatmasın inşallah sadece hücre diyor erkenden müdahale etmezsek daha büyük sorunlar çıkar bence sizde aynı kararı verirdiniz inanın bende sizin gibi çok kızardım insanlara ama eminim çoğunun açıklaması vardı ama ben görmeden yargılamışımdır
son sayfaları okumadım ben ilk 4 sayfayı okudum ve anladığım kadarıyla eleştirdimOkumaya son sayfalardan başlarsanız daha doğru bilgilenirsiniz diye düşünüyorum...
tamam öylede bakacak durumu yok demekki bilemiyorum tabii kendisine sormak lazım
4 haftadan sonra sayılır genelde gebelik 2 haftadan sonra cok özel yöntemle öğreniyorsunuz sanırm
bu tür şeylerlekarsı karsıya kalmamak ve üzülmemke için mutlaka korunmalı yoksa psikolojisi cok bozulur insanın
biz hamilelikte doktora giderken bakıyordumda günde kaç kişi geliyordu kürtaja yani ben o şekilde değildir inşallah diye düşündüm... bazıları korunmuyor bebk oluyo sonrada ben bunu istemiyorumm. bende bunu kabullenemiyorumm.
hayır yanlış biliyorsunuz ben tüp bebek yaptırdım ve bana 12 gün sonra kanda öğrenebilirsiniz dediler ama negatifti
yani 2 haftada öğreniliyor
nasıl söyleyebilirler böle bişeyi
2 hafta olabilir ama o tam gebelik degildir. 6 hafta demişti saırm doktor bana o zamn kan testini tekrarlattırmıstı.. o zaman tam belli oluyomus
insanlar böyle eğitim işi aslında tamammen ama yoksunuz ne yapalım
Allah çocuk hasretini tadtırmamış o zaman ne diyim
ama unutmasınlar cana kıyıyorlar ama evde bekleyen çocuklarının canlarını düşünmüyorlarmafoldumben
dogrudur tüp bebekte kontrol önemli hatta hastanede bile yatırıyorlar belli süre bişey olmasın diye
cok katı düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?